Jump to content

Sports tracking apps, sites etc

Arkan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να με συμπαθάτε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αλλά με λίγο ψάξιμο που έκανα, το tapatalk δεν βρήκε τίποτις, οπότε βαράτε αυτό!

Το λοιπόν, έχω δει διάφορα προγράμματα για κινητό, διάφορα gps units, διάφορα site να κυκλοφορούν.

Εσείς τι προτιμάτε για την ποδηλατάδα σας, το τρέξιμο, το οτιδήποτε σας;

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Για ποδηλασία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Strava. Προς το παρόν, δοκιμάζω το Mapmyfitness, αλλά δεν με τρελαίνει και πολύ κι από αύριο θα δοκιμάσω το Sports Tracker.

Το μόνο κακό με το sports tracker είναι πως δεν κάνει αυτόματα παύση όταν σταματάς κάπου για αρκετή ώρα. Είχα αρχίσει με το endomondo, αλλά έσκαγε όλην την ώρα και μετά πέρασα στο sports tracker. Πλέον όμως δείχνει να παίζει καλά, οπότε τα έχω κρατήσει και τα 2.

αφου εχει autopause ρε συ..

ρυθμιζεις και την ταχυτητα αν θες

(less than 2km/h πχ)

edit: ρε συ [MENTION=994]trendy[/MENTION]

στο λινκ που παραθετεις παραπανω ειναι το sports track live!

ενω εχεις γραψει sports tracker

[MENTION=6455]Arkan[/MENTION] αυτο δες

http://www.sports-tracker.com/ (αυτο χρησιμοποιω) και ελαχιστα το endomondo

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION], yeap, το είδα, το κατέβασα κι έκανα κι ένα λογαριασμό χθες :)

Θα το δοκιμάσω αργότερα μάλλον όταν θα βγώ για rollerblading.

Και το app και το site μου άρεσαν πάντως. Κάτι σαν το Strava, αλλά εκείνο είχε μόνο ποδηλασία και τρέξιμο.

αφου εχει autopause ρε συ..

ρυθμιζεις και την ταχυτητα αν θες

(less than 2km/h πχ)

edit: ρε συ @trendy

στο λινκ που παραθετεις παραπανω ειναι το sports track live!

ενω εχεις γραψει sports tracker

Χαχα δεν ήξερα ότι υπήρχε sports tracker. Όταν τρέχω το sports track live o τίτλος του είναι sports tracker pro, από εκεί και το μπέρδεμα.

Χαχα δεν ήξερα ότι υπήρχε sports tracker. Όταν τρέχω το sports track live o τίτλος του είναι sports tracker pro, από εκεί και το μπέρδεμα.

τωρα που το μαθες , βαλτο.θα σαρεσει.:)

Σήμερα δοκίμασα το Runkeeper που είχα εγκατεστημένο. Εντάξει δεν είναι άσχημο, αλλά θα τα δοκιμάσω όλα :p

Να πως βγάζει τα αποτελέσματα. Κάποια ενημέρωση μου έδινε και στα ακουστικά για τα χιλιόμετρα αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγε γιατί άκουγα ράδιο :p

Cycling Activity 20.34 km | RunKeeper

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] Ουστ. SportsTrackLive ρε. Έχει και ρεκοράκια για να ταυλώνεις :p

Δεν ξέρω τι λένε τα άλλα, αλλά το Runkeeper τελικά είναι πολύ ωραίο. Κάθε 5 λεπτά μου έδινε ενημέρωση για ώρα/χιλιόμετρα/ρυθμό. Με το που άνοιξα το WiFI το κινητό έκανε reboot πριν προλάβω να περάσω τη διαδρομή. Μου έκανε εντύπωση που τελικά είχε κρατήσει τη διαδρομή, το Sportstracker την έχανε.

Επίσης μου αρέσει το site του που είναι minimal και λειτουργικό. Κατέβασα χθες όλα τα apps που προτάθηκαν εδώ για να τα δοκιμάσω και από το λίγο που είδα, μου φάνηκαν "μπουκωμένα".

Νομίζω θα κρατήσω το Sports Tracker.

Θα δώσω και σε Runkeeper, Runtastic την ευκαιρία τους βέβαια.

Όταν θα πάρω το ποδήλατο, θα έχω καλύτερο δείγμα. Τα 4-5km που κάνω με τα rollers δεν μου λένε και πολλά.

EDIT: Να συμπληρώσω και με μια ερώτηση. Για τους χρήστες του Sports Tracker, έχει τύχει καμμιά φορά να ξεκινήσετε μια διαδρομή και να καταγράψει μόνο τον χρόνο; Έκανα σήμερα 5+ χιλιόμετρα rollers και δεν έχει καθόλου άλλα data εκτός του χρόνου.

Είχε "βρει" δορυφόρο;

2-3 που έχω χρησιμοποιήσει (και θυμάμαι) αν δεν έβρισκε, δεν ξεκινούσε.

σου ειχε εμφανισει το στιγμα πρωτου πατησεις σταρτ ;

παντα πρεπει να βλεπεις την κουκιδα του στιγματος

Η χαζομάρα που έκανα ήταν που το άνοιξα, είδα πως είχε σήμα, το ξεκίνησα και το έβαλα στην τσέπη μου :p

Οπότε, το βάζω στα τυχαία περιστατικά και συνεχίζω, μου άρεσε γενικά και θα μείνω με αυτό.

Όταν ξεκινά η καταγραφή, γίνονται μπλέ τα στοιχεία για 1-2 δευτερόλεπτα. Πάντοτε βεβαιώνομαι πως ξεκίνησε η καταγραφή και μετά ξεκινάω κι εγώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.