Jump to content

ICS versions σε <=1GHz κινητά

l2phile

Recommended Posts

Έχετε βρει έκδοση ICS που να παίζει ομαλά (σαν ginger χωρίς τρελά effe+live wallpaper δηλαδή)

Είχα δοκιμάσει μία πρώιμη έκδοση Miui Au, αλλά δεν πήγαινε και κομμάτια (σε σύγκριση με ginger Miui US) . Ιδίως ο browser τα έπινε καλά.

Χωρις launcher την ψιλοπαλευει σε 800αρια cpu -νεωτερης γενιας που "αντιστοίχουν" σε 1-

Αλλα συσκευη δεν μας ειπες ψηλε.

Γενικα θελεις την ICS γιατι?

Που δεν σε καλυπτει η Ginger?

Έχετε βρει έκδοση ICS που να παίζει ομαλά (σαν ginger χωρίς τρελά effe+live wallpaper δηλαδή)

Είχα δοκιμάσει μία πρώιμη έκδοση Miui Au, αλλά δεν πήγαινε και κομμάτια (σε σύγκριση με ginger Miui US) . Ιδίως ο browser τα έπινε καλά.

Σε samsung ace s5830 πηγαίνει πολύ καλα (miracle rom).

HTC Desire. Αλλά ρωτάω να δω τι υπάρχει γενικά και αν μόνο για το Desire δεν έχουν βγάλει κάτι καλό.

Μου άρεσαν κάποιες αλλαγές θυμάμαι, απλά δεν θυμάμαι ποιες. Όχι και να μην βάλω ποτέ, δεν τρέχει τίποτα. Έτσι για το γαμώτο

Και στο zte blade είναι smooth η ics.Αλλά δεν δουλεύει hw youtube λόγο codec και ο browser τα ψιλοπίνει σε αρκετά site.600mhz είναι αυτά όμως:p Δεν μπορώ να ζητάω και πολλά

ΕDIT: zte blade με aokp-cp9 αλλά και με coldfusionx

Both Μοντέλο + ICS rom πλιξ. Να το έχουμε και σαν db για όποιον ενδιαφέρεται.

Έχω την ICS του Sandvold. Είναι ακόμα σε beta, έχει προβλήματα με κάμερα-ραδιόφωνο όπου και βάζεις άλλα apps να κάνουν την δουλειά. Βίντεο ακόμα δεν. Το έχω για καθημερινή χρήση και σε σύγκριση με gingerbread είναι λιγότερο smooth, stable και τρώει ελαφρώς περισσότερη μπαταρία.

Το GB είναι πολύ καλύτερο (runnymede+rskru) αλλά όποιος πάει στο ICS κολλάει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.