JOHNX2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Παιδια για σας, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σχετκα με τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων μου. Εκανα μετα 6 μηνες αλλαγη στους οδηγους της VGA μου (Palit 4870Χ2 2GB DDR5) και μου εμφανισε τις παρακατω ρυθμισεις. Στο συστημα μου δεν εχω Crossfire με 2 καρτες γραφικων... αλλα σκεφτηκα μηπως επειδη η καρτα μου ειναι δυπυρινη, αυτες οι επιλογες ισως επηρεαζουν τον τροπο λειτουργιας των 2 πυρινων ης 4870Χ2 στα παιχνιδια. Γνωριζει καποιος τι ακριβως προσφερουν αυτες οι επιλογες ? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Ιούνιος 16, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος περι αυτων των ρυθμισεων ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούνιος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 η κάρτα σου είναι σαν να έχεις δυο κάρτες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Ιούνιος 16, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Οτι η 4870X2 είναι σαν να έχω δυο κάρτες το γνωριζωΜπορω να κερδισω σε επιδοσεις με καποια απο αυτες τις ρυθμισεις ????Τι επιρεαζουν αυτες οι ρυθμισεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούνιος 16, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 απο ότι κατάλαβα με ένα ψάξιμο στο net το AFR είναι για να μπορεί να βοηθάει η gpu το cpu σε κάποιες εργασίες .http://developer.amd.com/gpu_assets/Harnessing%20the%20Performance%20of%20CrossFireX.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.