Jump to content

Βρήκα 12000 κομμάτια BH-6 chips "σκέτα"....

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρήκα ένα παλικάρι προγραμματιστή πού μπορεί λέει να κάνει τη δουλειά αλλά θέλει "βάση" πού θα κουμπώνει η μνήμη πάνω με κύκλωμα για να μπορέσει να την επαναπρογραμματίσει......και ποιός θα κάτσει να το φτιάξει αυτό!!!.......Δεν τρελάθηκα ακόμα!!!.....ΚΑΙ έχω και aircondition αναμμένο.....

Aπο καποια non-use mobo ξηλωνεις ενα dimm slot κ ειναι ετοιμη η βαση!!!

η ακομα βαζεις τεσσερα sockerts στη σειρα κ η γρμμη παραγωγης ειναι DDPP (Double Dual Pcb Programming).

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vagouridis

, i'll make him an offer he cant refuse....

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε λενε "Τhe Don"?!?!?!?:worship:

Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 23:14]

Το λέω όχι φυσικά γιατί αμφισβητώ τα λεγόμενα σου αλλά μη έχουν κάνει καμιά μαμακία και είναι στην πραγματικότητα τίποτα CH-6, όπου υπάρχουν αρκετά από δ αυτά ακόμα στην αγορά... (ελπίζω να μη γκαντεμιάσω τίποτα)... anyway ελπίζω να είναι όπως τα περιμένεις, και γω μάλλον είμαι μέσα στο τρελό εγχείρημα σου. :D

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι CH-5 CH-6 γιατί αυτά έχουν άλλο κωδικό ονομασίας....... ;)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:53]

O BigToe φοβάται μην χάσει την πελατεία ή μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο??

Ηδη του απάντησα...... ;)

Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 13:54]

μαλλον απλα ηθελε και αυτος να πεταχτει και να μιλησει,μην κλεψει και ολη τη δοξα το καμαρι μας....(hipro ) αν μεθαυριο σε παρακαλαει για hipro dimms μην του δωσεις γιωργο....

:jump: :jump:

:D

Λοιπόν...........ΔΕΝ χρειαζόμαστε βάση γιά τις μνήμες για να προγραματιστεί το τσιπ γιά τα spd's.......Χρειάζεται ΜΟΝΟ μια μικρή βασούλα γιά το ίδιο το τσιπ και ΜΕΤΑ θα κολλιέται πάνο στο PCB της μνήμης.............Εύκολο........... :D

’ντε πάλι ψάξιμο γιά τα τσιπάκια του spd........ :)

Για να καταλαβει και ο αμοιρος ο Vagouras τα SPD δεν ειναι για να δινουν ουσιαστικα τα timings και την ταχυτητα μιας μνημης ?Εμεις γιατι να βαλουμε τετοια στις μνημες ας ειναι ολα manual.....?

Σορρυ για το ψιλο οφ τοπικ αλλα τον τελευταιο καιρο τα εχω χασει λιγο και μια πισω καμια δεκατετια στα μηχανηματα ..ατιμη δουλεια....

Ρε παιδια γιατι δεν βγαζουμε τα σπδ??????

η δικια μου εχει 3-3-3-9 για τα 200 κανει??

ΥΓ:Seniorισα και εγώ το προφίλ μου επιτέλους

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Για να καταλαβει και ο αμοιρος ο Vagouras τα SPD δεν ειναι για να δινουν ουσιαστικα τα timings και την ταχυτητα μιας μνημης ?Εμεις γιατι να βαλουμε τετοια στις μνημες ας ειναι ολα manual.....?

Σορρυ για το ψιλο οφ τοπικ αλλα τον τελευταιο καιρο τα εχω χασει λιγο και μια πισω καμια

δεκατετια στα μηχανηματα ..ατιμη δουλεια....

Για να βαλεις manual,πρεπει να μπεις τουλαχιστον μια στο bios.

εαν το spd εχει timmings που δεν αρεσουν στα BH-6,υπαρχει πιθανοτητα να μη μπορεσεις να bootαρεις ποτε για να βαλεις maual τα 2αρια!

Hipro

You still would need to bin them before you build modules, then again once built.

Its more involved that you all i think i feel here

Tι θέλει να πει ο παίχτης;

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 15:38]

Σορρυ για το ψιλο οφ τοπικ αλλα τον τελευταιο καιρο τα εχω χασει λιγο και μια πισω καμια δεκατετια στα μηχανηματα ..ατιμη δουλεια....

Manual τους τα δίνουμε αλλά ΑΝ η μητρική μας είναι καινούργια ή βάλουμε καινούργιο bios ή ....κ.τ.λ. θα διαβάσει το spd των μνημών και θα το βάλει αυτόματα...........Τώρα ΑΝ - για παράδειγμα - είχαμε εμείς ένα PCB από μνήμες με Cas 3-4-4-8 και του βάλαμε τα BH-6 , τότε υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ boot-άρει η μητρική μας........ ;)

EDIT : Τι έγινε βρέ παιδιά ???.....Μέχρι να γράψω απαντήσατε κιόλλας......... :D

Πιστεύω ότι θα προμηθευτεί πρώτα η Ελληνική αγορά τις μνήμες σου και μετά τα αλλοδαπά!

Θα κάνουμε τους Hardware Testers εμείς.... :devil:

Θα μας φτιάξει και ο Μιχάλης (11) block για μνήμες, τώρα :rolleyes: ..... πσσσσσ καλά ε τα 900MHz τα βλέπω με 2-2-2-5 να τα βγάζουμε :woot: !!!!

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 16:08]

Χα το προηγούμενο post του bigtoe που την "έλεγε" στον hipro5 ήταν το 666. Μήπως σεν είναι τυχαίο αυτό;

:DΥΠΟΠΤΟ....... :D

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 15:54]

Hipro

You still would need to bin them before you build modules, then again once built.

Its more involved that you all i think i feel here

Tι θέλει να πει ο παίχτης;

Ο τσ@υτσ@υνοπαίχτης προφανώς θέλει να με αποτρέψει μάλλον.........ΑΝ το κατάλαβα καλά......... ;)

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 16:22]

Μια πηγη λεει οτι ο hipro5 βρηκε μια ιδια ποσοτητα BH-5.........

Θέλω μνήμεςςςςςς

:DΝαι........ :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.