zyx Ιούλιος 31, 2004 #141 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 τι ειναι αυτο το IC που λενε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 31, 2004 #142 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Ασχετο αλλα μπορουμε να βαλουμε και σε κανενα σκληρο δισκο ΒΗ6 τσιπακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #143 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 00:43] Ασχετο αλλα μπορουμε να βαλουμε και σε κανενα σκληρο δισκο ΒΗ6 τσιπακι? Δεν το νομίζω αν και δεν το έχω επιχειρήσει........Μμμμ........Μου έδωσες ιδέα τώρα να πειραματιστώ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #144 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από zyx [Χθες, στις 22:41] τι ειναι αυτο το IC που λενε? Ποιό IC??...........Αν εννοείς "Integraded Cirquit" τότε αυτό είναι........"Ολοκληρωμένο" - "τσιπάκι" ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #145 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [Χθες, στις 21:28] Hipro rulez! Hellas rulez! Πηραμε φορα με το euro και μας εχουν παρει απο φοβο παντου! Μπραβο ρε hipro που εκανες τον bigtoe να χτυπιεται ετσι! Μολις φτιαξεις τις μνημες στειλτου ενα κιτακι παρεα με ενα hipro booster να εχει να παιζει! Ελα σιγα σιγα να ακουγομαστε παντου! Εκτιμηση κοστολογιου της ολης φασης υπαρχει?? Κοστολόγιο όχι ακόμα αν και δεν νομίζω να βγεί και πολύ ακριβό..........Θα δούμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 31, 2004 #146 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 THen you find the first few's pcb's all burn out after a few weeks. I'm not trying to be a buzz kill, but assuming you don't have the equipment to pre test the chips without being on a dimm, then you won't have the time saving bit of discarding dead chips straight off. THeres also very little garentee that most would come close to 240mhz.Αυτο που δεν εχουν καταλαβει ολοι εκει εξω ειναι οτι ειμαστε Ελληνες...Δεν μας νοιαζει ποσο θα μας πάρει για να επιτιχουμε αυτο που θέλουμε.....για την ακρίβεια δεν μας νοιαζει καθόλου αν θα επιτυχουμε......Θέλουμε να πειραματιστουμε να δοκιμασουμε πραγματα για εμας πανω απο ολα και να αποδειξουμε οτι τιποτα δεν ειναι αδυνατον....Γιώργο μην μασας ειμαστε μαζι σουΥΓ:Ξ΄΄ερω οτι και αυτοι θέλουν να βοήθήσουν αλλα μου κανει εντυπωση αυτη η προσπαθεια αποθάρηνσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #147 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 01:17] THen you find the first few's pcb's all burn out after a few weeks. I'm not trying to be a buzz kill, but assuming you don't have the equipment to pre test the chips without being on a dimm, then you won't have the time saving bit of discarding dead chips straight off. THeres also very little garentee that most would come close to 240mhz. Αυτο που δεν εχουν καταλαβει ολοι εκει εξω ειναι οτι ειμαστε Ελληνες... Δεν μας νοιαζει ποσο θα μας πάρει για να επιτιχουμε αυτο που θέλουμε.....για την ακρίβεια δεν μας νοιαζει καθόλου αν θα επιτυχουμε...... Θέλουμε να πειραματιστουμε να δοκιμασουμε πραγματα για εμας πανω απο ολα και να αποδειξουμε οτι τιποτα δεν ειναι αδυνατον.... Γιώργο μην μασας ειμαστε μαζι σου ΥΓ:Ξ΄΄ερω οτι και αυτοι θέλουν να βοήθήσουν αλλα μου κανει εντυπωση αυτη η προσπαθεια αποθάρηνσης Βρε ΜΗ "μασάς" σου λέω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 31, 2004 #148 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Δεν το νομίζω αν και δεν το έχω επιχειρήσει........Μμμμ........Μου έδωσες ιδέα τώρα να πειραματιστώ......... Πειραματίσου και σε καμμιά vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #149 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 02:25] Πειραματίσου και σε καμμιά vga. Σε VGA π.χ. X800 ATI πού έχει 2n μνήμες , μπορούν κάλλιστα να μπούν οι 1.4n , αλλά ΠΟΥ να τις βρείς???....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 31, 2004 #150 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Oταν τα παρεις στα χερια σου δωσε κ καμια φοτο....φαντασου ενας στρατος απο ΒΗ6!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 1, 2004 #151 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Σε VGA π.χ. X800 ATI πού έχει 2n μνήμες , μπορούν κάλλιστα να μπούν οι 1.4n , αλλά ΠΟΥ να τις βρείς???....... Έχω βάλει στο μάτι την HIS Excalibur Χ800pro ViVo IceQII (αλήθεια, αυτή "τρώει" PCI από κάτω? λόγω του cooling που έχει). Αν την πάρω εγκαίρως, έχει καλώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 1, 2004 #152 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Ποιό IC??...........Αν εννοείς "Integraded Cirquit" τότε αυτό είναι........"Ολοκληρωμένο" - "τσιπάκι" ....... αυτο που λεγατε στο xtreme αλλα μαλλον ειναι αυτο που με απαντησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2004 #153 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Spice? Cadence or What Hipro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 1, 2004 #154 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 hipro προηγούμαστε εμείς στις παραγγελίες έτσι? Κ καλές τιμές αν γίνεται γιατί δεν είμαστε αδικημένοι χώρα στο o/c:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Αύγουστος 1, 2004 #155 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από anhelito [Σήμερα, στις 18:41] hipro προηγούμαστε εμείς στις παραγγελίες έτσι? Κ καλές τιμές αν γίνεται γιατί δεν είμαστε αδικημένοι χώρα στο o/c:D :T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 2, 2004 Author #156 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Εννοήται ότι άν κάτσει η φάση προηγούμαστε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 2, 2004 #157 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 ενταξει, εμεις "προηγούμαστε" απο καποιους αλλους. εσυ, απο ποιους "προηγούμαστε" ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 2, 2004 Author #158 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:56] ενταξει, εμεις "προηγούμαστε" απο καποιους αλλους. εσυ, απο ποιους "προηγούμαστε" ?? :) ΤΙ λές βρέ Σουηδε?..........Πέντε κομμάτια έχω μόνο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 2, 2004 #159 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 :OT: hipro τι εχεις σπουδασει αν επιτρεπεται.??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 2, 2004 #160 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Nα υποθεσω κατι σε ηλεκτρονικος αλλιως αν καποιος τυχαιος βρηκε προγραμματα για να φτιαχνει πλακετες και κανει Ο,ΤΙ κανει σε τροφοδοτικα, μητρικες ,μνημες και δεν ξερρω που αλλου τοτε 2 φορες-> :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.