Jump to content

Βρήκα 12000 κομμάτια BH-6 chips "σκέτα"....

hipro5

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

παντως abit nf7-s rev 2 με d24 δεν μπουταρει 100% με bh-6 και cas3.0 το τσεκαρα σημαρα.. κατι αλλο δεν μπορει καποιος να βαλει απο το βιος cas2,5 πριν βαλει τη μνημη ωστε να ανοιγει και να μην την αναγνωριζει σαν 3,0 η ειναι πολυ φασαρια να το κανει καθε τοσο ?

Hipro5 εκείνο το email για τα τσιπάκια ήρθε τελικά; Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας (από τις διάφορες "εισβολές" στο forum) :D

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 00:29]

Hipro5 εκείνο το email για τα τσιπάκια ήρθε τελικά; Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας (από τις διάφορες "εισβολές" στο forum) :D

Περιμένω διευκρινίσεις γιά τα chips.......Για το product ID ήρθε και λέει ότι υπάρχει στοκ........Τους είχα στείλει προχτές e-mail γιά το "συγκεκριμένο" υλικό και εταιρία και περιμένω απάντηση ακόμα.......Είναι εταιρία μεγάλη(worldwide) και άν έχουν π.χ. το στοκ στην Taiwan , θα στείλουν e-mail , κ.τ.λ.........Περιμένω....... ;)

κρατα μας ενημερους παιδι.....αρχισε να με αγχωνει το ολο σεναριο...αν χρειαστεις κατι,βοηθεια ,ψυχολογικη υποστηριξη, χαπια...εδω ειμαστε:D :D :laughing:

...έχω μείνει μ@λακας...

Έχεις και το μηχάνημα για να τυπώσει τέτοιο κύκλωμα(με 6 layers) ή τα τυπώνεις αλλού?

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από bleo8onhs [03-08-2004 12:59]

...έχω μείνει μ@λακας...

Έχεις και το μηχάνημα για να τυπώσει τέτοιο κύκλωμα(με 6 layers) ή τα τυπώνεις αλλού?

Όχι και το μηχάνημα γιά 6 layers.....Αυτό το έχουν οι πλακετάδες και όχι όλοι........ ;)

Παιδιά ΔΥΣΤΥΧΩΣ σήμερα που γύρισα από διακοπές και διάβασα τα e-mail μου , είχα ΑΣΧΗΜΑ νεα........... :(

American Electronic Resource

3505-A Cadillac Ave.

Costa Mesa, CA 92626 USA

ERAI Member Since 1997

Tel: (714)338-4402

Fax: (714)338-4433

- Q U O T A T I O N # 63986 -

Date : 9-Aug-04

TO : HIPRO ELECTRONICS Tel# : 011-30-210-********

ATT : George N. ************** Fax# : 011-30-210-********

Terms :

From : Wendy Andersen Fax Ref# : 63986

Quantity Part Number Description Price/Unit

1 0 W942508BH-5 WINBO No Stock

George,

No stock on this part. Let me know if you have any

replacement parts or crosses that I can assist you .

with.

Kindest Regards,

Wendy Andersen

Direct: (714) 338-4437 or wendy@aeri.com

Totals: 0.00000

PARTS SUBJECT TO AVAILABILITY AT DATE OF PURCHASE

DELIVERY QUOTED AS QUICKEST METHOD

>>>>>>>>>>>>>>>>ISO 9001:2000 Certified<<<<<<<<<<<<<<<<<

To speed up purchase please return followed w/hard copy PO.

Requested by:____________________ PO Number:________________

F.O.B. : Costa Mesa, CA U.S.A.

Το ίδιο ισχύει ΚΑΙ για τα BH-6 τσιπάκια............ :(

Πάνε τα όνειρά μου........Συγνώμη......... ;):wall:

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 14:26]

Δεν πειραζει γιωργο! Θα φτιαξεις το booster για να μας καλυψεις το κενο!;)

For sure.......... :D

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 14:26]

Κρίμα :( .Έμοιαζε τόσο απίστευτα όμορφο

Ναι......... :(

"τι καλα.... (τριβει τα χερια του, και ενα περιεργο χαμογελο διαγραφεται στα χειλη του) πολυ το χαρηκα...... χεχεχεχεχεχε.... τωρα μπορω να μοσχοπουλησω τα ΒΗ5 μου σε οποια τιμη θελω, και να παω για διακοπες για το υπολοιπο του καλοκαιριου. ή να τα κρατησω και να ειμαι ο πιο γρηγορος απο ολους τους; "

(κριση υστεριας απο κακεντρεχη, διαβρωμενο απο την εξουσια admin)

υπαρχουν σεναρια συνωμοσιας γυρω απο την εξαφανιση των τσιπακιων, οσο ο χιπρος ηταν στα μπανια;

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:08]

"τι καλα.... (τριβει τα χερια του, και ενα περιεργο χαμογελο διαγραφεται στα χειλη του) πολυ το χαρηκα...... χεχεχεχεχεχε.... τωρα μπορω να μοσχοπουλησω τα ΒΗ5 μου σε οποια τιμη θελω, και να παω για διακοπες για το υπολοιπο του καλοκαιριου. ή να τα κρατησω και να ειμαι ο πιο γρηγορος απο ολους τους; "

(κριση υστεριας απο κακεντρεχη, διαβρωμενο απο την εξουσια admin)

υπαρχουν σεναρια συνωμοσιας γυρω απο την εξαφανιση των τσιπακιων, οσο ο χιπρος ηταν στα μπανια;

...........και αισχρέ και προδότη........ :D

Κάτι πρέπει να έχει "παιχτεί"........Δεν ξέρω....... :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.