Laseras Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 PCI 2.0 m/b Και sound card PCI 2.2 Θα ταιριάξει ή θα έχω compatibility θέμα???Το mobo ειναι της υπογραφης και η καρτα ηχου η Asus Xonar ASUS - Multimedia- ASUS Xonar Essence ST
Laseras Ιούνιος 2, 2012 Author #4 Ιούνιος 2, 2012 λεω να μην το ρισκαρω και θα παρω την Stx Που ειναι σε pCIe αν και λιγο χειροτερη σε αποδοση....τεσπα....ευχαριστω για την απαντηση.
chroma Ιούνιος 3, 2012 #5 Ιούνιος 3, 2012 To pci 2.2 βγήκε το 1998, λίγο απίθανο η μητρική σου να μην το υποστηρίζει. Μη το μπλέκεις με pci-e.
Nephiλiμ Ιούνιος 3, 2012 #6 Ιούνιος 3, 2012 λεω να μην το ρισκαρω και θα παρω την Stx Που ειναι σε pCIe αν και λιγο χειροτερη σε αποδοση Που το διαβασες αυτο?
papatsonis Ιούνιος 3, 2012 #7 Ιούνιος 3, 2012 Που το διαβασες αυτο?μάλλον αναφέρεται σε αυτό, η ST, έχει θεωρητικά πιο σταθερό/"καθαρό" clock επειδή έχει έξτρα τσιπάκι να διορθώνει το Jitter αν θυμάμαι καλά, για τον ίδιο λόγο που στο head-fi που προτείνουν πολλοί την αλλαγή του κρυστάλλου με άλλο καλύτερο, ώστε έμμεσα να μειωθεί το jitter και στην STX.
Laseras Ιούνιος 3, 2012 Author #8 Ιούνιος 3, 2012 μάλλον αναφέρεται σε αυτό, η ST, έχει θεωρητικά πιο σταθερό/"καθαρό" clock επειδή έχει έξτρα τσιπάκι να διορθώνει το Jitter αν θυμάμαι καλά, για τον ίδιο λόγο που στο head-fi που προτείνουν πολλοί την αλλαγή του κρυστάλλου με άλλο καλύτερο, ώστε έμμεσα να μειωθεί το jitter και στην STX.σωστός !!!.... PCI 2.2 h ST και PCIe 1 η STX........το Mobo μου στα specs λέει PCI 2.0 και λέω να μην το ρισκάρω μιας και έχω βρει την stx used για αγορά και αν είναι και σε καλή κατάσταση δεν παίζει να δώσω με ρίσκο 160-170 ευρώ για την st μόνο για λίγο jitter.... λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό (και τσέπη)...... εκτός και αν αυτή η διαφορά ποιότητας ήχου δικαιολογεί τα 70 ευρώ παραπάνω.
Laseras Ιούνιος 5, 2012 Author #9 Ιούνιος 5, 2012 Dear customer,The audio card Xonar Essence ST is not combatible with the slot PCI v. 2.0 .Best RegardsASUS HELP DESK
CmoS Ιούνιος 5, 2012 #10 Ιούνιος 5, 2012 δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις Pci 2.0...ουτε η πιο παλια μητρικη δεν εχει τετοιο...που το ειδες αυτο ? pci-E 2.0 ναι...οχι Pci απλη. Ρωτα το και στην ASUS.
Laseras Ιούνιος 5, 2012 Author #11 Ιούνιος 5, 2012 μακακια δικια μου....μπερδεψα την βουρτσα pci με την λουτσα PCIe
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.