Jump to content

Πρόβλημα με ATI RADEON HD6950

Grim95

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες. Έδω και λίγο καίρο έχει εμφανιστεί ενα πρόβλημα στην GPU μου,ανα τυχαιά χρονικά διαστήματα μετα απο reboot η ετσι στα καλά καθούμενα τα aero σταματάνε,στα games είναι σαν να χρησιμοποιώ την κάρτα της μητρικής,εννοώντας lag κτλπ.Οταν κανω quit και μετά παω να ξαναμπώ μου λένε πως πρέπει να εχω Dx9 η κάποια παρόμοια εκδοση,έχεται καμια ιδέα τι παίζει?

Επίσης μετα απο restart του Η/Υ συνεχίζει το πρόβλημα,την προσωρινη λυση την εχω βρει.Βγάζω και ξαναβάζω την GPU απο το PCI slot,Uninstall - Reinstall τους drivers.Άλλα το πρόβλημα συνεχίζει και γίνεται πιο συχνά απο ότι παλιά.

:wall::wall:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24757&cat=5

Για δώσε screenshot από gpuz.

bel7D.gif

8gSoR.gif

Και να κάποιες που τράβηξα πριν δω το reply σου γιατί μου φάνηκε παράξενω

Στην πρώτη έχει ενα κάπως λαδί με μπορντό χρώμα

mLpHM.jpg

Και στην δεύτερη πανω σε ενα απο αυτα τα σκατουλάκια έχει ενα άσπρο χρώμα,αν και δεν νομίζω να φτέει αυτό

t3dnj.jpg

Btw,έκανα παλι την ίδια διαδικασία και δεν εκανα παλι τους drivers,να σημειώσω οτι ελάχιστες φορες κλείνει ο H/Y

[MENTION=3931]pavou[/MENTION] , Ευχαριστω που προτεινεις τον uninstaller μου για απεγκατασταση.

Αλλα προσεξτε, ο [MENTION=20181]Grim95[/MENTION] εχει AMD CPU - mobo και η παρουσα εκδοση του uninstaller ΔΕΝ κανει για αυτην την πλατφορμα μητρικων.

Θα υπαρξουν προβληματα και δικαιολογημενα παραπονα προς το προγραμμα μου.

Για AMD CPU , στην επομενη εκδοση 7.0.2 (που λογω χρονου την εχω ηδη καθυστερησει).

-----------

[MENTION=20181]Grim95[/MENTION], δεν μου φαινεται για προβλημα οδηγων αλλα περισσοτερο για "προβλημα" λειτουργικου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.