Jump to content

help please!! - Ακύρωση παραγγελίας

eleni697

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας είμαι πολύ στεναχωρημένη θέλω την βοηθεία σας σήμερα πήγα να πάρω το πρώτο μου tablet pc το toshiba at100-100 έδωσα προκαταβολή 69 ευρώ αλλά τώρα ανακάλυψα ότι δεν θα μπορώ να βάλω skype και να βλέπω με κάμερα και το αντίθετο δεν ξέρω αν είμαι λάθος :cry: έχετε καμία ιδέα μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω πίσω τα λεφτά μου? :cry:

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
γεια σας είμαι πολύ στεναχωρημένη θέλω την βοηθεία σας σήμερα πήγα να πάρω το πρώτο μου tablet pc το toshiba at100-100 έδωσα προκαταβολή 69 ευρώ αλλά τώρα ανακάλυψα ότι δεν θα μπορώ να βάλω skype και να βλέπω με κάμερα και το αντίθετο δεν ξέρω αν είμαι λάθος :cry: έχετε καμία ιδέα μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω πίσω τα λεφτά μου? :cry:

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. To tablet έχει android, wifi όπως και 2 κάμερες, μπροστά και πίσω(από ότι διαβάζω στο net).

Τι σε εμποδίζει να βάλεις skype και να κάνεις videoκλήσεις;

μπορεί over WiFi

για που σκοπεύεις να κανεις video κλήσεις μέσο σκύρε? στο σπίτι η σε μέρει που δεν έχει wifi?

Το ότι δεν έχει 3G σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις internet γενικότερα σε σημεία που δεν έχεις πρόσβαση σε ασύρματα δίκτυα.

Εάν είχε 3G, θα έπρεπε να προμηθευτείς extra και κάρτα sim από κάποιον παροχέα κινητής τηλεφωνίας και να κάνεις συμβόλαιο σε κάποιο πρόγραμμα data.

Όσο αφορά την σύγκριση των 2 tablets, θα πρέπει να κάνεις νέο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία.

παιδιά συγνώμη που σας έπρειξα είμαι λίγο άσχετη και δεν ήξερα που να ανοίξω το θέμα :yes4: επειδή θα φύγω για δουλεία και θέλω να επικοινωνώ με τους δικούς με skype φρίκαρα και λέω δεν γίνετε :( wifi έχω οπότε να το αφήσω έτσι όπως είναι?

σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :yes4:

O Bill βρήκε ένα thread στο skype support το οποίο αναφέρει κάποια ασυμβατότητα του συγκεκριμένου tablet με την εφαρμογή skype(όσα σου είπαμε σχετικά με wifi, 3g κλπ ισχύουν).

Θα σου πρότεινα να ζητήσεις επιστροφή της προκαταβολής και να αναφέρεις τον λόγο.

Κάνε μετά ένα νέο thread εάν θέλεις στην σωστή κατηγορία ώστε όσοι γνωρίζουν να σε βοηθήσουν να βρεις ένα tablet που δεν θα έχει θέματα με το skype.

ναι το είδα μετά και τώρα αυτό διάβαζα αύριο λοιπόν θα πάω ελπίζω να μου την δώσουν και αντικιμενικά στον κοτσόβολο παιδιά δεν νοιώθουν πραγματικά δεν ξέρουν τπτ.Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ για την βοηθεια σας :)

ναι το είδα μετά και τώρα αυτό διάβαζα αύριο λοιπόν θα πάω ελπίζω να μου την δώσουν και αντικιμενικά στον κοτσόβολο παιδιά δεν νοιώθουν πραγματικά δεν ξέρουν τπτ.Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ για την βοηθεια σας :)

Τι να νιώσουν, φοιτητές/μαθητές για τον βασικό μισθό είναι τα παιδιά εκεί...

Κοίταξε καλύτερα για ένα καλό tablet, π.χ. motorola xoom. Είναι σημαντικά ακριβότερο αλλά καλύτερα να το πάρεις μεταχειρισμένο στα ίδια χρήματα με το toshiba παρά να έχεις προβλήματα.

( νοιώθω κάτι σαν ντροπή να το πω ? περίεργα έστω ? ) αλλά η αλήθεια είναι ότι το iPad στα tablet είναι μακράν η πιο "standard" επιλογή, ειδικά όταν δεν έχουμε να κάνουμε με power users.

Όλα όσα θα θέλει να κάνει ένας "average joe" και ένας μη-εξοικειωμένος με τα PC, θα το κάνει πανεύκολα στο iPad.

Βελτιώθηκε το Android αρκετά στο θέμα, αλλά παρόλα αυτά με την όχι και τόσο "κεντρική" γραμμή από τους developers και τις διαφοροποιήσεις στο hardware προκύπτουνε από "απρόσεκτους" κατασκευαστές διάφορα θέματα, όπως π.χ. αυτό με το Skype Video Call που είναι θέμα σε όλα τα tablets, κινητά, PDA, κλπ που φοράνε Tegra 2 AFAIK.

είναι ωραία τα ipad αλλά είναι λίγο ακριβούτσικα εγώ απλά ήθελα να μιλάω στο skype και να χαζεύω διάφορα καθώς υπολογιστή έχω :yes4:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.