Jump to content

Call logger για εταιρια

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα στα πληθη

Ψαχνω για λογισμικο καταγραφης κλησεων. Τι εννοω...Οχι της ιδιας της συνομιλιας, αλλα πχ με πηρε τηλεφωνο ο Κωστας την ταδε ωρα, ταδε μερα για το χ ζητημα, και ουτοκαθεξης.

Επισης αν μπορω να κανω καποιο search στα δεδομενα, πχ ποιοι με πηραν τηλεφωνο την Δευτερα 28 του μηνα απο 1300-1400, θα ηταν ιδανικο.

OpenSource ή/και πληρωτεω, ειμαι ανοιχτος σε προτασεις...!

Δεν θελω να το συνδεσω με κεντρο.

Θελω χειροκινητα να βαζω το ποιος με πηρε τι ωρα κλπ. Σαν βαση δεδομενων ενα πραγμα :)

εχεις αυτη τη στιγμη καποιο τηλεφωνικο κεντρο?Η απλα τηλεφωνα?

πιστευω οτι με ενα avm fritzbox (παιζουν insomnia μτχ @~30€) Θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου...

post-1121-1416076264,1819_thumb.jpg

petros@idk$ έγραψε:
εχεις αυτη τη στιγμη καποιο τηλεφωνικο κεντρο?Η απλα τηλεφωνα?

πιστευω οτι με ενα avm fritzbox (παιζουν insomnia μτχ @~30€) Θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου...

Άλλο θέλει. Και αυτό είναι για VOIP μόνο. Αν είναι pots δεν περνάει απο το fritz και δεν το καταγράφει

YDinopoulos έγραψε:
Δεν θελω να το συνδεσω με κεντρο.

Θελω χειροκινητα να βαζω το ποιος με πηρε τι ωρα κλπ. Σαν βαση δεδομενων ενα πραγμα :)

Στήσε ένα xamp σε ένα PC και πέτα κάτι σαν wordpress με ένα πολύ narrow theme, ή όποιο event logger / cms γουστάρεις :)

Εναλλακτικά, κάνε μία βάση σε access βρε αδερφέ, 6-7 πεδία θέλεις καταλαβαίνω.

Ναι αλλά έχεις συσκευή απο το fritz είτε κάνω λάθος;

ναι ρε συ αυτο του λεω

Να παρει ενα τετοιο π@π@ρι και να το βαλει στη γραμμη του (ακομα και πριν το τηλεφωνικο κεντρο μπορει να μπει) και απλα να φιλτραρει τα τηλεφωνηματα :)

Edit:

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION]

Μας μαμησες ρε φιλε....:(

Πολυ ωραιο αυτο και free.

YDinopoulos έγραψε:

Ψαχνω για λογισμικο καταγραφης κλησεων. Τι εννοω...Οχι της ιδιας της συνομιλιας, αλλα πχ με πηρε τηλεφωνο ο Κωστας την ταδε ωρα, ταδε μερα για το χ ζητημα, και ουτοκαθεξης.

Πως θα γράφει σχόλια πχ.

Με πήρε ο Γιώργος και του έλυσα το πρόβλημα με το Domain. Ασχολήθηκα 1 ώρα πχ

Έχεις κάποιο εμπορικό πρόγραμμα;

Έχω κάτι στο νού μου.

Δεν εχω βρει κατι που να με καλυπτει.

Μου εχουν πει οτι με Access μπορω να το κανω -καπως- αλλα να φτιαξω κατι, και να παει στραβα μετα θα με χεσει ο συναιτερος μου...:hehe:

YDinopoulos έγραψε:
Δεν εχω βρει κατι που να με καλυπτει.

Μου εχουν πει οτι με Access μπορω να το κανω -καπως- αλλα να φτιαξω κατι, και να παει στραβα μετα θα με χεσει ο συναιτερος μου...:hehe:

Έχεις κάποιο εμπορικό πρόγραμμα;

Έχω κάτι στο νού μου.

grathk έγραψε:
Βάλε ontelecoms ,έχει Log στο site της.
Δεν φταίς εσύ !

ο [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] με τον "παραπλανητικό" τίτλο φταίει :p :P

call logger παραπέμπει σε software αναγνώρισης/καταγραφής κλήσης ενώ άλλο πράγμα είναι προς ζήτηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.