Jump to content

Γυρισε ο τροχος και.....

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

λοιπον πρωτες εντυπωσεις. τρεχει τα τεστ του 03 οπως εγω δεν τα εχω ξαναδει ποτε. νερακι μιλαμε...Οι λαμψεις και γενικα οτι εχει φως (εκρηξεις κλπ) ειναι πολυ ρεαλιστικες κατα τη γνωμη μου. εχει ωραια χρωματα και σε ποιοτητα απεικονισης δεν εχει να ζηλεξει κατι απο μια ΑΤΙ. ειναι ομως θορυβωδεις και ζεστη σε σχεση με την Χ800. Δεν πειραζει αυτο θα διορθωθει με ενα αρκτικ:hehe:

ειναι πρασινη και εχει ενα μολεξ. ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλα αυτο την κανει εντυπωσιακη. καποιος με εμπειρια μπορει να μου πει τι ρυθμισεις να κανω , ειναι αργα νομιζω για να ψαχνομαι. το σουκου θα πεσει εξεταση.

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 00:18]

.........

γιατί τόσο χαμηλό 2κ1? κάνε το φορμάτ καλού κακού...

Μην περιμενεις και πολυ πιο πανω, δεν τα παει και τοσο καλα στο 2001

Αρχική απάντηση από Rommel.Gr

Μεγιες μεγιες!!!αντε ρε παιδια παρτε και καμοια ultra γιατι ψηνομαι να παρω αυτην την msi

http://www.msystems.gr/results.asp?Adv=2&Cat=61&StRec=29 αλλα δεν ξερω αν αξιζει(κατα χριστουγεννα μερια λεω):banging:

Φυσικά και αξίζει η 6800ultra.

ea6gka πόσα DB κάνει η 6800GT? Έχεις δοκιμάσει και X800 και λες ότι είναι πιο αθόρυβη? Πόσα κάνει κι εκείνη?

Α και με γειες.

Κι όχι και εργένης. Τώρα θα κοιμάσαι παρέα με το κουτί της κάρτας!!! :hehe:

ειχα μια Χ800προ της ασους. ηταν πιο αθορυβη και κρυα αλλα πιο αδυναμη, χαλαρα πιο αδυναμη. Χθες επαιζα φαρκρυ στα 1280*1024 4AA, 4 AF, max settings ολα τερμα και δεν ειχα κανενα μα κανενα κολημα-προβλημα. σημερα το βραδυ θα ποσταρω doom3 , αλλα εχει κανενας να προτεινει κανενα καλο προγραμα για screenshots?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.