Jump to content

A64 & VNF-3 250... φουλ επίθεση!

kbilly13

Recommended Posts

!!!!! :eek: - flash!..

.... Yπάρχει περίπτωση να κάηκε o επεξεργαστής με 1.55vcore στα 2200mhz και με SLK948U? (+ ceramique) ... δεν είναι λογικό αυτό ... έτσι?

2 φορές (από τις άπειρες προσπάθειες) που άναψε για λίγο (έφτασε στην αρχική οθόνη και έμεινε εκει) αναγνώρισε ΑΜD A64 2800+ 1800Mhz....

Πως θα είμαι 100% σίγουρος όμως ότι δεν είναι ο επεξεργαστής? Πρέπει να κάνει κάποιο "Beep"? πρέπει να ζεσταίνεται ή όχι?

.....Τι φίδια μου έβαλες βρε naz?!

οταν καιγεται επεξεργαστης δεν κανει κανενα ηχο μου φαινεται. πανε τον επεξεργαστη σου σε κανα φιλο

Aν ηταν να ειχε καει δε θα ανεβε καθολου...

Αστην κανα μισαωρο εκτως ρευματος κ μπαταριας κ ξαναπροσπαθησε με ολα default

του είπα να το αφήσει όλο το βράδυ εκτός ρεύματος (και μπαταρίας) και να ξαναπροσπαθήσει σήμερα..... αλλά τα ίδια.... no beep, no boot, no screen...

Ξέρει κανείς αν πρέπει να ζεσταίνεται ή όχι ο επεξεργαστής? Ισως αυτό μου λύσει την απορία...

Είναι κανείς πρόθυμος από Αθήνα-Πειραιά με socket 754,??? να πάρω τον cpu και να τον δούμε αν είναι καμμένος?

στείλτε μου μήνυμα.... με σώζετε!

εντάξει παιδιά, δεν χρειάζεται...

άλλη μια φορά που έφτασε μέχρι το αρχικό post screen, αναγνώρισε (σωστά) τον επεξεργαστή και μετά έμεινε εκεί βέβαια - άλλη μια φορά έκανε beep, έδωσε σήμα στην οθόνη, αλλά μαυρίλα... και χωρίς συνέχεια

οπότε πάμε για δοκιμή άλλου Mobo...

και να ζητήσω συγνώμη (ιδίως από τους κατόχους Chaintech) αν ήμουν επιθετικός.... αλλά δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο, και μάλιστα τόσο γρήγορα!.. μου την έδωσε...

δοκιμάστηκε και με άλλη μνήμη - τα ίδια

και οι μνήμες μου σε άλλο mobo δουλεύουν

η Sapphire σε άλλο mobo δουλεύει...

Nvidia vga δεν του είπα να δοκιμάσει, έχει μια GF4 MX - ποιο το όφελος? και αυτό να φταίει δεν αλλάζει τίποτα... δεν θα πουλήσω την 9800pro ακόμα δεν την πήρα, για να πάρω nvidia... - προτιμώ να αλλάξω Motherboard..

To παράξενο όμως είναι ότι δούλευε κανονικά, με όλα αυτά επάνω - ξαφνικά και "αψυχολόγητα" το έπαθε - κάτι σαν καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό ... :D

δεν ξέρω τι άλλο να πω... ολα τα στραβά και ανεξήγητα σε μένα έτυχαν ... ήμουν άτυχος πρέπει να το χωνέψω... μην σας κουράζω άλλο...

o yes... βγήκε και εκτός κουτιού και πάλι τα ίδια έκανε (το έγραψα και πιο πάνω)

η μόνη περίπτωση που δεν δοκιμάστηκε είναι να μπει άλλη κάρτα γραφικών πάνω ή pci κάρτα, αλλά δεν φταίει αυτό... οταν έβγαλα την κάρτα έκανε κάτι beep... όταν την ξανάβαλα, τίποτα....(άρα δεν είναι "νεκρό" το vga slot) και η κάρτα και δούλεψε, και δουλεύει μια χαρά - Νομίζω ότι έχω εξαντλήσει όλες τις περιπτώσεις - η μοναδική εξήγηση που μένει, είναι καμμένη μητρική (ή αν θέλετε, κακή ποιότητα κατασκευής, που .... κάπου "χτύπησε").. και επαναλαμβάνω ότι δεν ζορίστηκε ιδαίτερα με ρεύματα, η ψύξη πολύ καλή, και ότι το συνοδευτικό hardware είναι πολύ καλής ποιότητας και δουλεύει κανονικά...

Τεσπα, ότι και να γίνει με αυτήν την μητρική δεν θα την κρατήσω, και έχω ήδη παραγγείλει την...

Gigabyte K8NS Pro...

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS%20Pro.htm

Eλπίζω να είμαι πιο τυχερός αυτή τη φορά, και είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω σε nforce mobo...

καλά έκανες άλλαξε την, ελπίζω η Gigabyte μη σου κάνει κανένα χαζό, δώσε στο nforce άλλη μια ευκαιρία ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.