Jump to content

[hwbot] 3Dmark 2001 Rankings

Guest hwbot

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

O τελευταιος της χορος...

Εκανα δοκιμες και πριν προλαβω να βρω τα ορια απλα καηκε. Γμτ και ειχα πανω απο 760nature :(

87356.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εφερα το δικό μου της danger den...38 idle - 42 load, stock volts :D

Μιχάλη θα το ξέρεις ήδη αλλά τα μπλόκ που είχες φτιάξει για το chiller του Νίκου δεν πατάνε στη 2900. Η 8800 έχει το gpu ενα χιλ. πάνω από το πλαίσιο...η 2900 λίγο πιο κάτω...και το μεταλλικό πλαίσιο δεν ξεβιδώνει κιόλας. Μικρό το κακό βέβαια αφού κάναμε δουλειά μας τελικά.

[hwbot] sakis_the_fraud - 11519 - Pentium 4 2.4Ghz B Northwood @ 2808MHz - GeForce 6200 "A" @ 465/363 - Cooled by Salonica`s cold air! [/hwbot]

Shot0006.jpg

1ος στις 6200! :D

Ευχαριστω πολυ Αντρέα για το λειτουργικο! ;)

Ωραιος ρααααααα.... Αλλα ειπαμε να φαινεται αναλυση !:brutal020: Τωρα θες δεν θες θα ξανα benchαρεις :p

Ναι οντως... Συγγνωμη ! Παω να πιω τον καφε μου τωρα να ανοιξει το ματι

ΕΔΙΤ ρε απατεωνα πας καλα ? τι ss ειναι αυτα πυ ενεβαζεις στο hwbot ?

Θα μας παρουν με της πετρες ωρε ! :D

Κοιταξτε τι εβαλε ο κυριος http://s70.photobucket.com/albums/i114/sakis_the_fraud/?action=view&current=071004_005126.jpg

Ωραιος ρααααααα.... Αλλα ειπαμε να φαινεται αναλυση !:brutal020: Τωρα θες δεν θες θα ξανα benchαρεις :p

δες δεξια ρααααααααααα!

ΕΔΙΤ ρε απατεωνα πας καλα ? τι ss ειναι αυτα πυ ενεβαζεις στο hwbot ?

Θα μας παρουν με της πετρες ωρε ! :D

πολυ μου την δινει που αυτη η βλακεια το μποτ δεν παιρνει ολο το λινκ :mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.