ea6gka Ιούλιος 31, 2004 Author #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 το τελευταιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 31, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 οκ θα δω αν τελικα εχει ενα 30% επανω το ντεμο με τον χορευτη , το οποιο εχει και ωραια μουσικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 31, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 sorry για το μεγεθοςhttp://homepages.pathfinder.gr/ea6gka2/dancer%2Ejpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2004 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Το εβαλα απλως σαν link για να μην φορτωνεται τοσο μεγαλη εικονα και σε ατομα που δεν θελουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 31, 2004 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Ωραια ολα αυτα βρε ea6gka αλλα χωσε και κανα oc να δουμε τι κανει η καρτα και να χαρουμε λιγο! Φοβερη απεικονηση παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 31, 2004 Author #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 παιδια μεσα στο κατακαλοκαιρο να κλοκαρο μια καρτα τοσο ακριβη με την μιση ψυκτρα της ΟΥΛΤΡΑ δεν θα το κανω. μολις αναρρωσα απο ΡΜΑ και δεν εχω καμμι ορεξη να ξανατρεχω, ασε να ηρεμησω λιγακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 31, 2004 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Δε μασαει βρε!Χωσε κανενα μεγακυκλο παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2004 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka παιδια μεσα στο κατακαλοκαιρο να κλοκαρο μια καρτα τοσο ακριβη με την μιση ψυκτρα της ΟΥΛΤΡΑ δεν θα το κανω. μολις αναρρωσα απο ΡΜΑ και δεν εχω καμμι ορεξη να ξανατρεχω, ασε να ηρεμησω λιγακι. Οχι μια απλη καρτα ομως........................ μια καρτα απο το πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 31, 2004 Author #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 ναι ασταματητε ειναι απο το πλαισιο αλλα μαλλον δεν σκεφτηκες οτι δεν εχουν και αλλη να μου δωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2004 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka ναι ασταματητε ειναι απο το πλαισιο αλλα μαλλον δεν σκεφτηκες οτι δεν εχουν και αλλη να μου δωσουν lol, ειναι και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 31, 2004 Author #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable lol, ειναι και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 1, 2004 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Για αρχη καλοριζικη και καλοδουλευτη..... δεν μας ειπες ομως, τι ρυθμισεις ειχες στην Χ800 ? το παραξενο για μενα ειναι οτι μας λες χαλαρα καλυτερη απο την Χ800 και εγω ειλικρινα δεν το ειδα, δοκιμασα μια ακριβως ιδια Asus X800 PRO και μια αντιστοιχη nvidia και αποκομισα τις αντιθετες εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2004 Author #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 ιδιες ακριβως ρυθμισεις , ιδιο μηχανακι. εννοειτε οτι ειχανε ιδιες ρυθμισεις , τωρα γιατι λες εσυ οτι ειναι καλυτερη πες μας γιατι νομιζεις ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 1, 2004 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Από τα μέχρι τώρα reviews που έχω δει στο net η GT είναι λίγο καλύτερη από την Pro και η XT λίγο καλύτερη από την Ultra. Anyway εντυπωσιακά εφέ δίνουν οι καινούργιες καρτούλες, με γειά και πάλι ea6gka, ελπίζω να scalάρει καλά και στο oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2004 Author #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Η ΧΤ απο οτι εχω δει και εγω ειναι καλυτερη απο την ουλτρα αλλα νομιζω οτι τα εφε και την ποιοτητα την κερδιζει η nVIDIA αυτη τη φορα. Η Χ800 τετοια εφε δεν εκανε, ετρεχε παλαιοτερα ντεμο ταχυτερα αυτο ειναι ολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 1, 2004 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka Η ΧΤ απο οτι εχω δει και εγω ειναι καλυτερη απο την ουλτρα αλλα νομιζω οτι τα εφε και την ποιοτητα την κερδιζει η nVIDIA αυτη τη φορα. Η Χ800 τετοια εφε δεν εκανε, ετρεχε παλαιοτερα ντεμο ταχυτερα αυτο ειναι ολο Ta εφε τουλαχιστον σε farcry ειναι ακριβως τα ιδια αφου οτι μπορει να γινει μεσω PS3 γινεται και με PS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 1, 2004 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 η gt απο δοκιμες ειναι αρκετα καλυτερη απο την x800pro και καπως χειροτερη απο την x800xt. η δε ultra τις περναει με διαφορα ολες. Ελπιζω να απαντησει γρηγορα η ΑΤΙ γιατι δε θελω να παρω παλι nvidia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 1, 2004 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Χ800ΧΤ σε σχεση με Ultra θα ελεγα οτι ειναι ισοδυναμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2004 Author #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 και 2 φωτογραφιες, μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2004 Author #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.