sera Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2012 Καλησπέρα παιδιά.Παρακολουθώ το forum σας εδώ και αρκετό καιρό, ώσπου ήρθε η ώρα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Οθόνη LG L1932P πάνω σε msi nx8600gt με σύνδεση dvi,πριν 2-3 μέρες και ενώ διάβαζα κάποια συζήτηση εδώ μέσα,τυχαίο?,ξαφνικά πετάει λευκή οθόνη,χωρίς κάποιο θόρυβο,τπτ.Το λαμπάκι της ότι παίρνει ρεύμα ανάβει κανονικά. Δοκίμασα τη σύνδεση και στην αλλη έξοδο της κάρτας και πάλι τα ίδια.Ακόμα και χωρίς να είναι πάνω στην κάρτα,όταν την ανοίγω βγάζει λευκή οθόνη. Συνδέω την τηλεόραση LG 42LE5300 με καλώδιο dvi to hdmi,και στις 2 εξόδους της κάρτας,και είναι όλα οκ.Οπότε φανταζόμαι "κάηκε" η οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Δοκίμασε και σε άλλο Pc αλλά και με άλλο καλώδιο.Το πιο πιθανό είναι να παραίδωσε πνεύμα η οθόνη, εξού και το λευκό χρώμα (δεν βρήκε πανί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Ιούνιος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο,και σε άλλο pc,δεν άλλαξε τπτ.Μάλλον πρέπει να το παρω απόφαση και να την κλάψω.Οπότε πάμε γι' άλλα.Αναζήτηση οθόνης γενικής χρήσης λοιπόν.Προτείνετε πολλοί τη Dell u2312hm,αξίζει τη διαφορά με την LG IPS235V? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε μια samsung 22αρα για να μην την στείλω στα σκουπίδια λεω θα την εγχειρησω.. Την άνοιξα και την πλακέτα που έχει μέσα που παίρνει το σήμα δηλαδή η πλακέτα που έχει επάνω το dvi κτλπ την έστρεψα ελεφρά με αντίθετες δυνάμεις.. Δηλαδή την καταπόνησα σε στρέψη Απο τότε δουλεύει μια χαρά και την έκανα δώρο στην αδερφή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο,και σε άλλο pc,δεν άλλαξε τπτ.Μάλλον πρέπει να το παρω απόφαση και να την κλάψω.Οπότε πάμε γι' άλλα.Αναζήτηση οθόνης γενικής χρήσης λοιπόν.Προτείνετε πολλοί τη Dell u2312hm,αξίζει τη διαφορά με την LG IPS235V?Παρε LG IPS235V στα 160ε ειναι τσαμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Ιούνιος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Αυτή τη στιγμή οι χειρουργικές μου δεξιότητες δεν είναι και οι καλύτερες μάλλον με βλέπω για αγορά προς LG μεριά.Η διαφορά των ~30ευρώ με την Dell σημαίνει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στην ποιότητα των 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Νομίζω 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση για την dell ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.. πάντως φίλε μου αν θες μου την στέλνεις να την κοιτάξω και αν την φτιάξω εχει καλώς for free ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Άρε [MENTION=9203]NooDle[/MENTION] το καλύτερο παιδί είσαι, και άπλας! :hang2: [MENTION=19677]sera[/MENTION] δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις ρε συ, εμπειρία θα πάρεις έτσι και αλλιώς δεν χάνεις και τίποτα ή θα την αποτελιώσεις -έτσι και αλλιώς θες να πάρεις καινούργια- ή θα την φτιάξεις. Όλοι έχουμε ανοίξει οθόνη (?), σε μένα προσωπικά δεν έδινε σήμα, αλάχτηκαν 2-3 φουσκωμένοι πυκνωτές και κομπλέ. Ούτε πήγα να μου το μάθει κανείς ούτε το σπούδασα Πώς σκάλιζες τα turbakia όταν είσουν μικρός έβγαζες το πλαστικό απο πάνω, τις ρόδες και κοιτούσες τον ρότορα (?), καπως έτσι δέστο απλα τώρα μεγάλωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Ιούνιος 9, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Χαχα,ναι δεν έχεις τελείως άδικο,δε χάνω κάτι να δοκιμάσω,κ ευχαριστώ κ το [MENTION=9203]NooDle[/MENTION] για την προσφορά,αλλά δε νομίζω να αξίζει τον κόπο τα μεταφορικά.Έτσι και αλλίως για την LG με κόβω λίαν συντόμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.