Jump to content

News Poster

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,

Ψάχνω ένα άτομο ή και περισσότερα που θέλουν και έχουν τον χρόνο να βάζουν νέα στη ιστοσελίδα μου. Οποιος θέλει ή ξέρει κανεναν φίλο του που να ενδιαφέρεται ας μου πει επειδή δεν έχω κανέναν.

Cheers

Please ρε παιδια, τουλάχιστον πείτε Site που ψάχνετε και βρησκετε τα νέα... Σαν ειδοποιούν με e-mail ?

20-30 sites στα favorites τα οποια ελεγχω καθημερινα 2-3 φορες, απο εκει και περα ολο λεω να δοκιμασω το rss(εχουνε αρκετα site τετοια δυνατοτητα) αλλα ακομα δεν εχω αξιωθει να το κανω.

Αρχική απάντηση από unstoppable

:confused::blink:

είδα κάτι plugins για lcd οθονίτσες χαρακτήρων, για rss feed... πολύ βολικό...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:59]

είδα κάτι plugins για lcd οθονίτσες χαρακτήρων, για rss feed... πολύ βολικό...

Ενδιαφερον ακουγεται αλλα δεν ξερω αν βολευει:getlost:

Όντως, να περνάνε τίτλοι ειδήσεων από την lcb. Αν και νομίζω ότι θα τσαντιζόσουν κάποια στιγμή από την ταχύτητα και θα γύναγες στην οθόνη.

μα τι θα κοιτουσες στο τελος??????την οθονη η την lcd????δεν βολευει πιστευω....εκτος κ εχεις μια lcd 4χ 20.....τοσο δεν βγαινουν οι μεγαλυτερες???

Αρχική απάντηση από Βασιλης

μα τι θα κοιτουσες στο τελος??????την οθονη η την lcd????δεν βολευει πιστευω....εκτος κ εχεις μια lcd 4χ 20.....τοσο δεν βγαινουν οι μεγαλυτερες???

4x40 ειναι οι μεγαλυτερες.........To LCD Smartie παντως εχει πολλα τετοια plugin.

Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 23:06]

rss feed rulez can't live w/o it :D

εισαι σιγουρος; γιατι το εχασες κι αυτο το μηνιατικο.

ήμαρτον ένα z έβαλα...:help:

και ένα φτιαχτώ feed για το lab forum με το desktop sidebar μόνο για τους πολύ πωρωμένους

post-47-1416071120,4836_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.