Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Adrianos

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ PC ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

HIS EXCALIBUR RADEON 9600XT 256MB TVOUT, DVI (160+ΦΠΑ) H ASUS 9600 XT/TVD (Radeon 9600 XT/TVD (165+ΦΠΑ)

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RAM) Ταχύτητα Πυρήνα: 500MHz RAMDAC Frequency: 400MHz Memory clock: 600MHz.

ΓΙΑ ΤΗΝ ASUS ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ HIS ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ 256ΜΒ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΞΙΖΕΙ?

ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ?

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΙΝΑΙ :

THERMALTAKE CASE V7000A WINGO BLACK

Q-TEC T400W 26dB BIG FAN

GIGA BYTE GA 8I875U

INTEL P4 2.8 PRESCOTT

DIM DDR 512MB/400

WD 120GB 1200JD

PLEXTOR PX712A

Η asus ειναι καλυτερη!Οσο για τα 256 που λες δεν θα δεις καμια απολυτος διαφορα!

Τωρα για το συστημα σου θα προτεινα να αλλαξεις psu,τον preshot να τον κανεις northwood κ αμα εχεις οικονομικη δυνατοτητα κανε τον 3αρη η κ 3.2!Κ τον σκληρο κανε τον seagate μιας κ εχει 5χρονια εγγυηση κ εχει ανεβει πολυ !Κ θα προτεινα τον 160αρη καλυτερα!

θελω να φτιαξω ενα pc και εχω κολλησει στην καρτα γραφικων

his excalibur radeon 9600xt 256mb tvout, dvi (160+φπα) h asus 9600 xt/tvd (radeon 9600 xt/tvd (165+φπα)

τα χαρακτηριστικα τους ειναι τα ιδια ( εκτος απο την ram) ταχύτητα πυρήνα: 500mhz ramdac frequency: 400mhz memory clock: 600mhz.

για την asus εχω ακουσει καλα λογια την his δεν την ξερο αλλα εχει 256μβ, ειναι καλη αξιζει?

τι μου προτεινετε ? ειναι καλη η επιλογη μου ?

τα υπολοιπα κομματια που σκεφτομαι να παρω ειναι :

thermaltake case v7000a wingo black

q-tec t400w 26db big fan

giga byte ga 8i875u

intel p4 2.8 prescott

dim ddr 2*512mb/400

wd 120gb 1200jd

plextor px712a

λοιπόν...

Με τίποτα δεν θα πάρεις αυτό το τροφοδοτικό....μου το είχανε χαρίσει και επειδή είχα άλλο καλύτερο είπα να δώ πότε θα καεί...την 2η μέρα καήκε από το πολύ ζόρι...

Όσο για την κάρτα γραφικών.....

’μα πάρεις την Asus και πετύχεις μνημάκια Samsung GC2A τότε θα σου δώσω ένα bios που έφτιαξα και πάνε οι μνήμες μέχρι και 390!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δλδ 780@δδρ

Για mobo θα σου πρότεινα Asus ή Abit

Για επεξεργαστή northwood all the way...

Oi πρεσκατα(prescott) έχουνε αρκετά προβλήματα...όπως χαμηλές επιδόσεις μεγάλα ποσά θερμότητας και διάφορα άλλα...

Για σκληρό θα σου έλεγα και εγώ να πάρεις έναν seagate 160GB που χρησημοπηεί και καλό πλατό....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.