GruntGR Ιούνιος 5, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Razer Taipan | Razer | For Gamers. By Gamers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 6, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] γιατί δεν προτίμησες το sensei μιας και είναι ο διάδοχος του Xai, σε ρωτάω γιατί έχω ένα sensei στο δρόμο και έρχεται. Γιατι ειναι Nephiλiμ approved το ΧΑΙ.<3 ♥ Αυτό. Βασικά έχω καεί ΤΟΣΟ αυτή την εποχή που το ξέχασα το Sensei και το Diablo ]|[. Λοιπόν. Το Xai το διάλεξα γιατί έχω μικρό χεράκι μιας που το Xai είναι η ελαφρώς μικρότερη έκδοση του Sensei. Μετά από άπειρο λιώσιμο, μπορώ να πώ με απόλυτη σιγουριά πως και μεγαλύτερο ποντίκι θα με βόλευε ΤΕΛΙΚΑ. Το Sensei ειδικά παίζει να ταιριάζει καλύτερα σε αντρίκια χέρια. (όπως και να 'χει όμως, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δε μπορείς να ξέρεις). Όσο για την Diablo ]|[ έκδοση, αν και φθηνότερο από το Xai, σοβαρός άνθρωπος είμαι δεν ήθελα πάνω να γράφει διαβολικά πράγματα. (εκτός άμα έγραφε Deathspell Omega, αλλάζει το θέμα) Επίσης στην Diablo ]|[ έκδοση το wheel με χάλασε έτσι κερατοειδές που είναι σχεδιασμένο, δεν ήθελα να ρισκάρω. Το Razer Taipan που παράθεσε το μπιλντέρι ενδιαφέρον φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 6, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Κανουν approve ολοι κανει και ο Mister 3cm/360 Βασικά έχω καεί ΤΟΣΟ αυτή την εποχή που το ξέχασα το Sensei και το Diablo ]|[. Λοιπόν. Το Xai το διάλεξα γιατί έχω μικρό χεράκι μιας που το Xai είναι η ελαφρώς μικρότερη έκδοση του Sensei. Ιδιες διαστασεις εχουν xai με sensei ρε noob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo106 Ιούνιος 6, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Εγώ το νεφρό μου το έδωσα πρόσφατα γι' αυτό:SteelSeries - Gaming Mice - SteelSeries Xai LaserΑν και αριστερόχειρας, παραδόξως, το mouse τοδουλεύω με το δεξί και είναι το μόνο που μπορώνα κάνω με το δεξί. Ένα ουδέτερο mouse έψαχναμε 4-5 micros, καλύτερη επιλογή ΔΕΝ βρήκα.Από άποψη ποιότητας και sensor είναι ότι καλύτεροέχω πχιάσει. Τέλειο δεν είναι όμως. Θα προτιμούσα πιο σκληρά πλαϊνά κουμπιά και λιγότερο σκληρό wheel.Επίσης το software του όταν προγραμματίζεις τα microείναι κάπως μπελαλίδικο, αλλά -in the end of the day-όλα πήγαιναν ρολόι. Τα πλαϊνά όλα προγραμματισμένα όπωςκαι το wheel όταν το πατάς. Αποτέλεσμα να μη μπορώ να σταματήσωνα σφάζω από την πόρωση!!! Από τότε άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου.-Δε μου λες αδερφε, ειναι στοιβαρο το ποντικακι? Το αισθανεσαι συμπαγες στο χερι σου? Απο θεμα ποιοτητας εννοω. Απο βαρος πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούνιος 6, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Επειδή είμαι και γω "αριστερός" το DeathAdder το έχεις δοκίμασει προσωπικά γιατί έλεγα να το αγόραζα. Το έχω εγω. Απλά καλο. Οχι ττ ιδιαίτερο. Αλλα δεν υπάρχει τπτ άλλο εκτός του logitech mx610 left-hand αλλα ειναι απαράδεκτο. Χάλασαν 2 σε δυο χρόνια. Ασε που ο δέκτης πρέπει να ειναι δίπλα για να πιάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 7, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ιδιες διαστασεις εχουν xai με sensei ρε noob ^^ Δίκιο έχει ο αποπάνω. Οτινάναι θυμάμαι. Xai VS Sensei επέλεξα Xai λόψω εμφάνισης. (προτιμούσα δλδ το μαύρο από το ασημί) Δε μου λες αδερφε, ειναι στοιβαρο το ποντικακι? Το αισθανεσαι συμπαγες στο χερι σου? Απο θεμα ποιοτητας εννοω. Απο βαρος πως ειναι? Θα μπορούσε να είναι και πιο συμπαγές και πιο βαρύ. Ειδικά όταν το πρωτοπήρα και το έβγαλα από τη συσκευασία του, σκέφτηκα "τι ψευτόπραμα είναι αυτό". Βέβαια μετά έπεσε τυχαία στα χέρια μου ένα Ιntellipoint Optical και αναθεώρησα αμέσως. Όπως και να 'χει πάντως, το έχω καταβολευτεί. No regret at all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 7, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Το sensei δεν ειναι ατόφιο ασημι, μεταλλικό χρώμα έχει, και καθρεφτίζει ΥΓ υπάρχει και η [RAW] version που είναι κατάμαυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Ιούνιος 9, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Steelseries Sensei ή Razer Deathadder φίλε μου!Το sensei είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί και δεξιόχειρες και αριστερόχειρες και προσωπικά σου προτείνω αυτό! Είναι όμως λίγο πιο ακριβό. Εσύ διαλέγεις !Καλή αγορά σου εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 10, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Τελικά αποφάσισα να πάρω το diablo 3 mouse ( SteelSeries - SteelSeries Diablo ) Όταν θα το έχω θα σας πω εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Κανουν approve ολοι κανει και ο Mister 3cm/360 FYI 5cm/360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Ιούνιος 29, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Εγω πήρα το DeathAdder for Left handers και μέχρι στιγμής μου αρέσει πολυ :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 29, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Εδώ και λίγες μέρες μου ήρθε το diablo 3 mouse SteelSeries - SteelSeries Diablo . Στην αρχή μου φάνηκε λίγο άβολο και ογκώδες, επίσης πολύ δύσκολα σε χρήση τα 4 πλαϊνά κουμπιά :/ ..συνέχεια το ένα δάχτυλο πήγαινε στο πίσω αριστερό κουμπί . Πλέον δεν μπορώ με τίποτα να χρησιμοποιήσω το παλιό ποντίκι . Ακόμα όμως δεν με βολεύουν τα πλαινά κουμπιά, προς το παρόν χρησιμοποιώ μόνο τα 2 δεξιά και όταν με βολέψουν 100% θα βάλω και τρίτο σε χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.