Jump to content

προβλημα με ssd και win7

kuza

Recommended Posts

Παιδες ενα φιλος μου εχει ενα προβλημα.Εβαλε εναν ssd στον υπολογιστη του και οταν παει να κανει εγκατασηταση των win7 σε αυτον, δεν το εμφανιζει.Τι μπορει να συμβενει?Το bios τον αναγνωριζει κανονικα.Δεν εχω ακομα πληροφοριες για το συστημα.Ακουω γνωμες.

Πριν το παράθυρο που σου εμφανίζει τους δίσκους για να διαλέξεις που θα γίνουν εγκατάσταση τα Windows, πάτα SHIFT+F10.

Μετά γραψε

1. diskpart

2. list disk

3. select disk=x (όπου x ο αριθμός του δίσκου που θα τον δεις απο το list disk λογικά είναι το 0 )

4. clean

5. exit

Στην συνέχεια προχώρα τα βήματα της εγκατάστασης και θα στον εμφανήσει στην λίστα αν όλα πάνε καλά.

Πριν το παράθυρο που σου εμφανίζει τους δίσκους για να διαλέξεις που θα γίνουν εγκατάσταση τα Windows, πάτα SHIFT+F10.

Μετά γραψε

1. diskpart

2. list disk

3. select disk=x (όπου x ο αριθμός του δίσκου που θα τον δεις απο το list disk λογικά είναι το 0 )

4. clean

5. exit

Στην συνέχεια προχώρα τα βήματα της εγκατάστασης και θα στον εμφανήσει στην λίστα αν όλα πάνε καλά.

θα του το πω.

σταθερο υπολογιστη? λαπτοπ? παλιο? νεο?

σταθερο υπολογιστη, σορρυ που δεν το ανεφερα.

άμα δεν τον δει με αυτον τον τρόπο που σου έγραψα τότε θέλει όπως είπε και ο φίλος παραπάνω εξωτερικούς οδηγόυς για τον δει. Τα Windows 7 που προσπαθεί να περάσει έχουν ή όχι το SP1 ενσωματωμένο? Νομίζω με ενσωματωμένο SP1 θα τον έβλεπε κατευθείαν.

άμα δεν τον δει με αυτον τον τρόπο που σου έγραψα τότε θέλει όπως είπε και ο φίλος παραπάνω εξωτερικούς οδηγόυς για τον δει. Τα Windows 7 που προσπαθεί να περάσει έχουν ή όχι το SP1 ενσωματωμένο? Νομίζω με ενσωματωμένο SP1 θα τον έβλεπε κατευθείαν.

eκαι γω αυτο ειχα σκεφτει με τους drivers.Θα δω και θα σας πω.Αν καποιος ξερει για το αν με sp1 θα ηταν οκ ας το πει.

τελικά δεν είχε διαμόρφωση ο μπουφος.:toomuchne

Εμ.. γι αυτο ειχα πει αν τον εκανε format. Ημουν σιγουρος οτι δεν ειχε προσεξει πως ειναι RAW και πως απλα πατουσε "NEXT" χωρις να τον φορμαρει. Δεν πειραζει, τελος καλο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.