michalos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2012 !~!ΠΡΟΣΟΧΗ!~! ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΙΣΚΟ! !~!ΠΡΟΣΟΧΗ!~! Βασικα ειναι ο οδηγος για το ICS CM7 Theme που υπαρχει στο γερμανικο site με καποιες διευκρινησεις που ισως σας βοηθησουν αν κολλησετε. Οι οδηγιες που εβαλα εχουν και καποια αγγλικα γιατι εκανα copy paste καποια σημεια που δεν χρειαζονται διευκρινηση Αφορουν το Huawei ideos x3 και το huawei sonic (στην ουσια ειναι ιδια κινητα με διαφορετικο μεγεθος οθονης): Αυτο ειναι το site ICS CM7 ~ Port des CyanogenMods 7.x mit anschlie τι χρειαζεστε : 1. το RecoveryClockmodByZaDkYn (google it) Θα πρεπει να το εχουμε αποσυμπιεσει στον δισκο του pc 2. ICS CM7 [by teammat3] DE.zip (βρισκεται στην πρωτη σελιδα του site που εβαλα) Θα το γραψετε οπως ειναι (χωρις να κανετε αποσυμπιεση) στην sd καρτα του κινητου 3. Ισως να χρειαστειτε και το Treiber.zip ,που ειναι drivers για το x3 και το sonic.Σε win7 32bit ta winndows βρηκαν αυτοματα τον driver, σε 64bit το εβαλα χειροκινητα Θα πρεπει να τον εχετε αποσυμπιεσει στον δισκο του pc ΟΔΗΓΙΕΣ: 1. Στο κινητο Ρυθμισεις-->εφαρμογες-->quick start -->off 2. Γραφουμε το αρχειο: ICS CM7 [by teammat3] DE.zip στην sd καρτα. Προτεινεται να εχει γινει format πρωτα στην καρτα, και να εχει τουλαχιστον 512 mb ελευθερα. 2. τερματισμος 2. Εκκίνηση σε λειτουργία fastboot (VolDown και πατημενο το κουμπί power ) περιμενουμε λιγο και θα πρέπει να εμφανιστεί τώρα το λογότυπο της Huawei, αλλά και να κολλησει εκει. 3. Τώρα συνδέεται τον υπολογιστή σας με το X3. Τα Windows θα σας ειδοποιησουν για νεο υλικο . Αν δεν βρουν μονα τους τον driver ,βαζουμε τον αναλογο απο το Treiber.zip που εχουμε αποσυμπιεσει 4. τρεχουμε το RecoveryClockmodByZaDkYn Instalador.bat 5. επανεκινηση 6. Do all backups (contact, messages, etc..) 4- Mount and storage 5- Format Boot, Format Cache, Format Data e Format System. 6- Back to the Recovery Clockwork main menu and select wipe data/factory reset , wipe cache partition 7- Select Advanced & wipe dalvik cache. 8- Back to the Recovery Clockwork main menu and select Install zip from sdcard 9- Select the first choice and search for ICS CM7 [by teammat3] DE.zip on your sd card 10- Reboot system διευκρινηση : το volup + power βγαζει τον clockwork loader (οταν κλεισουμε το κινητο) 1. Ενα βασικο που θα διαπιστωσετε ειναι οτι εχει τον 360 launcer [APP] 360 Launcher V2.4.1 | Theme | Lock Screen | Wallpaper | with FUN - xda-developers [ame=http://www.youtube.com/watch?v=p29ekgNAPk8]360 Launcher - YouTube[/ame] ,που μπορειτε να κατεβασετε νεα εκδοση που εχει περισοτερα widgets ,αλλα και καποια μελλοντικη του 360 Weather Clock που εξηγω παρακατω Επισης το widget για την μπαταρια της κανει optimazation,θα πρεπει να πιεσετε να γινει otimized οταν εχετε πληρως (100%) φορτισει το κινητο 2. Εχει utility που μπορει να κανεις ευκολα overclock cpu κτλ,αλλα δεν το προτεινω γιατι ετσι κι αλλιως το κινητο παει αρκετα γρηγορα, και κατα την γνωμη μου δεν αξιζει το ρισκο να παθει τιποτα το hardware. Σας προτεινω (οπως και εγω) να μην το κανετε. Τι εχω διαπιστωσει απο την εμπειρια μου (θετικα- αρνητικα) Θετικα : -Κανει πληρη εξωμοιωση του ICS ,σε ολα , απο την οθονη κλειδωματος ,τα μενου , πληκτρολογιο κτλ Εχετε ICS εμπειρια με το ταπεινο σας x3 - sonic !! -το κινητο παει πολυ γρηγορα ( και καλυτερα κατα την γνωμη μου απο την stock rom) -εχει πληρη υποστηριξη ελληνικων και μενου κ γλωσσες πληκρολογιου -Εχει καποιες χρησιμες εφαρμογες και πολυ ωραια widget -Μπορειτε να αλλαξετε την lockscreen με αλλο background αλλα και αλλο τροπο κλειδωματος Αρνητικα: - Το θεμα αυτο δεν εχει live wallpapers ,αλλα λογικα θα παιρνει αλλες απο market .Επισης το widget στην home screen (360 Weather Clock) δειχνει τον καιρο σε κινεζικες πολεις μονο , δεν μπορεις να βαλεις πχ αθηνα ,αλλα εχουν πει οτι σε επομενη εκδοση του widget θα εχει υποστηριξη για ολες τις χωρες. Παρατηρησεις -Η αρχικη εμφανιση- γλωσσα ειναι στα γερμανικα ,και εσεις απλα θα πρεπει απο το μενου να επιλεξετε ελληνικα -H μπαταρια κραταγε λιγοτερο απο την stock ,αλλα μολις εκανα optimazation απο το 360 battery widget εστρωσε και κραταει το ιδιο Παντως γενικα εχω να πω οτι το κινητο πεταει τωρα, και δεν θα ξαναγυριζα με τποτα στην stock rom Ειναι τελειως αλλο κινητο ! Οι εικονες που παραθετω ειναι με μενου με αλλες γλωσσες , το δικό μου είναι ολα στα ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.