Jerekt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2012 Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι αριστερόχειρες gamers είναι το mouse! To Καλύτερο mouse που έχω δεί με διαφορά είναι το razer naga ( Razer Naga - MMO Gaming Mouse | Razer Online Store ) αλλά δυστυχώς μόνο για δεξιόχειρες! Η μοναδική ''μέτρια'' λύση που βρίκα για αριστερόχειρες είναι το Razer DeathAdder ( Razer DeathAdder Left-Hand Edition - Ergonomic Gaming Mouse | Razer Online Store ) το οποίο έχει μόμο 2 εξτρά κουμπιά!! Έστειλα email στην Razer μήπως μελλοντικά βγάλουν το razer naga ή κάτι παρόμοιο για αριστερόχειρες αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο mouse με τουλάχιστον 3 micros? στην χειρότερη για ουδέτερο χέρι. Επίσης θεωρώ πιο λογικο να δώσω το νεφρό μου για ένα καλό mouse παρά να αρχίσω να χρησιμοποιώ το δεξί χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Γινε δεξιοχειρας :P edit: ακυρο τωρα ειδα το spoiler, ετοιμασε νεφρο, κατι θα βρουμε Το Logitech MX610 σε καλυπτει απο πληκτρα? ή θες κατι παραπανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Razer confirms plans to release left-handed Naga gaming mouse -- Engadget Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] υποθετω αυτο ειναι μελλοντικα σχεδια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Βασικά λέει οτι αν μάζευε 10.000 likes σε μια βδομάδα θα το βγάζανε.Απλά του δίνω ελπίδες γιατί δυστυχώς κάτι άλλο δεν βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Πρέπει να το φτιάξουν.Έχουν αφήσει τους αριστερόχειρες χωρίς mouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 :OT:Εδώ έχουν αφήσει τους έλληνες χωρίς βρακιά... χεχεχε:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 5, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 όσοι εχετε facebook κάνετε 1 likeof topicΚαι μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για 2 νεφρά..(χορηγοί: jerekt kai p70 :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Ο p70 δεν είπε οτι δίνει νεφρό πουθενά. :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 5, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 :hehe: Του το χρωσταω απο μια βραδια ποκερ end of :OT: ψαξτε ποντικι για το παιδι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Ιούνιος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Η μοναδική ''μέτρια'' λύση που βρίκα για αριστερόχειρες είναι το Razer DeathAdder ( Razer DeathAdder Left-Hand Edition - Ergonomic Gaming Mouse | Razer Online Store ) το οποίο έχει μόμο 2 εξτρά κουμπιά!! Επειδή είμαι και γω "αριστερός" το DeathAdder το έχεις δοκίμασει προσωπικά γιατί έλεγα να το αγόραζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 5, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Εγώ το νεφρό μου το έδωσα πρόσφατα γι' αυτό:SteelSeries - Gaming Mice - SteelSeries Xai LaserΑν και αριστερόχειρας, παραδόξως, το mouse τοδουλεύω με το δεξί και είναι το μόνο που μπορώνα κάνω με το δεξί. Ένα ουδέτερο mouse έψαχναμε 4-5 micros, καλύτερη επιλογή ΔΕΝ βρήκα.Από άποψη ποιότητας και sensor είναι ότι καλύτεροέχω πχιάσει. Τέλειο δεν είναι όμως. Θα προτιμούσα πιο σκληρά πλαϊνά κουμπιά και λιγότερο σκληρό wheel.Επίσης το software του όταν προγραμματίζεις τα microείναι κάπως μπελαλίδικο, αλλά -in the end of the day-όλα πήγαιναν ρολόι. Τα πλαϊνά όλα προγραμματισμένα όπωςκαι το wheel όταν το πατάς. Αποτέλεσμα να μη μπορώ να σταματήσωνα σφάζω από την πόρωση!!! Από τότε άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 5, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Όχι δεν το έχω δωκιμάσει. Αλλα για mmo games δεν δεν αξιζει. 2 micros θα βοηθούσαν ελάχιστα εώς καθόλου. Εάν έχεις ασχοληθεί με το age of conan θα καταλάβεις ακριβώ τι ενοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Ιούνιος 5, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Για FPS λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 5, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Πολύ καλή επιλογή αυτό που μου πρότεινες zomg. Θα περιμένω μέχρι αύριο να δω τι άλλο θα μου προτείνουνε αν και βλέπω ότι είναι από τα καλύτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 5, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Και το Diablo III mouse είναι απίστευτα βολικό για αριστερόχειρες. Επίσης και το software που το συνοδεύει έχει αντισρέψιμα settings για αριστερόχειρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 5, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] γιατί δεν προτίμησες το sensei μιας και είναι ο διάδοχος του Xai, σε ρωτάω γιατί έχω ένα sensei στο δρόμο και έρχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 5, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] γιατί δεν προτίμησες το sensei μιας και είναι ο διάδοχος του Xai, σε ρωτάω γιατί έχω ένα sensei στο δρόμο και έρχεται. Γιατι ειναι Nephiλiμ approved το ΧΑΙ. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Ιούνιος 5, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Αν μπορείτε στέλνετε και links!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 5, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Αν μπορείτε στέλνετε και links!!Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.