Jump to content

Ενα διαφορετικο μοντ και απο μενα(Νο2)...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Δεν το πιστευω... Το εχω δει και στο δρομο ρε jax!!! Απο κοντα ειναι πιο ομορφο...

Θα μου άρεσε περισσότερο χαμηλωμένο ή με μεγαλύτερες ζάντες και μικρότερο προφίλ στα λάστιχα. Και μου φαίνεται ότι σειρά έχει η διπλή αεροτομή. Δεν έχω φωτογραφική να σου στείλω το λεόν ενός φίλου, φτιαγμένο εξωτερικά και εσωτερικά (με 283 αλόγατα), κόκκινο και να καίει!

Ζάχο την άποψή μου την ξέρεις! πολύ άγρια φάση και γουστάρω!!! μη με κολλήσεις μόνο!;);)

Πολύ καλό.... Επόμενο βήμα θα ήταν να βάλεις και πράσινη λάμπα από κάτω.... Βέβαια να είναι με διακόπτη ON-OFF από μέσα.....

Αρχική απάντηση από DMylonas

Πολύ καλό.... Επόμενο βήμα θα ήταν να βάλεις και πράσινη λάμπα από κάτω.... Βέβαια να είναι με διακόπτη ON-OFF από μέσα.....

Οχι κ πρασινη....:sick: ...κοκκινες καλυτερα....ωπος κ να εχει το λιονταρακι σου μαμαει...κορυφη...!:T: :T: :clap:

Αρχική απάντηση από DMylonas

OXI MH!!

Tα νεον ειναι για τα Hyundai-Αstra-Datsun των γυφτων βρε! :whistling ;) :whistling

Το νέον γαμάει σε όλα τα καλοφτιαγμένα αυτοκίνητα αν είναι σωστή η εφαρμογή.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

λοοοοολ.......Αστρα σιγουρα δεν εχουν γυφτοι...για hyundai παιζεται....

Αυτοι δεν ειναι γυφτοι αλλα "γυφτοι" (με εννοας?!?):D

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη?Γιατι οσα εχω δει εγω απο κατω την ειχαν την λαμπα....

Αρχική απάντηση από Samael

Αυτοι δεν ειναι γυφτοι αλλα "γυφτοι" (με εννοας?!?):D

Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη?Γιατι οσα εχω δει εγω απο κατω την ειχαν την λαμπα....

Ohhh...yes man....τωρα σε εννοω....!

Απο κατω εννοει κ ο μπλε οθονης,αλλα μαλλον σε σωστα σημεια....εεεε????

Αρχική απάντηση από Βασιλης

...αλλα μαλλον σε σωστα σημεια....εεεε????

Σβηστή μήπως? :p

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Σωστά.... Έχω δεί Honda Civic Type-R με green neon και ήταν θαυμάσιο!!!!

απλα απαιχτο Ζαχαρια.... :clap:

πολυ διακριτικο και αγριο.....

ουτε κραυγαλεες αεροτομες, ουτε λαμπες και αλλες π@παριες:TD: του χρειαζονται...

και τα ζαντολαστιχα ειναι just perfect!!!

και οι δαγκανες επισης;)

το μουτρο του σαν να υστερει λιγακι τωρα που τα χωσες στο κωλαρακι...

καμια σιτουλα.... να φυγει το 'S' ισως....?

κανενα οβαλ αεραγωγο στο καπω?

οχι πως ειναι απαραιτητα

,μιας και ηδη το λιονταρακι εχει γινει μουν@ρος....

απλα για να δεσει το συνολο....

και παλι συγχαρητηρια...:T:

Όντως πολύ ωραίο αλλά αυτό δεν φτάνει. Πρέπει κ κάτω από το καπό να είναι εξίσου ωραίο όπως έξω. Αυτό είναι το cupra-r? Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται για το cupra γιατί μπροστά έχει ένα σηματάκι. κ όχι τίποτα άλλο. Μην σε πετύχει κανά matiz κ σε φάει στην επιτάχυνση. Πάντως εξωτερικά είναι κούκλα. Περιμένω κ επιδόσεις. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι δαγκάνες των φρένων.

Βασικά το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ωραίο κ κίτρινο με μαύρα τζάμια όπως επίσης κ κόκκινο. Μια εφιαλτική εμπειρία είχε ένας φίλος μου, που εξωτερικά το αυτοκίνητό του έδειχνε για τρελά γκάζια. Σε κάποια φάση τον πετυχαίνει ένα mitsubishi evo8(νομίζω) κ του έκανε πλάκα στο δρόμο!!!!!!!

Σωστά βαλμένες εννοώ. Να φτιάχνουν ένα ωραίο χαλί φωτός. Φυσικά με διακόπτη on off, φυσικά σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να φαίνεται η λάμπα, φυσικά δεν πρέπει να υπάρχουν πουθενά σκιές, και φυσικά πρέπει να είναι στο κατάλληλο χρώμα. Μόνο ένα αυτοκίνητο έχω δεί έτσι. Ένα mazda 323 -want to be- mitsubishi evo6, κόκκινο με μπλέ λάμπες.

Μια εφιαλτική εμπειρία είχε ένας φίλος μου, που εξωτερικά το αυτοκίνητό του έδειχνε για τρελά γκάζια. Σε κάποια φάση τον πετυχαίνει ένα mitsubishi evo8(νομίζω) κ του έκανε πλάκα στο δρόμο!!!!!!!

Ναι αλλά και cupra να ήταν πάλι πλάκα θα του έκανε το evo...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.