Jump to content

Πακετο Gamer

kwizard

Recommended Posts

κολλάς σε λεπτομέρειες

Παρε τη συνθεση που σου εκανε ο κοπρίτης μαζι με τις κατάλληλες αλλαγές σύμφωνα με τα σχόλια μας και εισαι μια χαρα.

δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω συζήτηση :yes4:

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

ρε kwizard για να κάνω 65 ποστ είμαι το παλεύω 1 χρόνο,εσύ γράφτηκες 20 μέρες και έχεις 51 επειδή νομίζεις πως απαντάς στο msn και γράφεις ένα ποστ ανά λέξη!

επίσης άμα νομίζεις πως ο veloci είναι καλύτερος από ssd πάρε veloci,γιατί ζητάς τις γνώμες άλλων?Επίσης σε έναν μηχανικό δίσκο,παίζει ρόλο και η μνήμη cache εκτός απο τις στροφές και η διασύνδεσή του,και πολλά που δεν τα ξέρω.ο raptor είναι λίγο καλύτερος λογικά από τον caviar black αλλά αυτό το λίγο καλύτερο δεν πρόκειτε να το καταλάβεις εσύ ΠΟΥΘΕΝΑ,είναι μόνο για μετρήσεις.οπότε πάρε να έχεις χώρο σε ένα γρήγορο δίσκο,πάρε και έναν ssd να τελειώνεις!

ρε kwizard για να κάνω 65 ποστ είμαι το παλεύω 1 χρόνο,εσύ γράφτηκες 20 μέρες και έχεις 51 επειδή νομίζεις πως απαντάς στο msn και γράφεις ένα ποστ ανά λέξη!

επίσης άμα νομίζεις πως ο veloci είναι καλύτερος από ssd πάρε veloci,γιατί ζητάς τις γνώμες άλλων?Επίσης σε έναν μηχανικό δίσκο,παίζει ρόλο και η μνήμη cache εκτός απο τις στροφές και η διασύνδεσή του,και πολλά που δεν τα ξέρω.ο raptor είναι λίγο καλύτερος λογικά από τον caviar black αλλά αυτό το λίγο καλύτερο δεν πρόκειτε να το καταλάβεις εσύ ΠΟΥΘΕΝΑ,είναι μόνο για μετρήσεις.οπότε πάρε να έχεις χώρο σε ένα γρήγορο δίσκο,πάρε και έναν ssd να τελειώνεις!

:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.