.38-.45 Αύγουστος 2, 2004 #21 Αύγουστος 2, 2004 είναι άλλο πράγμα να διεκδικέις τα νόμιμα και άλλο να ζητάς τη φυσική εξόντωση κάποιου που δεν σε έβαλε στο ΙΚΑ σωστα. ισως το παρερμηνευσες, και ζητω συγνωμη γι αυτο. ειχε προβλημα με τον εργοδοτη, καθυστερουσαν οι πληρωμες, και τα ενσημα καθε μηνα αρχισαν να λιγοστευουν. ο αλλος αρχισε τις δικαιολογιες και τους τσαμπουκαδες, ο ανθρωπος εκανε απλα το αυτονοητο: πηγε στον εποπτη και του εξηγησε την κατασταση, κι ανελαβε αυτος να κανει τη δουλεια του. απο κει και περα, το αφεντικο τραβιεται ακομα.
Ελληνίδα Αύγουστος 5, 2004 #22 Αύγουστος 5, 2004 Εγώ λέω να βρείς πρώτα μιά δουλίτσα κάπου αλλού , μάζεψε εν τω μεταξύ κανένα αποδεικτικό στοιχείο και να του την κάνεις την ζημιά . Είναι αισχρό να σ' εκμεταλλεύονται . Εσύ δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα .
ΓιαγκΤ Αύγουστος 5, 2004 #23 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από colt3003 [02-08-2004 11:17] Κοίτα αυτό που πιστεύω είναι ότι κανενός ο απλήρωτος (ή κακοπληρωμένος) κόπος δεν συγκρίνεται με τέτοια ζημιά. είναι άλλο πράγμα να διεκδικέις τα νόμιμα και άλλο να ζητάς τη φυσική εξόντωση κάποιου που δεν σε έβαλε στο ΙΚΑ . Φυσική εξόντωση, είναι ο θάνατος.Μπορείς να μου εξηγήσης σε παρακαλώ, με ποιανού τις απαντήσεις εξήγαγες αυτό το συμπέρασμα;
colt3003 Αύγουστος 6, 2004 #24 Αύγουστος 6, 2004 Ξέρω καλά τι σημαάινει αυτό που έγραψα και πιο πάνω.Ίσως βέβαια εμπεριέχει μια δόση υπερβολής αλλά επηρεάστηκα απο το όλο πνεύμα των απαντήσεων που τουλάχιστων εμένα μου θυμίζουν το ''άρον άρον σταύρωσον αυτόν''. Πιστεύω οτι δεν είναι ακριβώς έτσι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.