E.F. Μάϊος 31, 2012 #41 Μάϊος 31, 2012 οπως στα pc παταμε το χ αυτο τα κραταει ανοιχτα ολα σε οσα εχω μπειτασε που εκανα κατα λαθος συντομευσεις και δεν ξερω πως να τις βγαλω Έτσι τα κρατάει, stand-by. Αν βγεις πατώντας συνέχεια το πίσω κλείνουν τελείως. Αλλιώς πρέπει να βάλεις κάποια εφαρμογή killer για να τα διαγράφει όλα. Για τις συντομεύσεις, κράτησε το δάχτυλό σου πάνω πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα και θα σου βγάλει έναν κάδο, συνήθως στο κάτω μέρος της οθόνης. "Ρίξε τα" εκεί.
eleni697 Ιούνιος 1, 2012 Author #43 Ιούνιος 1, 2012 καλημερα παιδια στο pc κατεβαζω τραγουδια απ youtube video soft στο tablet το ιδιο ειναι για να κατεβαζω?:wassat:
Tsakonas Ιούνιος 1, 2012 #44 Ιούνιος 1, 2012 καλημερα παιδια στο pc κατεβαζω τραγουδια απ youtube video soft στο tablet το ιδιο ειναι για να κατεβαζω?:wassat:Αγαπητη ελενη, μπαινοντας στο τιμιο φορουμ μας προφανως θα παρατηρησες οτι εχουμε διαφορες ενοτητες και ξεχωριστα θρεντ με διαφορετικα θεματα. Σου προτεινω να συμμορφωθεις με το concept "ΕΝΟΤΗΤΕΣ-THREADS-ON TOPIC" ,ειδαλλως για καθε ποστ με το οποιο δεν θα συμμορφωνεσαι η Δ.Ο. του thelab.gr θα βασανιζει τον SLN . Με λιγα λογια :Ποσταρε την καταλληλη ερωτηση στο καταλληλο θρεντ και μην ανησυχεις, θα σου απαντησουμε μεχρι και ποιος ειναι καταλληλος για γαμπρος.Και στα δικα μας.
eleni697 Ιούνιος 1, 2012 Author #45 Ιούνιος 1, 2012 αγαπητε τσακωνα σε τι θεμα να υποβαλω την ερωτηση μου;:wassat:
Tsakonas Ιούνιος 1, 2012 #46 Ιούνιος 1, 2012 αγαπητε τσακωνα σε τι θεμα να υποβαλω την ερωτηση μου;:wassat:Mobile computing
Aias Ιούνιος 1, 2012 #47 Ιούνιος 1, 2012 Αγαπητη ελενη, μπαινοντας στο τιμιο φορουμ μας προφανως θα παρατηρησες οτι εχουμε διαφορες ενοτητες και ξεχωριστα θρεντ με διαφορετικα θεματα. Σου προτεινω να συμμορφωθεις με το concept "ΕΝΟΤΗΤΕΣ-THREADS-ON TOPIC" ,ειδαλλως για καθε ποστ με το οποιο δεν θα συμμορφωνεσαι η Δ.Ο. του thelab.gr θα βασανιζει τον SLN . Με λιγα λογια :Ποσταρε την καταλληλη ερωτηση στο καταλληλο θρεντ και μην ανησυχεις, θα σου απαντησουμε μεχρι και ποιος ειναι καταλληλος για γαμπρος.Και στα δικα μας. Παντα ειχα απορια γιατι δεν μπαινουν γυναικες στον εν λογο φορουμ...Ευχαριστω που μου την ελυσες ...χωρις καν να κανω ποστ στην εν λογο ενοτητα
Tsakonas Ιούνιος 1, 2012 #48 Ιούνιος 1, 2012 Παντα ειχα απορια γιατι δεν μπαινουν γυναικες στον εν λογο φορουμ...Ευχαριστω που μου την ελυσες ...χωρις καν να κανω ποστ στην εν λογο ενοτητα http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/thelab-gr-03-03-2012-kovoume-tin-105614-18.html εχουμε τοσο τεραστιο προβλημα που στην πιττα , αναγκαστηκαν να ντυθουν μπιτσιζ οι spresv , dolly , nodsl.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.