Jump to content

Δουλεύω για μια εταιρεία....

Passenger57

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δουλεύω για μια εταιρεία....η οποία είναι μόνοσ στα χαρτιά νομότυπη.Η εταιρεία είναι πολύ γνςστή στο πατραικό κοινό.Η εταιρεία δεν με πληρώνει για την εργασία μου σωστα ΟΥΤΕ μου κολλάει ένσημα ΟΥΤΕ έχω ασφάλεια ΟΥΤΕ μου δίδει αποδείξεις για την πληρωμή μου η οποίες είναι νόμιμες.

Τελευταία μου κάνουν νερά ( Ζητούν περισσότερα απο ότι έχουν συμφωνήσει κ πληρώνουν πολύ λίγο) και σκέφτομαι να τους πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

:bye:: :( :( :(

Θέλω τις απόψεις σας.

Καλυτερα κανε πρωτα ενα τηλεφωνο στην επιθεωρηση εργασιας ή πηγαινε απο εκει. Δεν χρειαζεται να τους αναφερεις το ονομα την εταιριας απλα θα πας απο εκει για να κανεις καποιες ερωτησεις. Θα σου απαντησουνε σε ολα και απο εκει και περα αποφασιζεις τι θελεις να κανεις.

Αρχική απάντηση από Passenger57 [Σήμερα, στις 01:34]

Τι επιπτώσεις θα έχει σε εμένα αυτό όμως? Μ'ηπως έχω ποινικές ευθύνες?

το οτι δεν προσφερεις τα μεγιστα οπως αυτοι θελουν δε μπορει να σου δωσει κανεις ευθυνη ασχετα με την συμφωνεια που εκανες εσυ μ'αυτους. απο εκει και περα να ξερεις οτι ο εποπτης εργασιας ειναι παντα με το μερος του εργαζομενου.με το ικα μπορει να εχεις ψιλο προβλημα αν δουλευεις αρκετ ο καιρο ανασφαλιστος υπαρχει ενα προστιμο 200000 δρχ 120000 ο εργοδοτης και 80000 ο εργαζομενος, αλλα με τον συνδιασμο της καταγγελιας στον εποπτη εισαι καλημενος απλα θα πρεπει να του πεις οτι δε πληρωνουν κτλ κτλ

Ή κάτι πιο απλό. Βρες άλλη δουλειά.

επιθεωρηση εργασιας, ρωτα το YoungT για τα τηλεφωνα και τις διευθυνσεις....

Η' μιλα με το "νονο"....

Και πες μας και την εταιρια αν δεν έχεις πρόβλημα έστω και σε πμ. Μπορεί κατι να μπορούμε να κάνουμε και οι εκ Πάτρας...

Η λύση του νονού δεν είναι άσχημη, σε συνδυασμό με καταγγελία μετά... Έτσι για να το φυσάνε και να μην κρυώνει.

Εγω θα ελεγα απλα να φυγεις... να πας αλλου .Αν κανεις καταγγελια μετα μπορει να μη μπορεις να βρεις αλλου δουλεια (τουλαχιστον σε οσους γνωστους εχει το αφεντικο σου)

Αμα τον δωσεις μετα μπορει να μη σε περνουν γιατι θα σε εχουν ως δωστει(σε περιπτωση που ρωτισουν το πρωιν αφεντισκο σου για σενα κτλ.....)

ΑΛΛΑ κανε οτι σε περνει...!

δωσε τους στεγνα. παρανομος ειναι. δεν το καταλαβα γιατι να μην πας. στην ουσια τον καλυπτεις και το εκμεταλευεται.

Δώστους Δώστους

το πρόβλημά είναι μην στιγματιστής μετα

Αλλά αν έχεις και συ γνωριμίες(πλάτες) δώστους χαλαρά.

Θα συμφωνήσω δυστυχώς με τον bold.Οχι γιατί το παιδί δεν έχει δίκιο (κάθε άλλο) αλλά κάπως έτσι είναι τα πράγματα.Η Πάτρα δεν είναι δα καί καμμιά τεράστια πόλη καί εύκολα μαθαίνεις ποιός καί τι.:(

Πάρε τηλέφωνο και κάνε ανώνυμη καταγγελία και πες τους να περάσουν από την εταιρία και να κοιτάξουν αν δεν πιστεύουν . (όπου και θα το παίξεις ..δεν ξέρω τίποτα για το φόνο )

Αρχική απάντηση από Passenger57

Τι επιπτώσεις θα έχει σε εμένα αυτό όμως? Μ'ηπως έχω ποινικές ευθύνες?

Πολυ χλωμο να εχεις ποινικες ευθυνες. Το κρατος παιρνει συνήθως το μερος του εργαζόμενου σε τετοιες περιπτώσεις.

Μπορει να εχεις αλλες επιπτώσεις ανάλογα με τι ατομα εχει να κανει η εταιρία:boxed:

Καλημέρα και απο εμένα

Επειδή μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο θα συμφωνήσω και εγώ με τον bold. Τα πάντα εξαρτώνται απο το πόσο γνωστή κινδυνεύει να γίνει η περίπτωσή σου μετά. εδώ λόγω του κλειστού της κοινωνίας και επειδή ο επόπτης ήταν κολητός με το αφεντικό μου και επειδή δεν μου χροστάγαν χρήματα, ''ανεκρουσαν πρύμναν'' κοινός το βούλωσα και με την πρώτη ευκαιρία την έκανα με ελαφρά και τους αφησα ξεκρέμαστους. Τώρα αν σου χρωστάνε φράγκα πάλι κοίτα να τους πας με το γλυκό. Τα δικαστήρια πέρα απο το ότι κοστίζουν και σε εσένα είναι και απίστευτα χρονοβόρα αλλά αν δεν υπαρχει άλλος τρόπος .... τοτε καλό κουράγιο.

καλημερα. μικρη κοινωνια κι εδω, αλλα γνωστος κοντεψε να του κλεισει το σπιτι, ενω δεν ειχε κανενα τραβηγμα με δικαστηρια.

στεγνα. ειναι δικαωμα σου και υποχρεωση στον ευατο σου.

Αρχική απάντηση από .38-.45

αλλα γνωστος κοντεψε να του κλεισει το σπιτι,

Κοίτα αυτό που πιστεύω είναι ότι κανενός ο απλήρωτος (ή κακοπληρωμένος) κόπος δεν συγκρίνεται με τέτοια ζημιά. είναι άλλο πράγμα να διεκδικέις τα νόμιμα και άλλο να ζητάς τη φυσική εξόντωση κάποιου που δεν σε έβαλε στο ΙΚΑ . θέλω να πιστεύω ότι η διπλωματία και οι μέσες λύσεις συμφέρουν αμφότερες τις πλευρές (και ειδικά αφου δεν ζούμε πλέον σε καμία προπολεμική Μάνη ή Κρήτη για να ζωστούμε τα φυσεκλίκια) και δείχνει δείγμα σωστού επαγγελματία και όχι κάποιου με εμπάθεια. Στο κάτω κάτω ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα (χρήματα) αν δεν του χρωστάνε μπορεί όποια στιγμή κρίνει κατάλληλη να μετακομίσει για κάτι που θα κρίνει καλύτερο. Και για να προλάβω εντυπώσεις, Οχι δεν υπήρξα ποτέ αφεντικό και φυσικά δεν είμαι ούτε και τώρα απλά καταθέτω την δική μου εμπειρία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.