Jump to content

PCI 2.0 m/b Και sound card PCI 2.2

Laseras

Recommended Posts

λεω να μην το ρισκαρω και θα παρω την Stx Που ειναι σε pCIe αν και λιγο χειροτερη σε αποδοση....τεσπα....ευχαριστω για την απαντηση.

To pci 2.2 βγήκε το 1998, λίγο απίθανο η μητρική σου να μην το υποστηρίζει. Μη το μπλέκεις με pci-e.

λεω να μην το ρισκαρω και θα παρω την Stx Που ειναι σε pCIe αν και λιγο χειροτερη σε αποδοση

Που το διαβασες αυτο?

Που το διαβασες αυτο?

μάλλον αναφέρεται σε αυτό, η ST, έχει θεωρητικά πιο σταθερό/"καθαρό" clock επειδή έχει έξτρα τσιπάκι να διορθώνει το Jitter αν θυμάμαι καλά, για τον ίδιο λόγο που στο head-fi που προτείνουν πολλοί την αλλαγή του κρυστάλλου με άλλο καλύτερο, ώστε έμμεσα να μειωθεί το jitter και στην STX.

μάλλον αναφέρεται σε αυτό, η ST, έχει θεωρητικά πιο σταθερό/"καθαρό" clock επειδή έχει έξτρα τσιπάκι να διορθώνει το Jitter αν θυμάμαι καλά, για τον ίδιο λόγο που στο head-fi που προτείνουν πολλοί την αλλαγή του κρυστάλλου με άλλο καλύτερο, ώστε έμμεσα να μειωθεί το jitter και στην STX.

σωστός !!!.... PCI 2.2 h ST και PCIe 1 η STX........το Mobo μου στα specs λέει PCI 2.0 και λέω να μην το ρισκάρω μιας και έχω βρει την stx used για αγορά και αν είναι και σε καλή κατάσταση δεν παίζει να δώσω με ρίσκο 160-170 ευρώ για την st μόνο για λίγο jitter.... λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό (και τσέπη)...... εκτός και αν αυτή η διαφορά ποιότητας ήχου δικαιολογεί τα 70 ευρώ παραπάνω.

δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις Pci 2.0...ουτε η πιο παλια μητρικη δεν εχει τετοιο...

που το ειδες αυτο ? pci-E 2.0 ναι...οχι Pci απλη. Ρωτα το και στην ASUS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.