Jump to content

help please!! - Ακύρωση παραγγελίας

eleni697

Recommended Posts

( νοιώθω κάτι σαν ντροπή να το πω ? περίεργα έστω ? ) αλλά η αλήθεια είναι ότι το iPad στα tablet είναι μακράν η πιο "standard" επιλογή, ειδικά όταν δεν έχουμε να κάνουμε με power users.

Όλα όσα θα θέλει να κάνει ένας "average joe" και ένας μη-εξοικειωμένος με τα PC, θα το κάνει πανεύκολα στο iPad.

Βελτιώθηκε το Android αρκετά στο θέμα, αλλά παρόλα αυτά με την όχι και τόσο "κεντρική" γραμμή από τους developers και τις διαφοροποιήσεις στο hardware προκύπτουνε από "απρόσεκτους" κατασκευαστές διάφορα θέματα, όπως π.χ. αυτό με το Skype Video Call που είναι θέμα σε όλα τα tablets, κινητά, PDA, κλπ που φοράνε Tegra 2 AFAIK.

Καλά, μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά. Είχα iPad, και 1 και 2, και μετά το Motorola Xoom μου φάνηκε λες και ήταν 2 εποχές μπροστά. Μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο στην χρήση και το περισσότερο software που πλήρωνα ($#**^#$&) είναι και δωρεάν. Ούτε iTunes, ούτε κουταμάρες. Google account sync απ'ευθείας, το βλέπει και σαν δίσκο το PC, άπειρες εφαρμογές που ούτε σαν ιδέα δεν υπάρχουν στο iPad (ειδικά επιστημονικού περιεχομένου και calculator emulators που με ενδιαφέρουν εμένα) και τι άλλο να θέλω από την ζωή μου.

Όλα είναι θέμα χρήστη...

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Καλά, μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά. Είχα iPad, και 1 και 2, και μετά το Motorola Xoom μου φάνηκε λες και ήταν 2 εποχές μπροστά. Μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο στην χρήση και το περισσότερο software που πλήρωνα ($#**^#$&) είναι και δωρεάν. Ούτε iTunes, ούτε κουταμάρες. Google account sync απ'ευθείας, το βλέπει και σαν δίσκο το PC, άπειρες εφαρμογές που ούτε σαν ιδέα δεν υπάρχουν στο iPad (ειδικά επιστημονικού περιεχομένου και calculator emulators που με ενδιαφέρουν εμένα) και τι άλλο να θέλω από την ζωή μου.

Όλα είναι θέμα χρήστη...

Πες τα ΕΦ ,με τους αληταραδες και τα ιτουνες τους πηγα κι εγω να ανοιξω ενα σαιτ ειδικο επιστημονικου περιεχομενου απο το ιπαντ, που στο πισι μου ανοιγε κανονικοτατα, στο ιπαντ ηθελε subscription η φρι πρεβιου 3δολ/ημερα αρκουδεηδες

Για τον θρεντ σταρτερ παντως, αν εκανες την παραγγελια μεσω ιντερνετ ακυρωνεται ...παρε και κανα τηλ στο ΙΝΚΑ και βλεπεις...

Πες τα ΕΦ ,με τους αληταραδες και τα ιτουνες τους πηγα κι εγω να ανοιξω ενα σαιτ ειδικο επιστημονικου περιεχομενου απο το ιπαντ, που στο πισι μου ανοιγε κανονικοτατα, στο ιπαντ ηθελε subscription η φρι πρεβιου 3δολ/ημερα αρκουδεηδες

Σχετικό με το PhD σου ε?

Ναι το έχω προσέξει κι εγώ, αλητεία!

:hehe:

Ελένη πάρε το ipad 2, η τιμή του έχει πέσει (διότι πλέον βγήκε το 3) στα περίπου 300 με 350 ευρώ. Και επίσης το skype παίζει πάρα πολύ καλά, το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση (πρακτικά το έχω σαν skype μηχάνημα).

Σχετικό με το PhD σου ε?

Ναι το έχω προσέξει κι εγώ, αλητεία!

:hehe:

Ελένη πάρε το ipad 2, η τιμή του έχει πέσει (διότι πλέον βγήκε το 3) στα περίπου 300 με 350 ευρώ. Και επίσης το skype παίζει πάρα πολύ καλά, το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση (πρακτικά το έχω σαν skype μηχάνημα).

απ ότι είδα στο skroutz το ipad2 είναι στα 400 και πάνω :X:

καλά ξεκίνησα με τα 200 euro μετά λέω τι είναι 70 παραπάνω? ε μετά λέω 300 σιγά αν το πάω έτσι πάει χάθηκα :tongue:

Όντως, αν σε πάρει η μπάλα και πας για καινούργιο καλό 10άρι ή iPad, άνετα πας στα 400+.

Για μένα, απλά κοίτα για ένα μεταχειρισμένο 10άρι καλής κατηγορίας στα λεφτά που θέλεις να δώσεις (270-300€). Θα βρεις με σχετική ευκολία κάποιο και θα κάνει οτιδήποτε θες.

τελικά θα πάρω το toshiba γιατί μετά αν πάω σε άλλα,πάω σε πιο ακριβά :red: αύριο θα το έχω και θα το επεξεργαστώ :victory: και ξέρετε αν έχω απορίες εσάς θα ζαλίσω και πάλι :crazy_pilot:

καλησπερα παιδια το πηρα το ταμπλετακι και ειναι φοβερο μια ερωτηση πως κλεινω τα παραθυρακια που ανοιγω;:wassat:

Εξαρτάται πως το εννοείς. Αν απλά θέλεις να τα κλείσεις όλα, πατάς το εικονίδιο που είναι στην κάτω δεξιά γωνία (συνήθως) που μοιάζει με "σπιτάκι". Αν θέλεις να βγεις από μία εφαρμογή, πατάς το "πίσω" (το βελάκι που δείχνει αριστερά) - ίσως χρειαστεί να το πατήσεις αρκετές φορές σε ορισμένες εφαρμογές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.