Thanoucos Ιούνιος 16, 2014 #381 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 (edited) Καλησπέρα στην παρέα.Ο αδελφός μου μόλις αγόρασε το παιχνίδι και επειδή το δικό του pc δεν τραβαει το βάλαμε στο δικό μου.Δεν άλλαξα τα graphics settings τ άφησα όπως τα έχει το παιχνίδιΤο μόνο που πείραξα είναι ανάλυση και την έβαλα 1920 Χ 1080Ενώ παταω continue στο μενού φορτώνει και λίγο πριν τερματίσει η γραμμή με πετάξει από το game.Τι γίνεται?Το σύστημα είναι της υπογραφής μου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2014 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 16, 2014 #382 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 θανο εχεις τους τελευταιους 14.6 βετα ; επισης ριξε λιγο τα settings μηπως σε κοβει κατι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Ιούνιος 16, 2014 #383 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 ναι τους τελευταιους εχωτα εβαλα ολα στο medium και δεν με ξαναπεταξεελπιζω να ειναι οκ τωραΣτάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 16, 2014 #384 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 HOLY SHIT!!!!Βγηκε μοντα που "ανοιγει" τα γραφικα της Ε3! Watch_Dogs original graphical effects (E3 2012/13) found in game files [PC] - NeoGAF[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Bwd55NvmHW8]Watch Dogs PC Original E3 Graphics Mod Download & Comparison - Ubisoft Downgrading Controversy - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Ιούνιος 16, 2014 #385 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Ας πω και εγώ την γνώμη μου για το game. Στην αρχή με ταλαιπώρησε μιας και με πετούσε έξω. Δεν μου άρεσε ο τρόπος οδήγησης ούτε σε αμάξια ούτε σε μηχανή. Ο χειρισμός μου φάνηκε εύκολος. Είναι ένα καλό game περνάει η ώρα και δεν το βαριέσαι(1 ώρα έπαιξα και πέρασε γρήγορα):rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 17, 2014 #386 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 γιατί κόλλησα με το chess minigame.......Μια χαρά game και ασχολήθηκα με το σκάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 17, 2014 #387 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 την έκανε κανείς την μόντα για τα γραφικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 17, 2014 #388 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 την έκανε κανείς την μόντα για τα γραφικά;Μεγάλη διαφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 17, 2014 #389 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Είχες μεγάλη πτώση στα frames; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 17, 2014 #390 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Μια μικρή πτώση ναι,λογικό είναι μιας και τα χαρακτηριστικά που ενεργοποιούνται είναι πιο απαιτητικά,οχι κατι τρομερό ομως...π.χ εκει που ήμουν στα high preset,level of detail και shaders τα έριξα στο medium....και πάλι όμως είναι πολύ καλύτερα απο πριν με high. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούνιος 17, 2014 #391 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 www.dsogaming.com/news/watch_dogs-unbelievable-hidden-comment-shows-ubisofts-arrogance-towards-pc-gamers-or-not/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 18, 2014 #392 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Οντως πολυ καλυτερα τα γραφικα και κόβουν λίγο, αλλα αξίζει.Προσωπικα με ενοχλει το απειροελαχιστο dof που εχει οποτε το απενεργοποίησα τελειως απ τα settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 18, 2014 #393 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Όντως αξίζουν τα γραφικά με το mod αλλά η Ubisoft παρέλειψε αυτές τις ρυθμίσεις μιας ούτε και μία 780 δεν τα σηκώνει. Αλλά σιγά μην το παραδεχόντουσαν, θα έχαναν πωλήσεις. Τουλάχιστον άφησαν τα settings μέσα τα οποία και βρέθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigBOSS Ιούνιος 18, 2014 #394 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 (edited) Όντως αξίζουν τα γραφικά με το mod αλλά η Ubisoft παρέλειψε αυτές τις ρυθμίσεις μιας ούτε και μία 780 δεν τα σηκώνει. δεν νομιζω να το έκανε για αυτό αλλωστε δεν τρως και καμια μεγάλη μειωση στο frame rate αλλά μικρή έως πολύ μικρή, αλλος πρεπει να ειναι ο λογος. Kαι να μην μπορει το pc σου να το τρέξει έτσι με καλο frame rate, μιλάμε για game στο pc