l2phile Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2012 Τσίμπησε η αδερφή μου ένα κινητό (sony ericsson x10 mini) από Πλαίσιο.Χαλάει στους 2(?) μήνες.Service.Επιστροφή μετά από 3 βδομάδες. Πάει σπίτι, δεν άνοιγε.Service.Επιστροφή μετά από 2 εβδομάδες.Χαλάει σε 2 μέρες.Αν δεν λύσουν το πρόβλημα, μπορεί να διαιωνίζεται συνεχώς αυτήν η διαδικασία; Μπορεί να απαιτήσει να της δώσουν καινούριο;
l2phile Μάϊος 29, 2012 Author #3 Μάϊος 29, 2012 Υπάρχει αυτήν η επιλογή ή απλά το λες για να δοκιμάσω;
Dant3 Μάϊος 29, 2012 #4 Μάϊος 29, 2012 Ετσι και αλλιως στην SE το στελνουν.νομιζω ειναι πολιτικη της SE οτι εαν μετα απο 3 επισκευες ξαναχαλασει στο αντικαθιστουν.παρε ενα τηλ η στειλε ενα μειλ και ρωτα.και μην το πηγαινετε στο πλαισιο,ετσι και αλλιως και αυτοι σε εξουσιοδοτημενο το στελνουν.απλα τον μεσολαβητη κανουν και σε καθυστερουν και αλλο.
l2phile Μάϊος 29, 2012 Author #5 Μάϊος 29, 2012 Κάπου στην Θεσσαλονίκη το στέλνουν. Το κινητό είναι Αθήνα. Οπότε Πλαίσιο, να μην πληρώνουμε και τζάμπα μεταφορικά.Φαίνεται κάπου στο Πλαίσιο ότι έχει πάει ήδη 2 φορές; Γιατί μάλλον τα χαρτιά...φούντος.
Dant3 Μάϊος 29, 2012 #6 Μάϊος 29, 2012 wut?γιατι να το στειλουν στην θεσσαλονικη??πηγαινετε το εσεις σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο βρειτε,δεν εχει σημασια.πχ εγω το πηγαινα σε ενα στη κυψελη που ηταν και της SE.τωρα ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια νομιζω θα σου λυσει τις αποριες σου.και χωρις τα χαρτια νομιζω μπορουν να δουν οι τις αντιπροσωπειας με το ΙΜΕΙ τι εχει πειραχτει.
l2phile Μάϊος 29, 2012 Author #7 Μάϊος 29, 2012 Από Πλαίσιο Λάρισας το έστειλαν Θεσσαλονίκη. Απ'το Αθήνας δεν ξέρω. Πήρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία. Της είπαν να πάει σε ένα κοντά στο σπίτι , αλλά μάλλον χρειάζεται απόδειξη. (μία ώρα να πάει Πλαίσιο για αντίγραφο δηλαδή) Χμμμ, άλλαξε φορτιστή και ένοιωσε...Οψόμεθα Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Dant3 Μάϊος 29, 2012 #8 Μάϊος 29, 2012 Ε δεν μου ειπες οτι ειναι λαρισα!ρωτησε αν ισχυει αυτο με τις 3 επισκευες?
anonymous-root Μάϊος 29, 2012 #9 Μάϊος 29, 2012 πάρε τηλέφωνο την SE και ρώτα ποια είναι τα εξουσιοδοτημένα στην Αθήνα. Αποκλείεται να μην έχει. Πάντο κατευθείαν εκεί.
HellhammeR Μάϊος 29, 2012 #10 Μάϊος 29, 2012 Άμα το στείλανε σε εξουσιοδοτημένο τμήμα service της SE θα πρέπει μέσα στην συσκευασία όταν το πείρες πίσω απο το Πλαίσιο να είχε κάποιο χαρτί που έλεγε ότι ελεγχθηκαν οι λειτουργίες τους κτλπ απο την ίδια το Service της SE, πείρε το μάτι σου τπτ τέτοιο ?
Dolly Μάϊος 29, 2012 #11 Μάϊος 29, 2012 Και να μην έχει το χαρτί, "ΛΟΓΙΚΑ" στην ΣΕ θα φαίνεται βάση σεριαλ #
l2phile Μάϊος 29, 2012 Author #12 Μάϊος 29, 2012 Συσκευασία; Στο χέρι μου το έδωσαν με 2 χαρτιά, αλλά χάθηκαν στην μεταφορά προς την αδερφή μου ( "μεγάλη" ιστορία) Τέλοσπαντων, όπως είπα πιο πάνω, το κινητό με άλλον φορτιστή δουλεύει...προς ώρας. Θα τσιμπήσει και ένα αντίγραφο απόδειξης από Πλαίσιο να βρίσκεται και αν ξαναχαλάσει θα πάει σε εξουσιοδοτημένο. [MENTION=12158]Dant3[/MENTION] : Τους λέει "Dafuq dude? Τι θα γίνει; κλπ". "Μην φοβάστε, στο service θα σας εξυπηρετήσουν" !!!! "Ναι, δηλαδή αν ξαναχαλάσει;" "Μην φοβάστε, στο service θα σας εξυπηρετήσουν" FYeah
Dant3 Μάϊος 29, 2012 #13 Μάϊος 29, 2012 Μου φαινεται θα την ακουσαν γυναικα για αυτο...Στειλε ενα μειλ στην se για καλο και για κακο να ρωτησετε τι γινεται αν παει 47 φορες για service που θα σας εξυπηρετησουν αλλα το προβλημα παραμενει.
l2phile Μάϊος 29, 2012 Author #14 Μάϊος 29, 2012 Θα γίνει μόλις ξαναχαλάσει. Για την ώρα δουλεύει. (Μου είχαν πει και στο Πλαίσιο, να τσεκάρει τον φορτιστή μπας και δεν την παλεύει)
HellhammeR Μάϊος 29, 2012 #15 Μάϊος 29, 2012 Μην αφήνεις την αδερφή σου να μιλάει στο τηλ με αυτούς, πάρε εσύ το ακουστικό και μίλα. Και να φωνάζει η αδερφή σου και να οδύρεται με αυτόν που θα μιλάει θα χαμογελάει, ενώ αμα είσαι εσύ θα αγχώνεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.