Κοπρίτης Αύγουστος 12, 2004 #181 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 ...ατελειωτες και εξαντλητικες διαπραγματευσεις ελαβαν χωρα στις μαγευτικες παραλιες της Κρητης μεταξυ του μαστρο-Χιπρο και των executive sales managers διαφορων ανα τον κοσμο εταιρειων παραγωγης τσιπακιων μνημης την περασμενη τεταρτη.....Καπου μεταξυ τριτου κα τεταρτου φιαλιδιου ρακης, και ενω οι αντιστασεις του χαλαρου λουομενου - αλλα κατα τα αλλα αδυσωπητου διαπραγματευτη - Χιπρο ειχαν αρχισει να χαλαρωνουν........μια σουηδεζα γυμνοστηθη καλλονη που του τραβηξε στιγμιαια την προσοχη σταθηκε η αιτια που ο Χιπρο (με μαυρο γυαλι, τη ρακη ον δε ροκς ανα χειρας και οριζοντιωμενος στην ξαπλωστρα) ψελλισε ασυναισθητα και κατα τη διαρκεια της τριμερους τηλεφωνικης συνδιασκεψης "ναι,ναι...."αυτο ηταν.... τα λυκοσκυλα των πολυεθνικων εξελαβαν την φραση αυτη σαν καταφατικη για τα σχεδια τους απαντηση , την κατεγραψαν και προστατεψαν το συμφερον των εταιρειων τους πριν καλα-καλα προλαβει ο μαστορας να δει και την "πισω οψη" της ξανθιας καταστροφης.....ετσι εχουν κυριες και κυριοι τα πραγματα οσο αφορα την υποθεση (ή μηπως σκανδαλο πλεον?)των 12.000 τσιπακίων μνημης....Φημες που αναφερουν οτι η εν λογω ξανθια ΒορειοΕυρωπαια βρισκοταν σε αποστολη μιας και φορουσε μαγιω (μονο το σλιπακι)με το λογοτυπο της OCZ μενουν προς το παρον ανεπιβεβαιωτες...απο την Κρητη και τον ρεπορτερ του "The Lab" Κοπριτη Δε Γκρεητ καλο σας απογευμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 12, 2004 Author #182 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 17:28] ...ατελειωτες και εξαντλητικες διαπραγματευσεις ελαβαν χωρα στις μαγευτικες παραλιες της Κρητης μεταξυ του μαστρο-Χιπρο και των executive sales managers διαφορων ανα τον κοσμο εταιρειων παραγωγης τσιπακιων μνημης την περασμενη τεταρτη..... Καπου μεταξυ τριτου κα τεταρτου φιαλιδιου ρακης, και ενω οι αντιστασεις του χαλαρου λουομενου - αλλα κατα τα αλλα αδυσωπητου διαπραγματευτη - Χιπρο ειχαν αρχισει να χαλαρωνουν.... ....μια σουηδεζα γυμνοστηθη καλλονη που του τραβηξε στιγμιαια την προσοχη σταθηκε η αιτια που ο Χιπρο (με μαυρο γυαλι, τη ρακη ον δε ροκς ανα χειρας και οριζοντιωμενος στην ξαπλωστρα) ψελλισε ασυναισθητα και κατα τη διαρκεια της τριμερους τηλεφωνικης συνδιασκεψης "ναι,ναι...." αυτο ηταν.... τα λυκοσκυλα των πολυεθνικων εξελαβαν την φραση αυτη σαν καταφατικη για τα σχεδια τους απαντηση , την κατεγραψαν και προστατεψαν το συμφερον των εταιρειων τους πριν καλα-καλα προλαβει ο μαστορας να δει και την "πισω οψη" της ξανθιας καταστροφης..... ετσι εχουν κυριες και κυριοι τα πραγματα οσο αφορα την υποθεση (ή μηπως σκανδαλο πλεον?) των 12.000 τσιπακίων μνημης.... Φημες που αναφερουν οτι η εν λογω ξανθια ΒορειοΕυρωπαια βρισκοταν σε αποστολη μιας και φορουσε μαγιω (μονο το σλιπακι) με το λογοτυπο της OCZ μενουν προς το παρον ανεπιβεβαιωτες... απο την Κρητη και τον ρεπορτερ του "The Lab" Κοπριτη Δε Γκρεητ καλο σας απογευμα.... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 12, 2004 #183 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 λολ... δηλαδη τσιπακια γιοκ ? γμτ και ειχα φτιαχτει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 12, 2004 Author #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 19:31] λολ... δηλαδη τσιπακια γιοκ ? γμτ και ειχα φτιαχτει.. Εγώ να δείς......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 12, 2004 #185 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 ρε χιπρο πεχτηκε τπτ μιας και σου ειχαν πει οτι ειχαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 12, 2004 #186 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Μη μασάς ρε George!!Πάμε για το booster!