DimitrisPas13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Καλημέρα και καλό μήνα...έχω κατεβάσει το google earth και έχει χάρτη του 2007-2008...Υπάρχει νεότερος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus1416003513 Ιούνιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Ανά περιοχή η χρονολογία διαφέρει ανάλογα με το πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία ,άρα μάλλον δεν υπάρχει νεότερος χάρτης για την περιοχή που θες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 1, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Υπαρχει τροπος να τσεκαρουμε ποτε ανανεωθηκαν οι χαρτες ανα περιοχη?Οχι τιποτα αλλο αλλα μολις χθες ειδα στην περιοχη μου new photos -aka including my house- Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Καλημέρα και καλό μήνα...έχω κατεβάσει το google earth και έχει χάρτη του 2007-2008...Υπάρχει νεότερος?ρίξε μια ματιά εδώ, αν και αυτοί παλιοί είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Απορια μιας και ανοιξατε θεμα, οταν ειχε προτοβγει το google earth μπορουσα να μετρησω με ακριβεια (μεγαλυτερη μεγέθυνση στους χαρτες) ακομα και ποσο μηκος εχει το αυτοκινητο στο παρκινγ μου.Αλλαξανε το μεγεθος-ποιοτητα των χαρτων "τωρα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.