VasPoly Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2012 Μετα απο πολυ καιρο και αναζητηση parts αποφασισα να ξεκινησω το δικο μου worklog για το δικο μου κουτι. Οπως θα καταλαβατε το κουτι ειναι το γνωστο πλεον TJ07 της Silverstone. Το ξερω οτι εχουν γινει πολλα project με το ιδιο κουτι αλλα το δικο μου θελω και θα ειναι διαφορετικο. Τα parts θα ειναι Mobo: G1 Assassin 2 X79 Cpu: i7 3930K Ram : δεν εχω αποφασισει ακομα Gpu: Sapphire 6950 (70) Psu: InWin Glacier 900w modular Hdd: 1) Wd Velociraptor 300gb 2) Wd Caviar Black 500gb 3) οταν πεσουν οι τιμες βλεπουμε Ssd: δεν εχω αποφασισει ακομα WC Cpu Block: Ek supreme plexi Gpu Block: Ek 6950 Accetal & Nickel En + back plate Ram : Bits Power Dimm2 blocks Black Rad1: Phobya G changer 480 Rad2: Phobya G changer 240 Rad 3: Aqua Computer XT 240 Fans: 7 X Coolermaster r4 2000rmp 120mm 2 X Scythe Slip Strem 2000rpm 120mm 2 X Nanoxia FX09 92mm Green Pumps: 2 X MCP655 vario Pump Top: Δεν εχω αποφασισει ακομα μπορει και οι δυο μαζι με ενα top ή να τις μοιρασω μεσα στο κουτι μια στο κατω μερος και μια στο πανω μερος να φαινεται Coolant: Δεν εχω αποφασισει ακομα αλλα σιγουρα θα ειναι πρασινο το θεμα Tube 13/10 Connectors G 1/4 13/10 Mods θα εχει αρκετα (οσα μπορουν τα χερια μου) Με αρχη ενα κουτι hotswap για τους σκληρους, vandal switch με custom pcb για τα υπολοιπα, power led, hdd led, reset switch κλπ. αλλο ενα custom pcb για τα fans για να καταληγουν σε ενα καναλι ανα ομαδα fans στο fan controler, moded front panel της silverstone παλι αλλα με 2 usb3, mid panel φωτιζομενο με περιπου 500 leds (!) και αρκετα αλλα που θα βγουν κατα την διαρκεια. Ερχεται φωτο update αυριο απλα αν δεν εκανα τωρα την αρχη οι μονες φωτο θα ηταν οταν τελειωνε! Περιμενω τις γνωμες σας αυριο με τις φωτο Και ενα μικρο teaser τραβηγμενες απο το κινητο Αυτα για τωρα και τα καλυτερα ερχονται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 'Αντε καλή αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιούνιος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Πολύ καλό το setup(αξίζει σίγουρα καλύτερες φωτογραφίες), καλή αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 mid panel φωτιζομενο με περιπου 500 leds (!) 500? (περιμένω να το δω αυτό) Καλή αρχή και προσπάθησε με καλές φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 4, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 'Αντε καλή αρχή Πολύ καλό το setup(αξίζει σίγουρα καλύτερες φωτογραφίες), καλή αρχή. Σιγουρα και θα τις εχει, οσο μπορω βεβαια γιατι δεν το εχω και πολυ με τις φωτο! 500? (περιμένω να το δω αυτό)Καλή αρχή και προσπάθησε με καλές φωτό! Και ομως μπορει να βγουν παραπανω το μονο που θα με σωσει ειναι τα κοψιματα στο mid plate.... Εχω ηδη κολησει τα 300 απο αυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 καλη αρχη και απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Καλή αρχή, και περιμένουμε συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούνιος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Καλη αρχη και οντως λιγο καλυτερες φοτογραφιες..!!! :yes4::yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 4, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Καλή αρχή Vas Περιμένουμε την συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Ιούνιος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Καλή αρχή και από μένα!! Αλλά όπως είπαν και οι από πάνω, το project σίγουρα αξίζει καλύτερες φωτο. Α, και κανένας τόνος δεν βλάπτει που και που... Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Ιούνιος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Σαμπσκράιμπντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Ιούνιος 5, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 τέτοια θέλω να βλέπω, καλή αρχή και καλή επιτυχία. Τα ''συστατικα'' υπόσχονται πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 6, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 UPDATE 1: "Βάση Ψυγείου" Το κουτί θα εχει 3 ψυγεία τα 2 Phobya θα τοποθετηθούν στο κάτω μέρος το τρίτο ψυγείο της Aqua Computer θα τοποθετηθεί κάθετα σε βάση που θα πάει γύρω απο τις θέσεις 5.25 και οχι στην οροφή. Για την οροφή αγοράστηκε plexi απο Chilled PC Και εδώ το αποτέλεσμα Για την βάση του ψυγείου αγοράστηκε φύλλο αλουμινίου πάχους 3mm Αφού μετρήθηκε και έγιναν οι γωνίες για να μπει γύρω απο την βάση για τα 5.25, κόπηκε οσο γινόταν στο προφίλ του ψυγείου και το αποτέλεσμα Το ψυγείο στο κάτω μέρος προεξέχει 2 εκ για να υπάρχει χώρος για το οπτικό στο πάνω μέρος δυστυχώς δεν χώραγε οπότε θα κοπεί και το mid plate στο σημείο αυτό. Ώρα τώρα για την καλή μου λίμα για το φινίρισμα και μόλις τελειώσει θα γίνουν και οι απαραίτητες τρύπες για την στήριξη του ψυγείου όπως επίσης και οι γωνίες στο πάνω μέρος για να στηριχτεί όλη η βάση στην υπάρχουσα των 5.25 του κουτιού. Αυτά τα λίγα για σήμερα και όπως είπαμε τα καλύτερα έρχονται....