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 12, 2004 #187 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Εαν έγινε τίποτα παράξενο θα το μάθουμε σε λίγες μέρες αφού 12000 chips ΒΗ-6 κάπου θα πρέπει να διατεθούν στην αγορά.... Δεν θα παραξενευτώ εαν δω κανένα νέο ΟCZ dimmάκι ΒΗ-6 limited edition...... Mην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με εναν MAΚΡΥΧΕΡΙ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 12, 2004 #188 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Έπρεπε ρε γμτ να μην το ανακοίνωνε ο Γιώργης στο xtreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 12, 2004 #189 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Συμφωνω απολυτα............ Αφου τον ειδατε τον λυγουρη δεν του παιταγατε καμια ψευτια?????Τώρα αντε να βρω ΒΗ-6...........Με το αλλο εργαλειο αν ριξω 4 βολτ στις ινφινεον λετε να δω 240???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 12, 2004 #190 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Infineon είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει σε NF2 (αν εξαιρέσουμε κάτι Twinmos που δε παίζαν λόγο συμβατότητας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 12, 2004 #191 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 εγώ πάντως έχω καλές εντυπώσεις από ινφίνεον... 217 έπαιζαν οι δικές μου με καλά timings και σε έναν φίλο έκατσαν ΄κάποιες που έπαιξαν και 230+. σε έποξ νφ2. τίμιες μνήμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 13, 2004 Author #192 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Χθες, στις 21:02] Έπρεπε ρε γμτ να μην το ανακοίνωνε ο Γιώργης στο xtreme και γιατί όχι βρε Jim?........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 13, 2004 #193 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 16:30] και γιατί όχι βρε Jim?........ Για να μην τσιλιαριστεί ο "λεροδάχτυλος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 13, 2004 Author #194 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 22:07] Συμφωνω απολυτα............ Αφου τον ειδατε τον λυγουρη δεν του παιταγατε καμια ψευτια????? Τώρα αντε να βρω ΒΗ-6........... Με το αλλο εργαλειο αν ριξω 4 βολτ στις ινφινεον λετε να δω 240???????? Τι λες βρε συ?.........Δεν έχω μάθει να λέω ψέμματα αλλά ΟΥΤΕ και να κρύβωμαι από κανέναν........Με τα ψέμματα και τις π@υστιές κερδίζεις γιά λίγο.........Έχω μάθει να είμαι υπερήφανος και να κερδίζω στη ζωή με τη δουλειά και το μυαλό και όχι με την π@υστιά...... Υ.Γ. Μην τον βρίζεις τον άνθρωπο.....τη δουλειά του κάνει και τίποτα παραπάνω........Κι εσύ αν πληρωνόσουν να κάνεις αυτό , τό ίδιο θα έκανες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 13, 2004 #195 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 16:30] και γιατί όχι βρε Jim?........ Διότι απο τη στιγμή που το ανακοίνωσες, έπεσε σύρμα... και ίσως καμια εταιρία θα θέλησε να να πάρει τα chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 13, 2004 Author #196 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 16:55] Διότι απο τη στιγμή που το ανακοίνωσες, έπεσε σύρμα... και ίσως καμια εταιρία θα θέλησε να να πάρει τα chip. Βρε Jim ,τα chips "εξαφανίστηκαν" ώς δια μαγείας και μετά ανακοινώθηκε..........Ποιά εταιρία λές να τα πάρει?.......Τα παρμένα?........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 13, 2004 #197 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Όταν τα βρήκες εσύ ήταν δεσμευμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 13, 2004 #198 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 ok αλλα η συμπεριφορα του ηταν καλή(οπως των υπολοιπων)????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 13, 2004 #199 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 ΟΚ Χιπρο αν αληθευει αυτο παω πασο για τον ανθρωπο...........(οχι οτι πιστευω οτι ειχε σωστη συμπεριφορα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 13, 2004 #200 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 εγώ δε κατάλαβα τι ακριβώς έκανε λάθος ο μακρυδάχτυλος και το κατηγορείται. Ομολογώ πως δε καταλαβαίνω, και επειδή είμαι λίγο βλάκας δε μου το απλώνεται να το δω καλύτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.