Jump to content

Windows 7 SSD από Χ58 σε Ζ77

sstav

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλημέρα

επειδή ίσως προχωρήσουμε σε αναβάθμιση και δεδομένου ότι δεν έχω πλέον το σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή εκτός από τους σκληρούς/κουτί/οθόνη, θα ήθελα την βοήθειά σας αν κουμπώνοντας απλά τον SSD από X58 σε μια μητρική Ζ77 θα αναγνωριστούν όλα αυτόματα και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα...το είχα κάνει στον ραπτορα από 775 σε Χ58 χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναπεράσω...Τώρα τι πρέπει να προσέξω;

εγω περασα προχθες απο το 990FX σε X58 χωρις προβληματα , μονο 1 ρισταρτ για να δει συσκευες κλπ. Ο δισκος αυτος εχει παιξει και σε p67/z68 και σε P55 και και και.

απλα αν εχεις τιποτα εφαρμογες τυπου turbov κλπ, ισως σου κανουν προβλημα στο νεο pc και να μην σε αφηνει καν να τα κανεις uninstall. (το ειχα παθει σε παλιοτερη μητρικη)

• 2 weeks later...

Εχω ενα ssd ocz vertex 4 και ενα χιλιαρη σατα 7200 στροφες.

Η μητρικη μου ειναι η asus p8z77v deluxe και η ερωτηση μου ειναι πως πρεπει να συνδεσω τους σκληρους και που πρεπει να εγκαταστηστησω τα windows 7.

Αμα τα εγκαταστησω στον ssd εχουν νοημα οι τεχνολογιες intel Smart response technology kai intel rapid start technology?

Το intel smart response technology είναι σαν ssd caching οπότε με το λειτουργικό στον ssd δεν έχει νόημα.To intel rapid start technology είναι σαν hibernate στον SSD οπότε ούτε αυτό έχει νόημα.

Οπότε για την εγκατάσταση:ρύθμιση του controller σε AHCI mode και εγκατάσταση των 7 με τον SSD μόνο πάνω.Μετά το install βάζεις και τον μηχανικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.