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 6, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Και ομως μπορει να βγουν παραπανω το μονο που θα με σωσει ειναι τα κοψιματα στο mid plate.... Εχω ηδη κολησει τα 300 απο αυτα!!! ελα ρε! τρομερος!! εχεις σταθμο κολλησης η με κολλητηρι? τι led του εχεις βαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 6, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Κολλητήρι practiker (!) τα led είναι αυτά απο ebay αλλά το αποτέλεσμα δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο ακόμα γι αυτό παράγγειλα και 5m led strip και όπως το βλέπω μάλλον θα μπει λεντοταινία αντί για το πάνελ που φτιάχνω. Θα δείξει βέβαια και έχουμε αρκετά ακόμα μέχρι να φτάσουμε στο πάνελ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Δεν ξέρω τι έχεις ιδέα να κάνεις με τα led αλλά πιο καλά θα ήταν η ledoταινία αν θέλεις ίσα μέρη παρά να πας κομμάτι κομμάτι.Πάντως 300led θα πρέπει να είναι too much Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 6, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Κολλητήρι practiker (!) τα led είναι αυτά απο ebay αλλά το αποτέλεσμα δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο ακόμα γι αυτό παράγγειλα και 5m led strip και όπως το βλέπω μάλλον θα μπει λεντοταινία αντί για το πάνελ που φτιάχνω. Θα δείξει βέβαια και έχουμε αρκετά ακόμα μέχρι να φτάσουμε στο πάνελ!χαρας την υπομονη σου να κολλας 1-1, η ledοταινια οντως ειναι πιο καθαρη λυση.. πριν ειπα σταθμο αλλα δεν ειναι αυτο...πως λεγεται αυτο που κολλαει ξεκολλαει smd με τη μια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 6, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Δεν ξέρω τι έχεις ιδέα να κάνεις με τα led αλλά πιο καλά θα ήταν η ledoταινία αν θέλεις ίσα μέρη παρά να πας κομμάτι κομμάτι.Πάντως 300led θα πρέπει να είναι too muchΉθελα να πετύχω κάτι σαν το murder mod αλλά σε φωτεινότητα δεν τα κατάφερα βέβαια θα δείξει και οταν μπει στο κουτί αλλά πρόχειρα που εβαλα το 1.5 πάνελ που εχω φτιάξει δεν βγαίνει καλό το αποτέλεσμα.χαρας την υπομονη σου να κολλας 1-1, η ledοταινια οντως ειναι πιο καθαρη λυση.. πριν ειπα σταθμο αλλα δεν ειναι αυτο...πως λεγεται αυτο που κολλαει ξεκολλαει smd με τη μια?Θέλουν πολυ υπομονή τόσες κολλήσεις αλλά πίστευα οτι άξιζε το αποτέλεσμα.Θα δοκιμάσω και τα δυο και θα δείξει πιο απο τα δύο ειναι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιούνιος 13, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 UPDATE 2: "Power-Reset Panel" Πάντα μου άρεσαν οι vandal proof διακόπτες, έτσι δεν θα μπορούσε να λείπε ένας τέτοιος απο το project μου. Το κακό με το TJ07 είναι οτι έχει μια πλακέτα οπου έχει το power, reset, power led, hdd led Οπότε για να μπει ο διακόπτης που θέλω έπρεπε να φτιάξω μια δική μου πλακέτα με το reset και τα leds, και έτσι έγινε επειδή το power led θα το συνδέσω στο vandal ένωσα μαζί τα δυο leds για να δείχνουν την χρήση των σκληρών δίσκων.Το κενό είναι επειδή το vandal ξεπερνούσε σε μήκος την βάση που έχει το κουτί για να βιδωθεί η πλακέτα. Έτσι οπως έδειχνε το πίσω μέρος δεν μου άρεσε καθόλου, μια σκέψη ήταν να βάψω την πλακέτα μαύρη και να την βιδώσω αλλα και πάλι δεν μου έκανε. Γι αυτό έκοψα ενα κομμάτι plexi glass όσο το μέγεθος της πλακέτας, έπειτα ανοίχτηκαν τρύπες για το vandal και για την βάση και εδώ το αποτέλεσμα αλλα και πάλι κατι δεν μου άρεσε, ίσως επειδή ήταν ακόμα ορατά τα καλώδια οπότε πήρα αυτοκόλλητο βινύλιου σε πράσινο και μαύρο χρώμα και εδω το αποτέλεσμα και μία σχεδόν ολοκληρωμένη με το vandal όπως θα φαίνεται μέσα στο κουτί Δυστυχώς δεν είχα βίδες αρκετά μακριές για να μπορέσω να το βιδώσω μέσα στο κουτί αλλά αύριο που θα πάω να πάρω θα βγάλω φώτο. Επίσης θέλω να φτιάξω τα καλώδια για το power led και το power switch. Το vandal γράφει πάνω οτι είναι 12v οπότε δεν χρειάζεται αντίσταση για να μην καεί το led του.Επίσης έχει 3 pin για να πατήσουν εκεί τα δυο καλώδια του power sw πως πρέπει να τα συνδέσω? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 13, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 5pin είναι το vandal σου αν διακρίνω καλά Τέρμα δεξιά και τέρμα αριστερά αν παρατηρήσεις γράφει + και - Εκεί βάζεις το Led C1 και ΝO1 βάζεις το Power Tέλος φρόντισε λίγο τα κοψίματα σου. Δεν θα φαίνεται απο έξω αλλά καλό είναι να τα διορθώσεις λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.