ea6gka Αύγουστος 1, 2004 Author #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 και μια στο πλαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 1, 2004 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Πες μου λοιπα στοιχεια για το συστημα που χρησιμοποιησες π.χ. τι monitor? Εγω για παραδειγμα χρησιμοποιησα το κορυφαιο CRT EIZO 17" για τις συγκρισεις και παρα το γεγονος οτι δεν εκανα εκτεταμενες δοκιμες γι'αυτο και αφηνω περιθωριο να υπαρχει ενδειξη ισχυος στην 6800gt εκεινο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι σε εμενα εκανε εντυπωση η ομορφια των χρωματων στην X800 την οποια δεν διεκρινα στο ιδιο επιπεδο για την 6800GT. Το "χαλαρα" μου προκαλεσε απορια γιατι στο επιπεδο αυτων των καρτων κατα την αποψη μου χαλαρα δεν υπαρχει γιατι πολυ απλα δεν διακρινεται παρα μονο σε συγκεκριμενα ισως games οπου μπορει να γινει εμφανισιμη μια διαφορα αλλα και στις περιπτωσεις αυτες ποτε δεν ειναι μονοπλευρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 1, 2004 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Επισης αν την εχεις την ASUS ακομη ενδιαφερομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Αύγουστος 1, 2004 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Σφυράει η καρτούλα σου . Καλορίζικη και καλά γκάζια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 2, 2004 Author #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Πες μου λοιπα στοιχεια για το συστημα που χρησιμοποιησες π.χ. τι monitor? Εγω για παραδειγμα χρησιμοποιησα το κορυφαιο CRT EIZO 17" για τις συγκρισεις και παρα το γεγονος οτι δεν εκανα εκτεταμενες δοκιμες γι'αυτο και αφηνω περιθωριο να υπαρχει ενδειξη ισχυος στην 6800gt εκεινο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι σε εμενα εκανε εντυπωση η ομορφια των χρωματων στην X800 την οποια δεν διεκρινα στο ιδιο επιπεδο για την 6800GT. Το "χαλαρα" μου προκαλεσε απορια γιατι στο επιπεδο αυτων των καρτων κατα την αποψη μου χαλαρα δεν υπαρχει γιατι πολυ απλα δεν διακρινεται παρα μονο σε συγκεκριμενα ισως games οπου μπορει να γινει εμφανισιμη μια διαφορα αλλα και στις περιπτωσεις αυτες ποτε δεν ειναι μονοπλευρη. Philips 170C4 TFT ειναι η οθονη που εχω. 1280*1024 η αναλυση κλασικα και 4ΑΦ 4ΑΑ μαξιμουμ ποιοτητα σε ολα τα παιχνιδια. Τα χρωματα τι να σου πω νομιζω πανω κατω τα ιδια ειναι αλλα θεμα ποιοτητας εικονας δεν τιθεται - ισως να ειναι καλυτερη η 6800 αλλα δεν ειμαι ο ειδικος να σου πω κιολας , οι λαμψεις και το φως ομως δεν ειναι το ιδιο. Γινονται διαφορετικα με αυτη που εχω και νομιζω ειναι πιο ρεαλιστικο το εφε που κανει η 6800. Κοιτα να σου πω γατι λεω καλυτερα μια 6800, εχει σιγουρα πιο μεγαλη διαρκεια ζωης, εινχωματωνει καινουριες τεχνολογιες, εχει ιδια τιμη με μια Χ800 αλλα εχει 16 pipes και ειναι γενικα γρηγοροτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.