Jump to content

Δεν μπορώ να αντιγραψω αρχεία σε εξωτερικό σκλήρο (Windows XP)

kosmos890

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθώ να αντιγράψω αρχεία σε εξωτερικό σκλήρο WD. Με τον file explorer βλέπω κανονικά τον εξωτερικό. Κάνοντας copy paste, και ενώ δείχνει ότι η αντιγραφή γίνεται ύστερα απο λίγο, έχω το μήνυμα (κάτω δεξιά στο εικονίδιο του USB)

Windows - Η καθυστερημενη εγγραφη απετυχε
Τα Windows δεν ηταν δυνατον να αποθηκευσουν όλα τα δεδομενα για το αρχείο ..
Τα δεδομενα χάθηκαν. Αυτό το σφάλμα μπορει να προκληθει απο μια αποτυχία του υλικου του υπολογιστη
Τα Windows δεν ηταν δυνατον να αποθηκευσουν ολα τα δεδομενα στο αρχειο Ε:\$Mft
Τα δεδομενα χαθηκαν

Ο δίσκος είναι ελάχιστα χρησιμοποιημενος. Κάνοντας μια γρήγορη δοκιμή με Linux Mint δεν είχα κανενα πρόβλημα.

Απο τις ιδιότητες του σκληρού Εργαλεία>Ελεγχός σφαλμάτων πατάω έλεγχο σφαλμάτων αλλά η διαδικασία "κολλάει" στο 4 στάδιο.

Κάνω ckddsk /f /r. Στο 4ο στάδιο βλέπω πάλι καθυστερηση αλλά δεν το έχω διακόψει. Έχω το μήνυμα "Τα Windows αντικατεστησαν εσφαλμένα συμπλέγματα στο αρχείο με όνομα ...." Και ο κέρσορας αναβοσβήνει εδώ και πολύ ώρα

Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Λογικα ο δίσκος έχει πρόβλημα, αν μπορεις να το βάλεις ως εσωτερικό θα μπορεσεις να εξακριβώσεις αν φταίει η πλακέτα του κουτιού ή ο δίσκος.

Αν ο δισκος εχει προβλημα, οταν τον βάλεις ως εσωτερικό και τρέξεις κάποιο utility S.M.A.R.T θα φανεί. Αν εκει δεν σου δίξει κάποιο πρόβλημα και το checkdisk ολοκληρώνεται σωστά, τότε είναι θέμα κουτιού ή/και καλωδίου usb.

Μπορείς να κάνεις έλεγχο και με το διαγνωστικό της WD :

Data Lifeguard Diagnostic for Windows

Johnakis12 δοκίμασα και το διαγνωστικό πρόγραμμα Data Lifeguard Diagnostic for Windows

Δυστηχώς ούτε αυτό ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Ο δίσκος πρέπει να είναι άχρηστος.

Johnakis12 δοκίμασα και το διαγνωστικό πρόγραμμα Data Lifeguard Diagnostic for Windows

Δυστηχώς ούτε αυτό ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Ο δίσκος πρέπει να είναι άχρηστος.

Δοκίμασε τον σε άλλο πισί αλλά μάλλον πας για αντικατάσταση, αν έχει ακόμα εγγύηση ΜΗΝ τον πειράξεις/βγάλεις από τη θήκη του, κατευθείαν RMA...

Δοκίμασα το τον σκληρό και σε άλλον υπολογιστή χωρίς αποτέλεσμα. Εγγύηση δεν έχω.

Τελικα ο δίσκος είναι άχρηστος.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.