digitaltiger Σεπτέμβριος 5, 2013 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλα εχει ακόμα δουλειά στο AI..Οι peds ειδικά οσοι κάθονται σε παγκάκια αδιάφοροι για το οτιδήποτε.Αλλά έχουν χρόνο να τα διορθώσουν,πολυ έξυπνο και πολύπλευρο gameplay πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Οκτώβριος 20, 2013 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Σημερα το ανακαλυψα. Αν βγει συντομα, ας κανει οσο καιρο θελει η rockstar να βγαλει το gtaV για pc.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gRxkBVrJWuQ]Jimmy Fallon's Video Game Week: "Watch Dogs" Demo - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 20, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Έχω την εντύπωση ότι θα βγει άνοιξη του '14, οπότε κατά πάσα πιθανότητα μετά το GTA V στο PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 6, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NuAbH8Z8iwk]Watch_Dogs - Story Trailer [uK] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 7, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2014 (edited) Bad News Today ! multiplayer με 8 παίχτες :rant: άλλο ένα console port Watch Dogs to Have 8-Player Open World Multiplayer - IGN and the good news gameplay [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 7, 2014 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2014 (edited) :hang3: έκαναν downgrade τα γραφικά ! βγάλτε τα συμπεράσματα σας [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 7, 2014 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2014 Why Watch Dogs went into hiding | Polygon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 8, 2014 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 (edited) σκ@τά στα μούτρα τους για τα γραφικά (AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ )απλά μην το αγοράσετε βασικό ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ PREORDER και όσοι έχουν κάνει να το ξεκάνουν ! πάλη console port θα μας δώσουν όχι φτάνει πια επανάσταση τώρα EDIT αν είναι όπως στο link που λέει ο @sfirculitu no prob αλλά απο ότι βλέπω έχουν κάνει ένα hot πουρί στο βίντεο τα έχουν ανακατέψει όλα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Μάρτιος 8, 2014 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 :hang3: έκαναν downgrade τα γραφικά ! βγάλτε τα συμπεράσματα σας @7:16 "Τον σκότωσε!" Μου έκανε εντύπωση η ελληνική φωνή στο παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 8, 2014 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Πιστευω οτι η εκδοση του pc θα ειναι οπως πρεπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 9, 2014 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 Μια χαρα και αληθοφανη μου φαινονται τα γραφικα, πολυ λιγοτερο καρτουνιστικα απο του gta.Εκεινο που φοβαμαι και ειμαι επιφυλακτικος, ειναι τα physics & η συμπεριφορα των οχηματων.Θα ειναι της ταξης του gta4/gta5 ή θα ειναι σαν το saints row και θα φαει σουτ το παιχνιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 9, 2014 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 Watch_Dogs E3 2013 Trailer Vs. 2014 PS4 Trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 10, 2014 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Νομίζω δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wBGIi9VA_AI]Watch Dogs Graphic Comparison Part 1 (2012 VS 2013 VS 2014) PC Dev Kit, PS4 Dev Kit, PS4 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 10, 2014 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 πάμε άλλο ένα από ps4[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s1JQ5ZATbEs]Watch Dogs - NEW GAMEPLAY REVIEW - [March 2014] - HD - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 10, 2014 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 ωχ παναγια μου! Καμια σχεση με οτι βλεπαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 10, 2014 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 (edited) μακάρι Seb στο pc να είναι όπως το βίντεο που πόσταρε ο UltraB ... (το αριστερό κομμάτι)για αυτό δεν κάνω κίνηση ακόμα για preorder περιμένω τον θείο και βλέπουμε αν η δουλειά τους είναι επαγγελματική και όχι κονσολίδικη έχει αγοραστεί άμεσα !ΟΠΟΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ PREORDER Μην την πάθετε σαν τον THIEF (πραγματική κλεψιά όλο το game)αλλά ανησυχώ που δεν βλέπω pc version gameplay δύο εκδοχες1 η έχει τόσες τεράστιες διαφορές με το ps42 ή είναι τόσο μάπα όπως το ps4 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 10, 2014 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Αν δεν ήταν το gameplay από next-gen πάει στο καλό. Αλλά πραγματικά αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στα γραφικά, θα είναι ακριβώς τα λόγια που άκουσα εχθές από ένα παιδί σε live:"Μέσα από τα trailer μπορούν να παρουσιάζουν το παιχνίδι ως κάτι τέλειο και όταν έρχεται η ώρα κυκλοφορίας αναρωτιέσαι τι έγινε στην πορεία και άλλαξε τόσο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 11, 2014 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Αυτη η ubisoft μια ζωή τα ίδια. Αλλα μας δείχναν σε AC3 & FC3 και άλλα βγήκαν. Δυστυχώς κάτι παρόμοιο προβλέπω και στο division. Και θα ειναι ντροπή να έχει μικρότερο scale απο gta v και στο οπτικό κομμάτι να ειναι κατώτερο. Ειδικά η φάση στη γέφυρα θυμίζει λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Μάρτιος 11, 2014 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Παιδιά μη τα παραλέμε. . . δεν έχουν καμία σχέση τα γραφικά. Ειδικά ο φωτισμός που είναι απο τα βασικότερα πήγε περίπατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Μάρτιος 12, 2014 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Έχω την αίσθηση (την 6η ) πως για άλλη μία φορά φρενάρουν οι δυνατότητες των κονσολών αυτές του PC και νομίζω πως το έχει πάρει χαμπάρι πλέον και η ''κουτσή Μαρία'' Όσοι έχουμε δει τα πρώτα video του game δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μ' αυτά που βλέπουμε τώρα, τον τελευταίο καιρό έχω απογοητευθεί σχεδόν από όλα τα παιχνίδια που ανυπομονούσα να βγούνε ποιο πρόσφατο το Thief, έχουν μείνει μόνο μία δυο εταιρίες που έχω εναποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες και πιστεύω πως δεν θα ''μας προδόσουν'' η CD Project με το Witcher 3 και η 4A Games (Μetro Last Light) με τον επόμενο τίτλο που ενδεχομένως να κυκλοφορήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts