deninho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2012 Καλησπέρα. Ψάχνω έναν video converter που:α. Να χρησιμοποιεί όλα τα νήματα του επεξεργαστήβ. Να έχει αρκετές επιλογές ως προς το μέγεθος και την ποιότηταγ. Να είναι εύχρηστοςΧρησιμοποιώ ως τώρα το FreeMake Video Converter, που είναι μεν εύχρηστο, όμως, ούτε όλα τα νήματα χρησιμοποιεί (έχω βάλει για μετατροπή από mkv σε mp4 3 βίντεο, και η χρήση του επεξεργαστή είναι 50%), ούτε μου δίνει αρκετές επιλογές για το νέο βίντεο (ενίοτε βγαίνει μεγαλύτερο από το αρχικό, κι ας είναι μικρότερης ανάλυσης, και με τον ήχο σε χαμηλότερο bitrate)Το σύστημα είναι της υπογραφής, και το λειτουργικό είναι win7 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 XviD4PSP 5.10.276/6.04.9361 Beta - VideoHelp.com DownloadsΠαλιά είχε ξεκινήσει σαν converter για PSP, πλέον κάνει ό,τι θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιούνιος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Καλησπέρα. Ψάχνω έναν video converter που:α. Να χρησιμοποιεί όλα τα νήματα του επεξεργαστήβ. Να έχει αρκετές επιλογές ως προς το μέγεθος και την ποιότηταγ. Να είναι εύχρηστοςδ. Nα κανει χρηση και της GPUεχω μια gts 250 και ειναι κριμα να καθεται και να μην χρησιμποιειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούνιος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Προτεινω Formatfactory, Xilisoft ή WinAvi για μετατροπες.Μπορειτε να δοκιμάσετε πολλα προγράμματα τους είδους σε portable μορφη, ώστε να καταλήξετε σε αυτο που θα σας αρεσει.Οποιος θελει λινκ για portable ας μου στειλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Καλησπέρα. Ψάχνω έναν video converter που:α. Να χρησιμοποιεί όλα τα νήματα του επεξεργαστήβ. Να έχει αρκετές επιλογές ως προς το μέγεθος και την ποιότηταγ. Να είναι εύχρηστοςδ. Nα κανει χρηση και της GPUεχω μια gts 250 και ειναι κριμα να καθεται και να μην χρησιμποιειταιγια δες και τον mediaCoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.