Jump to content

ΑΠΛΑ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... ΤΡΕΛΛΑ SCORE

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Holy Spread$hit, που λέει και ένας φίλος.... απίστευτο mem bw.... :clap: :worship: :clap:

Έκανε πάλι το "θάυμα" της η dfi ???

υ.γ. το link δεν παίζει.

Ελπίζω να μην είναι ζημιάρες.

Ετοιμάζομαι για δοκιμές πάντως! Μάλλον σε 2-3 εβδομάδες θα εμφανιστούν οι πρώτες. Ελπίζω να μην είναι κομμάτια προ-παραγωγής.

αυτό είναι το bench είναι σε 939 πρώτον και δεύτερον δεν νομίζω να είναι DFI το mobo. Ο ΟPP δεν αναφέρει πάνω σε τι mobo είναι. Το 754 DFI πάντως δίνει ρέστα όπως και να έχει.

περί του Vcore της DFI

Originally posted by OPPAINTER

I don't get a v-core drop. The voltage actually goes up around .05 under load.

OPP

BH-X φοράει μάλλον στο συγκεκριμένο. Αν και τώρα που το ξαναβλέπω έχει βάλει Tras 2 πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι όντως μπορεί να είναι DFI το mobo...

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου έφυγε η μασέλα..... :hehe: :hehe:

Πολύ πράμα ρε παιδί μου.....

Αλήθεια τι PI θα βγάζουν με τέτοιο Bandwidth και ένα subzero σε δράση ????

Μου φαίνεται ότι έτσι όπως πάνε με τους A64 σε λιγάκι θα έχουμε και -12 SEC :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Μην με γελούν τα μάτια μου....μην είναι η ιδέα μου.....βλέπω καλά ώρε σύντροφοι?

μια χαρα βλεπεις και που ειμαστε ακομα

Για καθήστε ρε παιδιά ....

Προς τα που τραβάμε τελικά ???

Δηλαδή τι έχει να γίνει σε λίγο όταν με το καλό βγούν τα νέα διαμάντια της AMD με διπλό κόρο εώς τετραπλό και ΜΟΝΟ 90 Watts Power Consumption ???? :jump: :jump:

Nα μην αναφερθώ σε ένα νέο επεξεργαστή με την κωδική ονομασία LIGHT SPEED (LS) ή LIGHT RUNNER (LR) που σε πρώτη φάση θα έχει MEM Controller βασισμένο σε BUS - Πύλες οπτικών ινών ????? :hehe: :hehe:

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ?????

Θα ψάξω να βρώ το LINK για να σας φύγει και το τελευταίο δόντι της μασέλας...... :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Dagalidis

.........

Δηλαδή τι έχει να γίνει σε λίγο όταν με το καλό βγούν τα νέα διαμάντια της AMD με διπλό κόρο εώς τετραπλό και ΜΟΝΟ 90 Watts Power Consumption ???? :jump: :jump..............

Για αυτα ας δουμε πρωτα εφαρμογες που να τους εκμεταλευονται και μετα το συζηταμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.