AstraLgr Μάϊος 24, 2014 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 γενικά για την βαθμολογία που ρώτησα όχι μονο για το watch dog'σ βλέπω κάτι games που δεν αξίζουν το 9 που λένε η συντάκτες του εξωτερικού,. πολύ τα προωθούν λες και είμαστε χάζι τεσπα είμαι εκτος θέματος τώρα.. θα το τιμήσω και original το game το περιμένω ποσο καιρό σίγουρα είναι από τα καλλίτερα τις χρονια για μένα από όσα έχω δει.. όπως λέω πάντα θα δείξει όταν το παίξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GamingRecipe Μάϊος 24, 2014 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=N2Jt6LKcyF8&list=UUpTHIhAYFdN8V7T4bDEgAEA]Watch Dogs Playthough - Επεισοδιο 1 [Greek] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 24, 2014 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 καλό είναι να το κάνεις hide γιατί θα στο κατεβάσουν 27 είναι το launch ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 24, 2014 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 να πω κάτι που παρατήρησα είναι κάκιστο port !!!δηλαδή έχει γραφτεί για τις κονσόλες (8 threads) όποιος i7 και έχει κλείσει το HT να το ανοίξει asap βοηθάει πολύ με μια γρήγορη ματιά εώς 40 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 24, 2014 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 Δηλαδή αυτό που βρίσκουμε απο τον θείο είναι το Full Game?Γιατί βλέπω μόνο 13GB ενώ κανονικά είναι 25 λέει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάϊος 25, 2014 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 (edited) Μέχρι τωρα με βάση τις εντυπώσεις που μου έδωσε ο " θείος " θα συμφωνήσω, μου φαίνεται για κακό port από κονσόλα, και το καταλαβαινεις από την κίνηση του mouse θέλω να πιστεύω. Τώρα για τα γραφικά, δεν τρελάθηκα και πάρα πολύ, δε ξέρω αν φταίνε τα settings*. Μεγάλη ξενέρα με κάτι frame drops 63 - 25 - 13 - 4 ελπίζω να το μπαλώσουν, να βγει και κανένας driver στο release και η τελική έκδοση να μην είναι έτσι. *settings Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Μάϊος 25, 2014 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Δανειστηκα και εγω προσωρινα την γνωστη εκδοση απο περιεργεια πιο πολυ, και το game με το συστημα μου παιζει οπως φαινεται στις φωτο. Δεν ασχοληθηκα πολυ μαζι του μιας και ειναι νωρις, αλλα καλο δειχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 25, 2014 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Δανειστηκα και εγω προσωρινα την γνωστη εκδοση απο περιεργεια πιο πολυ, και το game με το συστημα μου παιζει οπως φαινεται στις φωτο.Δεν ασχοληθηκα πολυ μαζι του μιας και ειναι νωρις, αλλα καλο δειχνει. ...βγαλε το AA και ξαναποσταρε εικονα απο το game να δω ποσο θα παει το gpu usage. Νομιζω τρωει μπουκαλι απο την μνημη! Για να παιξει με χ4ΜSAA σε 1080p θελει λενε πανω από 3gb VGA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Ίσχυε Seb θέλει 4gb, πάω να ρίξω την ψήφο μου και μετά θα σας φτιάξω πινακακι !From mobile phone .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 πραγματικά το παιχνίδι είναι ότι να νε αχ αυτά τα port ποιο χάλια παιθένεις και μ@μω τα φίλτρα απλά δεν γίνεται να κάνεις μετρήσεις θα σου πάρει μια μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάϊος 25, 2014 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 παίδες όταν τρέχω με το αυτοκίνητο έχω μερικά λαγκακια αυτό οφείλεται στο σκληρό δίσκο η cpu? ακόμα και στο low το κάνει αλλα όχι πολύ...δεν πιστεύω να το κάνει αυτό η κάρτα γιατί όταν ψιλοκολαει τα fps είναι 40+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 (edited) παίδες όταν τρέχω με το αυτοκίνητο έχω μερικά λαγκακια αυτό οφείλεται στο σκληρό δίσκο η cpu? ακόμα και στο low το κάνει αλλα όχι πολύ...δεν πιστεύω να το κάνει αυτό η κάρτα γιατί όταν ψιλοκολαει τα fps είναι 40+ δοκίμασε τα εξής settings που παίζω και εγώ ... παιδιά sorry αλλά έλεος με το data βαρέθηκα άνοιξε κλείσε όλη την ώρα το game Γενικά για να ευχαριστηθείτε το game με αρκετά καλά γραφικά μπορούν και οι κάρτες με 2gb όπως gtx 770 (τα settings αυτά πιάνουν περίπου 2200mb vram) πας στο πρώτο DISPLAY βάζεις Textures στο High όχι στο ultra !!! μετά έχει μια βλακεία για buffered frames το έχει 3 , το αλλάζεις και το κάνεις 1 για a/a βάζεις SMAA μετά πας graphics quality βάζεις High και απενεργοποιείς το blur και είσαι έτοιμος .... επίσης αν έχεις ι7 και έχεις απενεργοποιήσει το HT καλό είναι να το ανοίξεις asap edit τώρα είδα ότι έχεις 780 άρα και 3gb δοκίμασε τα παραπάνω settings @AstraLgr Επίσης μην στεναχωριάστε μας πούλησε η Ubi και εκεί που είχε ξεκινήσει να κατασκευάζει για PC με την έλευση των κονσολών το γύρισε σε κονσολοποιηση του παιχνιδιού εξού το τελικό προιόν ... περιμένουμε update κλπ κλπ με το επίσημο realese ! επίσης πιστεύω ότι διέρρευσε στο Net από την ubi ώστε μπας και προλάβουνε από το DAY 1 να βγάλουνε κανένα pach μπας και σώσουν την κατάσταση ! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Μάϊος 25, 2014 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Χάλια... Lag ακόμα και σε High Shadows... Και να φανταστείτε πήρα την R9 270X 2 GB. Που να ήξερα να έπαιρνα την 4GB έκδοση. Μακάρι να το διορθώσουν κάπως με patch ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 μαν με τα παραπάνω settings ? που λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 25, 2014 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Υπάρχει Day One patch 40MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάϊος 25, 2014 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 το κατεβαζουμε απο καπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 (edited) Υπάρχει Day One patch 40MB.το οποίο λογικά θα φτάσει τα από τα 100 Mb μέχρι τα 800Μβ + Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2014 από ARMAGEDDON τα mb fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 και γίνεται καλύτερο Early Watch Dogs PC adopters reports stuttering and low frame rates issues | N4G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Μάϊος 25, 2014 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 μαν με τα παραπάνω settings ? που λέω Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 #100 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Ναι... τι να πω περίμενε δυο μέρες να βγει η original έκδοση προς το παρών η ubi έχει πάρει αρκετό feedback για την πατάτα που λέει να βγάλει για το pc οπότε αν δείτε 1gb patch είναι φυσιολογικό ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts