Jump to content

Πρόβλημα με 5850

costasckn

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Εχθές είπα να ασχοληθώ με το pc της υπογραφής μου, και αφού εγκατέστησα υδρόψυξη στον επεξεργαστή είπα να εγκαταστήσω και ένα κουστουμάκι στην 5850 reference που έχω. Στο setup που είχα πριν είχα σαν πρώτη την 580 xtreme λόγω καλυτερων idle θερμοκρασιών. Πριν κάνω το οτιδήποτε έκανα uninstall το castalyst μετά driversweeper (από safe mode) και φαινόταν να μην υπήρχε τίποτα από AMD στο pc.

Εγκαθιστώ την accelero και βάζω την κάρτα στη πρώτη pci express και ξεκινάω τον υπολογιστή. Πρώτο beep οκ για το ποστ και στην συνέχεια μπαίνει η οθόνη στην αναμονή...Στην συνέχεια ένα μακρύ beep και τρία κοντά, που απ'όσο είδα ''δείχνουν'' πρόβλημα στη κάρτα γραφικών. Ξηλώνω την κάρτα και βάζω επάνω την non reference και ο υτολογιστής ανοίγει κανονικότατα...!

Τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω πως η accelero παίρνει κανονικά ρευμα (δουλεύουν οι ανεμιστήρες). Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας ρίξει καμμιά πρόταση γιατί έγώ έχω κολλησει. Έτσι όπως είναι τώρα και format να θέλω να κάνω μπας και έχει γίνει κάτι με τους catalyst δεν μπορώ με accelero επάνω, λόγω της αναμονής της οθόνης...

Ευχαριστώ προκαταβολικά:weep:

update... κάτι δεν μου κόλλαγς με την τοποθετηση της accelero και την ξανανοιξα...Με τους αποστάτες που έχει μέσα η συσκευασία δεν ακουμπούσε η ψύκτρα στον επεξεργαστή! Λογικά πήγαινε να ξεκινήσει η κάρτα, ανέβαιναν στο θεό οι θερμοκρασιες και ''έκλεινε'' για να μην καεί...Τους έβγαλα τους αποστάτες και κάθισε μια χαρα η ψύκτρα. Boot κανονικά και 34 βαθμοί idle από 52...:dance3:. Δεν σετάρω ακόμα το crossfire γιατί θέλω να αλλάξω πάστα και στην άλλη μιας και το ξεκίνησα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.