spartan33 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2012 3 μερες τωρα τροο συνεχεια frozen screen και πρεπει να παταω το power για 5 sec για να κλεινει, και δεν μπορω να παιξω games ετσι, πρεπει να εχω προβλημα στο σκληρο δισκο και σκεφτομε να παρω εναν ssd 120 gb και να βαλω τα games στον σκληρο δισκο και να εχω ssd για cache. μπορει να γινει αυτο και αν ναι καποιος να μου διξει πως να το κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Είναι σίγουρα ο δίσκος; Μήπως τελικά κάνεις τσάμπα την αγορά και δεν είναι ο δίσκος;Να σου δείξει μπορεί κάποιος τεχνικός επι πληρωμή.Να μάθεις πώς γίνεται τσάμπα ψάχνοντας στο internet. Ρωτώντας επι γραμματικά γιατί βήμα βήμα και να καταλάβεις απο ένα forum απο το 0 δεν είναι δυνατόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Τι μητρική έχεις στον υπολογιστή σου; Τι SSD θέλεις να πάρεις; Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan33 Μάϊος 29, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 evga p55 classified 200 , ssd ενα sata 2 στα 120 gb τον πιο φτηνο που θα βρω , windows 7 64 bit ultimateο σκληρος η τα windows εχουν το προβλημα, ισος κανω επανεγκατασταση σε νεο δισκο επεζα το diablo 3 πολλες ωρες 12-15 μεχρι 3 μερες πριν που μου παρουσιασε το προβλημα και απο τοτε κολαει και το performance εχει πεσει πολυ και του εκανα και ανασυγκροτηση και τιποτα... ενα φορματ θα φαει και θα τελιοσημπορει και ο νεος driver της nvidia να εκανε ζημια με το fxaa καρτα γραφικον εχω την 580 gtx 3gb phamtom gainward Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Μάϊος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Σε αυτο το socket μονο με το OCZ Synapse μπορεις να κανεις caching, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εισαι ευχαριστημενος...Αν τα προγραμματα που χρησιμοποιεις χωρανε στον ssd θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις μονο για προγραμματα και παιχνιδια, και τα υπολοιπα δεδομενα να τα αφησεις στον hdd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan33 Μάϊος 30, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 ναι αυτο ocz synapse 64gb cache ειναι καλο αλα δεν ξερω αν θα λειτουργει με το p55 motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 Σε αυτο το socket μονο με το OCZ Synapse μπορεις να κανεις caching, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εισαι ευχαριστημενος...Αν τα προγραμματα που χρησιμοποιεις χωρανε στον ssd θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις μονο για προγραμματα και παιχνιδια, και τα υπολοιπα δεδομενα να τα αφησεις στον hdd.Εγω παντως και τα 3 συστηματα μου ετσι οπως λεει εδω ο one τα εχω στησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan33 Μάϊος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 τοτε θα παρω τον 128 gb , τωρα μονο diablo 3 παιζω και αλα 2 games λιγο το age of conan και aion mmo και κανα battlefield 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan33 Μάϊος 30, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 και που θα τον συνδεσω σε sata raid slot το κοκκινο η στο μαυρο το κανονικο sata slot ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan33 Ιούνιος 17, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 τον εβαλα τον ocz synapse cache 128 gb και τωρα τα game δεν εχουν καθολου lag, τρομερο performance . δεν χρειαστηκε να κανω επανεγκατασταση στα windows και στα game βλεπω ολα τα textures που πριν δεν τα εμφανιζε .... thanks παιδια για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.