Grim95 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2012 Καλησπέρα παίδες. Έδω και λίγο καίρο έχει εμφανιστεί ενα πρόβλημα στην GPU μου,ανα τυχαιά χρονικά διαστήματα μετα απο reboot η ετσι στα καλά καθούμενα τα aero σταματάνε,στα games είναι σαν να χρησιμοποιώ την κάρτα της μητρικής,εννοώντας lag κτλπ.Οταν κανω quit και μετά παω να ξαναμπώ μου λένε πως πρέπει να εχω Dx9 η κάποια παρόμοια εκδοση,έχεται καμια ιδέα τι παίζει? Επίσης μετα απο restart του Η/Υ συνεχίζει το πρόβλημα,την προσωρινη λυση την εχω βρει.Βγάζω και ξαναβάζω την GPU απο το PCI slot,Uninstall - Reinstall τους drivers.Άλλα το πρόβλημα συνεχίζει και γίνεται πιο συχνά απο ότι παλιά. :wall: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24757&cat=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 Για δώσε screenshot από gpuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Μάϊος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 Για δώσε screenshot από gpuz. Και να κάποιες που τράβηξα πριν δω το reply σου γιατί μου φάνηκε παράξενω Στην πρώτη έχει ενα κάπως λαδί με μπορντό χρώμα Και στην δεύτερη πανω σε ενα απο αυτα τα σκατουλάκια έχει ενα άσπρο χρώμα,αν και δεν νομίζω να φτέει αυτό Btw,έκανα παλι την ίδια διαδικασία και δεν εκανα παλι τους drivers,να σημειώσω οτι ελάχιστες φορες κλείνει ο H/Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούνιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Για αρχή βγάλε drivers με το ΑΤΙΜΑΝ , και στην συνέχεια βάλε τους 12.5 beta που έδωσε ο ΑΤΙΜΑΝ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούνιος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 [MENTION=3931]pavou[/MENTION] , Ευχαριστω που προτεινεις τον uninstaller μου για απεγκατασταση.Αλλα προσεξτε, ο [MENTION=20181]Grim95[/MENTION] εχει AMD CPU - mobo και η παρουσα εκδοση του uninstaller ΔΕΝ κανει για αυτην την πλατφορμα μητρικων.Θα υπαρξουν προβληματα και δικαιολογημενα παραπονα προς το προγραμμα μου.Για AMD CPU , στην επομενη εκδοση 7.0.2 (που λογω χρονου την εχω ηδη καθυστερησει).-----------[MENTION=20181]Grim95[/MENTION], δεν μου φαινεται για προβλημα οδηγων αλλα περισσοτερο για "προβλημα" λειτουργικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.