Jump to content

Γυρισε ο τροχος και.....

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

παιδια μεσα στο κατακαλοκαιρο να κλοκαρο μια καρτα τοσο ακριβη με την μιση ψυκτρα της ΟΥΛΤΡΑ δεν θα το κανω. μολις αναρρωσα απο ΡΜΑ και δεν εχω καμμι ορεξη να ξανατρεχω, ασε να ηρεμησω λιγακι.:hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

παιδια μεσα στο κατακαλοκαιρο να κλοκαρο μια καρτα τοσο ακριβη με την μιση ψυκτρα της ΟΥΛΤΡΑ δεν θα το κανω. μολις αναρρωσα απο ΡΜΑ και δεν εχω καμμι ορεξη να ξανατρεχω, ασε να ηρεμησω λιγακι.:hehe:

Οχι μια απλη καρτα ομως........................ μια καρτα απο το πλαισιοattachment.php?s=&postid=70288

Για αρχη καλοριζικη και καλοδουλευτη.....

δεν μας ειπες ομως, τι ρυθμισεις ειχες στην Χ800 ? το παραξενο για μενα ειναι οτι μας λες χαλαρα καλυτερη απο την Χ800 και εγω ειλικρινα δεν το ειδα, δοκιμασα μια ακριβως ιδια Asus X800 PRO και μια αντιστοιχη nvidia και αποκομισα τις αντιθετες εντυπωσεις :D

Από τα μέχρι τώρα reviews που έχω δει στο net η GT είναι λίγο καλύτερη από την Pro και η XT λίγο καλύτερη από την Ultra. Anyway εντυπωσιακά εφέ δίνουν οι καινούργιες καρτούλες, με γειά και πάλι ea6gka, ελπίζω να scalάρει καλά και στο oc :D

Η ΧΤ απο οτι εχω δει και εγω ειναι καλυτερη απο την ουλτρα αλλα νομιζω οτι τα εφε και την ποιοτητα την κερδιζει η nVIDIA αυτη τη φορα. Η Χ800 τετοια εφε δεν εκανε, ετρεχε παλαιοτερα ντεμο ταχυτερα αυτο ειναι ολο

Αρχική απάντηση από ea6gka

Η ΧΤ απο οτι εχω δει και εγω ειναι καλυτερη απο την ουλτρα αλλα νομιζω οτι τα εφε και την ποιοτητα την κερδιζει η nVIDIA αυτη τη φορα. Η Χ800 τετοια εφε δεν εκανε, ετρεχε παλαιοτερα ντεμο ταχυτερα αυτο ειναι ολο

Ta εφε τουλαχιστον σε farcry ειναι ακριβως τα ιδια αφου οτι μπορει να γινει μεσω PS3 γινεται και με PS2

η gt απο δοκιμες ειναι αρκετα καλυτερη απο την x800pro και καπως χειροτερη απο την x800xt. η δε ultra τις περναει με διαφορα ολες. Ελπιζω να απαντησει γρηγορα η ΑΤΙ γιατι δε θελω να παρω παλι nvidia!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.