Jump to content

Η80 ή Custom Loop ?

Guest

Recommended Posts

Γειά σας, παιδιά.

Θέλω να βάλω υδρόψυξη στο PC μου.

Μόνο για τον CPU (i5 2500k), το κουτί μου είναι το GMC H80

Με 150ευρώ να πάρω το h80 με τα gentle typhoons fans, ή να φτιάξω ένα

custom loop ?

Τι λέτε ?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρον,

Δημήτρης

Έχεις δίκιο αλλά ως συνήθως κεκτιμένη ταχύτητα όταν είμαι στην δουλειά.

:T: παρακολουθώ κ εγώ τις απαντήσεις μιάς κ είμαι με τον ίδιο επεξεργαστή κ το σκεφτόμουν για h80

Στο συγκεκριμένο case δεν έχεις σχεδόν καθόλου επιλογές.

Πας για ένα μονό ψυγείο λεπτό πίσω με push & pull στην καλύτερη. και ένα μονό ψυγείο κάτω. με fully modular τροφοδοτικό αλλά και πάλι δύσκολο το κάτω.

Είναι πολύ μικρό το κουτί και δεν έχεις χώρο να παίξεις.

Εκτός αν κάνεις πατέντες.

Βάλεις τους δίσκους στα 5.25, κόψεις τον πάτω και βάλεις 2πλο ψυγείο κάτω push&pull και ένα μονό πάνω&πίσω.

[MENTION=22940]gussgr[/MENTION] ανάλογα πάλι τι θέλεις να κάνεις εσύ, τι κουτί έχεις και πόσα θέλεις να διαθέσεις.

Σε αυτά τα κουτιά μπαίνεις σε κόψε ράψε και δεν λέει.

Πάρτε καλύτερα την H80 να ξεμπλέξετε.

Μην νομίζεται οτι το custom θα βγεί πιο φτηνό. Αν έχεις απλά καλό case μπορείς να μαζέψεις μεταχειρισμένα αρκετά κομμάτια και με 150€ να ψύξης cpu & vga ικανοποιητικά.

Αλλά πρέπει και το case να βοηθάει.

Και τα δύο case θέλουν προσωπική δουλειά και εργαλεία για να γίνουν αξιόλογα για να βάλεις custom εφόσον κυκλοφορούν λύσεις όπως h h80 & h100

Εγώ σκεφτόμουν να πάρω το h80 και να του βάλω reservoir ;)

Τι λέτε ?

Jim

Δεν λέει θα χάσεις την εγγύηση.

Αν θέλεις custom λύση θα σου κάνω μια σε λίγο για να πάρεις μια ιδέα.

Μια αρκετά οικονομική λύση με 1 ανεμιστήρα σε push όμως και μέτριο προς καλό ψυγείο για μελοντική χρήση.?

Θέλω να πιστεύω οτι σε χωράει το ψυγείο πίσω που είναι 31mm + 25 mm το fan.

ΕΔΩ

http://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/cfb537a43f5fd13ad46ad3ec207ae119

Εναλλακτική για πιο μικρό ψυγείο

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p685_Alphacool-NexXxoS-Pro-I-Radiator-Rev--2.html

Βασικά πρέπει να μετρηθεί το κουτί για να δούμε τι ακριβώς χωράει.

Worklog για αυτό το case δεν υπάρχει.

Βασικά και 1 μέτρο σωλήνα σου αρκεί απλά επειδή είναι το πρώτο σου ίσως χρειαστείς και λίγο παραπάνω για να δεις πώς ακριβώς θα το περάσεις..

Η καλύτερη βέβαια λύση για μένα είναι να βρείς μεταχειρισμένα. Υπάρχουν αρκετά τριγύρω και μαζεύεις και φτιάχνεις με λιγότερα χρήματα.

Επίσης δώσε κάποια χρήματα και βρές ένα μεταχειρισμένο κουτάκι full tower ή midi tower και πήγαινε εκεί καλύτερα ώστε αργότερα να αναβαθμίσεις και την υδρόψυξή σου.

Τόλη και μια φτηνή αερόψυκτρα κάνει μια χαρά την δουλειά της (κάτω των 50€) απλά το σκεπτικό είναι οτι θέλει αργότερα να βάλει και την vga με το παρακάτω block πχ

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-FC560 GTX V2 - Acetal EK Water Blocks EK-FC560 GTX V2 - Acetal 12509

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.