υπάρχουνε επιλογές γραφικών. [ame] [/ame] Η Ubisoft "έριξε" τα γραφικά του Watch Dogs στα PC! Για να προωθήσει την έκδοση των κονσολών! Σύμφωνα με μαρτυρία του χρήστη Jibbed στο forum του NeoGaf που εντόπισε ο αναγνώστης μας Σταύρος Δήμου, η Ubisoft φέρεται να μείωσε εσκεμμένα την ποιότητα γραφικών στην έκδοση του Watch Dogs στα PC. Θα θυμάστε ενδεχομένως ότι στην E3 2013 είχαμε παρακολουθήσει ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο αλλά στην πορεία ορισμένα gameplay videos μας απογοήτευσαν. Τελικά η γαλλική εταιρεία ευνόησε την next-gen έκδοση των PS4 και Xbox One, σε αντίθεση με την PC version στην οποία αφαίρεσε αρκετά οπτικά εφέ. Παρόλα αυτά, ένας modder άρχισε να ξεκλειδώνει τα "κρυφά" graphics options του παιχνιδιού, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δημιουργηθεί με τεχνητό τρόπο(!!!) μικρή πτώση στο frame rate και stuttering, στοιχεία που παρατηρούνται ακόμα και στα πιο δυνατά συστήματα. Όλα αυτά έχουν "διακόπτη" on/off! Με το mod που κυκλοφορεί πλέον τα γραφικά του παιχνιδιού γίνονται καλύτερα ενώ ταυτόχρονα το παιχνίδι ελαφρύτερο. Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, ο modder βρήκε σε αρχείο κώδικα του παιχνιδιού την ειρωνική φράση "This is PC only, who cares" η οποία απλά δυναμιτίζει περισσότερο την όλη κατάσταση. Το μοτο αυτό μπορείτε να το δείτε στη σειρά 51 του αρχείου με τον κώδικα του shader. H Ubisoft έχει πολλά να εξηγήσει, αν και κάθε εταιρεία έχοντας ως άλλοθι την πειρατεία, πλέον χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να περισσώσει τις πωλήσεις των κονσολών. Απ' την άλλη κάθε PC gamer που αγόρασε το παιχνίδι αυθεντικό (πράγμα σπάνιο αφού ακόμα και blockbuster PC games πουλάνε κάτω από ένα εκατομμύριο) έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται. Διαβάστε το review του Watch Dogs από τον Παντελή Δασκαλέλο, που ήταν η αιτία για την οποία έπεσαν οι servers της Ubisoft. Η μήπως έφταιγα εγώ ως γνήσιος γκαντεμόσαυρος που συμμετείχα μαζί του στο Watch Dogs live streaming; Τέλος, κάντε κλικ εδώ για την original πηγή της έιδησης όπου ο modder ανακοινώνει τη δημιουργία του ανάλογου mod που επαναφέρει την PC έκδοση του Watch Dogs στα πραγματικά γραφικά της! http://www.gameworld.gr/users/eidise...edium=facebook Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18, 2014 από BigBOSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 18, 2014 #395 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Dear Ubisoft... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 18, 2014 #396 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Αυτό είναι μόνο τα γραφικά όμως έτσι?Η εκρήξεις που γίνονται στα βενζινάδικα και αυτά δεν υπάρχουν σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelsnow Ιούνιος 18, 2014 #397 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Πριν μπεις στο παιχνίδι βάλε ως γλώσσα γραφής τα Αγγλικά (EN) και είσαι οκ.Το εχω δοκιμάσει και τιποτα...εχει κανεις καμια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 18, 2014 #398 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 (edited) Το συγκεκριμενο mod εχει προβλήματα.....πχ με το dof θολωνουν τα παντα σε μακρινη αποσταση. Η τελευταια version 0,7 είναι λιγο βελτιωμενη αλλα παραμενει η θολουρα όταν σημαδευεις.Πτωση με framerate δεν παρατηρισα ισα ισα μου φανηκε ελαφρυτερο το gameΠαντως στα full γραφικα που παιζω το παιχνιδι official,δεν με ενθουσιασε καθολου το mod ισως γιατι εχει τα προβληματάκια του ακομα Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18, 2014 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 18, 2014 #399 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 (edited) ας περιμένουμε λίγο απο την στιγμή που βρέθηκαν settings κλπ θα πέσει τρελό modding ! τώρα που το σκέφτομαι αν πάμε και ψάξουμε και τους υπόλοιπους τίτλους της θα βρούμε παρόμοια πράγματα όπως το assasin creed black flag ! και αυτό είχε τρισάθλιο optimazation ! Ας ξεκινήσουν και τα meme Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 18, 2014 #400 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Έχει πάρει κανείς Items of Interest? Λέω αυτά που κάνεις intercept από επικοινωνίες και σου δίνουν ένα location, πάω εκεί και δεν βρίσκω ποτέ τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts