Jump to content

Gaming mouse για αριστερόχειρες

Jerekt

Recommended Posts

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι αριστερόχειρες gamers είναι το mouse!

To Καλύτερο mouse που έχω δεί με διαφορά είναι το razer naga ( Razer Naga - MMO Gaming Mouse | Razer Online Store ) αλλά δυστυχώς μόνο για δεξιόχειρες! :wall:

Η μοναδική ''μέτρια'' λύση που βρίκα για αριστερόχειρες είναι το Razer DeathAdder ( Razer DeathAdder Left-Hand Edition - Ergonomic Gaming Mouse | Razer Online Store ) το οποίο έχει μόμο 2 εξτρά κουμπιά!!

Έστειλα email στην Razer μήπως μελλοντικά βγάλουν το razer naga ή κάτι παρόμοιο για αριστερόχειρες αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση!

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο mouse με τουλάχιστον 3 micros? στην χειρότερη για ουδέτερο χέρι.

Επίσης θεωρώ πιο λογικο να δώσω το νεφρό μου για ένα καλό mouse παρά να αρχίσω να χρησιμοποιώ το δεξί χέρι

:)

Η μοναδική ''μέτρια'' λύση που βρίκα για αριστερόχειρες είναι το Razer DeathAdder ( Razer DeathAdder Left-Hand Edition - Ergonomic Gaming Mouse | Razer Online Store ) το οποίο έχει μόμο 2 εξτρά κουμπιά!!

Επειδή είμαι και γω "αριστερός" :p το DeathAdder το έχεις δοκίμασει προσωπικά γιατί έλεγα να το αγόραζα.

Εγώ το νεφρό μου το έδωσα πρόσφατα γι' αυτό:

SteelSeries - Gaming Mice - SteelSeries Xai Laser

Αν και αριστερόχειρας, παραδόξως, το mouse το

δουλεύω με το δεξί και είναι το μόνο που μπορώ

να κάνω με το δεξί. Ένα ουδέτερο mouse έψαχνα

με 4-5 micros, καλύτερη επιλογή ΔΕΝ βρήκα.

Από άποψη ποιότητας και sensor είναι ότι καλύτερο

έχω πχιάσει. Τέλειο δεν είναι όμως. Θα προτιμούσα

πιο σκληρά πλαϊνά κουμπιά και λιγότερο σκληρό wheel.

Επίσης το software του όταν προγραμματίζεις τα micro

είναι κάπως μπελαλίδικο, αλλά -in the end of the day-

όλα πήγαιναν ρολόι. Τα πλαϊνά όλα προγραμματισμένα όπως

και το wheel όταν το πατάς. Αποτέλεσμα να μη μπορώ να σταματήσω

να σφάζω από την πόρωση!!! Από τότε άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου.-

Όχι δεν το έχω δωκιμάσει.

Αλλα για mmo games δεν δεν αξιζει.

2 micros θα βοηθούσαν ελάχιστα εώς καθόλου.

Εάν έχεις ασχοληθεί με το age of conan θα καταλάβεις ακριβώ τι ενοώ ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.