hipro5 Ιούλιος 30, 2004 Author #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 18:10] και κάτι ακόμα, μπορείς να πάρεις δείγμα πριν κάνεις την παραγγελία????? Νόμιζα ότι όλα τα BH-6 είχαν δεσμευτεί... Δυστυχώς όχι..........Τους ψήνω να μου στείλουν φωτό απ΄το τσιπ.........Μινιμουμ παραγγελία 1000 τεμμάχια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 30, 2004 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Βρήκα ένα παλικάρι προγραμματιστή πού μπορεί λέει να κάνει τη δουλειά αλλά θέλει "βάση" πού θα κουμπώνει η μνήμη πάνω με κύκλωμα για να μπορέσει να την επαναπρογραμματίσει......και ποιός θα κάτσει να το φτιάξει αυτό!!!.......Δεν τρελάθηκα ακόμα!!!.....ΚΑΙ έχω και aircondition αναμμένο..... Αν κατάλαβα καλά δηλαδή, θέλεις socket για να κουμπώνουν οι μνήμες, για τον προγραμματιστή που θα φτιάξετε, σωστά? Σχεδιάγραμμα και διαστάσεις από τη μνήμη έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 30, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Έχω αλλά αν και νομίζω ότι με κάποια μικρή τροποποίηση μπορεί να δουλέψει και πάνω σε μιά μητρική........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 30, 2004 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Πότε θα έχουμε νέα...Πάντως εμένα με ενδιαφέρει πολύ σοβαρά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 30, 2004 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από eleven Xm καλό ακούγεται σαν χρόνος αλλά πιστεύω αν ανεβάσεις λίγο το fsb σου και χαμηλώσεις τα timmings θα πέσεις μερικά sec στο σουπερ κολλημα -ξεκολλημα bench Παντως μιλάμε για σούπερ φάση αν κάτσει σωστά το όλο θέμα Αρε Ελληνες ........................... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 30, 2004 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Εν αναμονή του κόστους λοιπόν. Ψήθηκα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 30, 2004 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 2 των 512 παρακαλώ και να ανεβαίνουν πολύ και πολύ ψημένα και με μαύρο pcb:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 30, 2004 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Δυστυχώς όχι..........Τους ψήνω να μου στείλουν φωτό απ΄το τσιπ.........Μινιμουμ παραγγελία 1000 τεμμάχια....... Το λέω όχι φυσικά γιατί αμφισβητώ τα λεγόμενα σου αλλά μη έχουν κάνει καμιά μαμακία και είναι στην πραγματικότητα τίποτα CH-6, όπου υπάρχουν αρκετά από δ αυτά ακόμα στην αγορά... (ελπίζω να μη γκαντεμιάσω τίποτα)... anyway ελπίζω να είναι όπως τα περιμένεις, και γω μάλλον είμαι μέσα στο τρελό εγχείρημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Ιούλιος 30, 2004 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 εχω και εγω δύο dimm καμενα στη δουλεια και καθονται αν το εβλεπα μια δυο μερες μετα θα θα εκανα μπρελοκ αρα εχεις αλλο ενα πειραματοζωο:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιούλιος 31, 2004 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 3 λεπτα το 256αρι ρε θηριο??τυφλα να εχουν οι ρομποτικοι βραχιονες απο τις γραμμες παραγωγης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 31, 2004 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 "Μαστρο-Hipro ηρθα για το service των 3000 ωρων!!!!!Αλλαγη στα τσιπακια και να μου κοιταξεις λιγο τις τασεις!!Το νιωθω λιγο στεγνο στα ψηλα!!!!!"Οταν και οποτε γινει βαλε αλλα δυο dimmakia στη λιστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 31, 2004 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Καποιος να μολυσει τον μπογια να τον μαζεψει .Δεν παει καλα ο τρελογιωργος μας.Εαν το προβλημα ειναι το pcb μπορουμε να βρουμε απο χυμα μνημες ( καμμενες και ετσι ) απο τις αποθηκες διαφορων εταιρειων ...εχω κατι dual sided 266Mhz σπεσιαλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 31, 2004 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 10:03] ...εχω κατι dual sided 266Mhz σπεσιαλ. ξέρεις τι ωραία hipro 512άρια pc500 bh6 γίνονται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 31, 2004 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ΝTG "Μαστρο-Hipro ηρθα για το service των 3000 ωρων!!!!!Αλλαγη στα τσιπακια και να μου κοιταξεις λιγο τις τασεις!!Το νιωθω λιγο στεγνο στα ψηλα!!!!!" :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 31, 2004 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 O BigToe φοβάται μην χάσει την πελατεία ή μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 31, 2004 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Εχουμε και λέμε εχω μια Kingston value ram με infineon bt-6 μας κανει ετσι ?????Προσφερετε εθελοντρια για δοκιμες..........Πότε θα εχεις τα κομματια να κανονισουμε?????Ειναι 512 dual slidded Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 31, 2004 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Πολύ σωστό αυτό pro αλλά εγώ σκεφτόμουν ή μια καινούρια βάση, ή τροποποίηση του pcb της μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιούλιος 31, 2004 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από RootX O BigToe φοβάται μην χάσει την πελατεία ή μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?? μαλλον απλα ηθελε και αυτος να πεταχτει και να μιλησει,μην κλεψει και ολη τη δοξα το καμαρι μας....(hipro ) αν μεθαυριο σε παρακαλαει για hipro dimms μην του δωσεις γιωργο.... :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 31, 2004 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Με SO-DIMM τι μπορει να γινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 31, 2004 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από RootX O BigToe φοβάται μην χάσει την πελατεία Καλα καλα ο μεγαλοςδακτυλος θα μαθει να μην χωνεται στις δουλειες του family-lab , i'll make him an offer he cant refuse.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.