kosmos890 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Προσπαθώ να αντιγράψω αρχεία σε εξωτερικό σκλήρο WD. Με τον file explorer βλέπω κανονικά τον εξωτερικό. Κάνοντας copy paste, και ενώ δείχνει ότι η αντιγραφή γίνεται ύστερα απο λίγο, έχω το μήνυμα (κάτω δεξιά στο εικονίδιο του USB)Windows - Η καθυστερημενη εγγραφη απετυχεΤα Windows δεν ηταν δυνατον να αποθηκευσουν όλα τα δεδομενα για το αρχείο ..Τα δεδομενα χάθηκαν. Αυτό το σφάλμα μπορει να προκληθει απο μια αποτυχία του υλικου του υπολογιστηΤα Windows δεν ηταν δυνατον να αποθηκευσουν ολα τα δεδομενα στο αρχειο Ε:\$MftΤα δεδομενα χαθηκανΟ δίσκος είναι ελάχιστα χρησιμοποιημενος. Κάνοντας μια γρήγορη δοκιμή με Linux Mint δεν είχα κανενα πρόβλημα.Απο τις ιδιότητες του σκληρού Εργαλεία>Ελεγχός σφαλμάτων πατάω έλεγχο σφαλμάτων αλλά η διαδικασία "κολλάει" στο 4 στάδιο.Κάνω ckddsk /f /r. Στο 4ο στάδιο βλέπω πάλι καθυστερηση αλλά δεν το έχω διακόψει. Έχω το μήνυμα "Τα Windows αντικατεστησαν εσφαλμένα συμπλέγματα στο αρχείο με όνομα ...." Και ο κέρσορας αναβοσβήνει εδώ και πολύ ώραΤι άλλο μπορώ να κάνω?
pitogiros Ιούνιος 2, 2012 #2 Ιούνιος 2, 2012 Λογικα ο δίσκος έχει πρόβλημα, αν μπορεις να το βάλεις ως εσωτερικό θα μπορεσεις να εξακριβώσεις αν φταίει η πλακέτα του κουτιού ή ο δίσκος.Αν ο δισκος εχει προβλημα, οταν τον βάλεις ως εσωτερικό και τρέξεις κάποιο utility S.M.A.R.T θα φανεί. Αν εκει δεν σου δίξει κάποιο πρόβλημα και το checkdisk ολοκληρώνεται σωστά, τότε είναι θέμα κουτιού ή/και καλωδίου usb.
kosmos890 Ιούνιος 2, 2012 Author #3 Ιούνιος 2, 2012 pitogiros ευχαριστώΤο chkdisk δεν ολοκληρώνεται. Αλλον έλεγχο μεσω USB μπορώ να κάνω ?
Johnakis12 Ιούνιος 3, 2012 #4 Ιούνιος 3, 2012 Μπορείς να κάνεις έλεγχο και με το διαγνωστικό της WD :Data Lifeguard Diagnostic for Windows
kosmos890 Ιούνιος 4, 2012 Author #5 Ιούνιος 4, 2012 Johnakis12 δοκίμασα και το διαγνωστικό πρόγραμμα Data Lifeguard Diagnostic for WindowsΔυστηχώς ούτε αυτό ολοκλήρωσε με επιτυχία.Ο δίσκος πρέπει να είναι άχρηστος.
anonymous-root Ιούνιος 4, 2012 #6 Ιούνιος 4, 2012 Παίζει πάρα πολύ να φταίει ή το καλώδιο ή η θύρα σου.Δοκίμασε τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή.
dpolal Ιούνιος 4, 2012 #7 Ιούνιος 4, 2012 Johnakis12 δοκίμασα και το διαγνωστικό πρόγραμμα Data Lifeguard Diagnostic for WindowsΔυστηχώς ούτε αυτό ολοκλήρωσε με επιτυχία.Ο δίσκος πρέπει να είναι άχρηστος.Δοκίμασε τον σε άλλο πισί αλλά μάλλον πας για αντικατάσταση, αν έχει ακόμα εγγύηση ΜΗΝ τον πειράξεις/βγάλεις από τη θήκη του, κατευθείαν RMA...
kosmos890 Ιούνιος 6, 2012 Author #9 Ιούνιος 6, 2012 Δοκίμασα το τον σκληρό και σε άλλον υπολογιστή χωρίς αποτέλεσμα. Εγγύηση δεν έχω.Τελικα ο δίσκος είναι άχρηστος.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
anonymous-root Ιούνιος 6, 2012 #10 Ιούνιος 6, 2012 βγάλτον από τη θήκη και βάλτον εσωτερικά να δεις αμα δουλέψει.παίζει να έχει χαλάσει ο controller της θήκης του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.