kbilly13 Αύγουστος 3, 2004 Author #21 Αύγουστος 3, 2004 !!!!! - flash!.. .... Yπάρχει περίπτωση να κάηκε o επεξεργαστής με 1.55vcore στα 2200mhz και με SLK948U? (+ ceramique) ... δεν είναι λογικό αυτό ... έτσι? 2 φορές (από τις άπειρες προσπάθειες) που άναψε για λίγο (έφτασε στην αρχική οθόνη και έμεινε εκει) αναγνώρισε ΑΜD A64 2800+ 1800Mhz.... Πως θα είμαι 100% σίγουρος όμως ότι δεν είναι ο επεξεργαστής? Πρέπει να κάνει κάποιο "Beep"? πρέπει να ζεσταίνεται ή όχι? .....Τι φίδια μου έβαλες βρε naz?!
ea6gka Αύγουστος 3, 2004 #22 Αύγουστος 3, 2004 οταν καιγεται επεξεργαστης δεν κανει κανενα ηχο μου φαινεται. πανε τον επεξεργαστη σου σε κανα φιλο
Samael Αύγουστος 3, 2004 #23 Αύγουστος 3, 2004 Aν ηταν να ειχε καει δε θα ανεβε καθολου...Αστην κανα μισαωρο εκτως ρευματος κ μπαταριας κ ξαναπροσπαθησε με ολα default
kbilly13 Αύγουστος 3, 2004 Author #24 Αύγουστος 3, 2004 του είπα να το αφήσει όλο το βράδυ εκτός ρεύματος (και μπαταρίας) και να ξαναπροσπαθήσει σήμερα..... αλλά τα ίδια.... no beep, no boot, no screen...Ξέρει κανείς αν πρέπει να ζεσταίνεται ή όχι ο επεξεργαστής? Ισως αυτό μου λύσει την απορία...Είναι κανείς πρόθυμος από Αθήνα-Πειραιά με socket 754,??? να πάρω τον cpu και να τον δούμε αν είναι καμμένος? στείλτε μου μήνυμα.... με σώζετε!
kbilly13 Αύγουστος 3, 2004 Author #25 Αύγουστος 3, 2004 εντάξει παιδιά, δεν χρειάζεται...άλλη μια φορά που έφτασε μέχρι το αρχικό post screen, αναγνώρισε (σωστά) τον επεξεργαστή και μετά έμεινε εκεί βέβαια - άλλη μια φορά έκανε beep, έδωσε σήμα στην οθόνη, αλλά μαυρίλα... και χωρίς συνέχειαοπότε πάμε για δοκιμή άλλου Mobo...και να ζητήσω συγνώμη (ιδίως από τους κατόχους Chaintech) αν ήμουν επιθετικός.... αλλά δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο, και μάλιστα τόσο γρήγορα!.. μου την έδωσε...
unstoppable Αύγουστος 3, 2004 #26 Αύγουστος 3, 2004 Δοκιμασε να αλλαξεις μνημες και vga (nvidia κατα προτιμηση)
kbilly13 Αύγουστος 3, 2004 Author #27 Αύγουστος 3, 2004 δοκιμάστηκε και με άλλη μνήμη - τα ίδια και οι μνήμες μου σε άλλο mobo δουλεύουν η Sapphire σε άλλο mobo δουλεύει... Nvidia vga δεν του είπα να δοκιμάσει, έχει μια GF4 MX - ποιο το όφελος? και αυτό να φταίει δεν αλλάζει τίποτα... δεν θα πουλήσω την 9800pro ακόμα δεν την πήρα, για να πάρω nvidia... - προτιμώ να αλλάξω Motherboard.. To παράξενο όμως είναι ότι δούλευε κανονικά, με όλα αυτά επάνω - ξαφνικά και "αψυχολόγητα" το έπαθε - κάτι σαν καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό ... δεν ξέρω τι άλλο να πω... ολα τα στραβά και ανεξήγητα σε μένα έτυχαν ... ήμουν άτυχος πρέπει να το χωνέψω... μην σας κουράζω άλλο...
enduracell Αύγουστος 3, 2004 #28 Αύγουστος 3, 2004 την μητρική την έπαιξες εκτός ATX? μου θυμίζει περίπτωση γείωσης με το κουτί...
kbilly13 Αύγουστος 4, 2004 Author #29 Αύγουστος 4, 2004 o yes... βγήκε και εκτός κουτιού και πάλι τα ίδια έκανε (το έγραψα και πιο πάνω)η μόνη περίπτωση που δεν δοκιμάστηκε είναι να μπει άλλη κάρτα γραφικών πάνω ή pci κάρτα, αλλά δεν φταίει αυτό... οταν έβγαλα την κάρτα έκανε κάτι beep... όταν την ξανάβαλα, τίποτα....(άρα δεν είναι "νεκρό" το vga slot) και η κάρτα και δούλεψε, και δουλεύει μια χαρά - Νομίζω ότι έχω εξαντλήσει όλες τις περιπτώσεις - η μοναδική εξήγηση που μένει, είναι καμμένη μητρική (ή αν θέλετε, κακή ποιότητα κατασκευής, που .... κάπου "χτύπησε").. και επαναλαμβάνω ότι δεν ζορίστηκε ιδαίτερα με ρεύματα, η ψύξη πολύ καλή, και ότι το συνοδευτικό hardware είναι πολύ καλής ποιότητας και δουλεύει κανονικά...Τεσπα, ότι και να γίνει με αυτήν την μητρική δεν θα την κρατήσω, και έχω ήδη παραγγείλει την...Gigabyte K8NS Pro...http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS%20Pro.htmEλπίζω να είμαι πιο τυχερός αυτή τη φορά, και είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω σε nforce mobo...
enduracell Αύγουστος 4, 2004 #30 Αύγουστος 4, 2004 καλά έκανες άλλαξε την, ελπίζω η Gigabyte μη σου κάνει κανένα χαζό, δώσε στο nforce άλλη μια ευκαιρία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.