Jump to content

WD 640 gb + SSD 120 gb για cache help

Recommended Posts

3 μερες τωρα τροο συνεχεια frozen screen και πρεπει να παταω το power για 5 sec για να κλεινει, και δεν μπορω να παιξω games ετσι, πρεπει να εχω προβλημα στο σκληρο δισκο και σκεφτομε να παρω εναν ssd 120 gb και να βαλω τα games στον σκληρο δισκο και να εχω ssd για cache.

μπορει να γινει αυτο και αν ναι καποιος να μου διξει πως να το κανω.

Είναι σίγουρα ο δίσκος; Μήπως τελικά κάνεις τσάμπα την αγορά και δεν είναι ο δίσκος;

Να σου δείξει μπορεί κάποιος τεχνικός επι πληρωμή.

Να μάθεις πώς γίνεται τσάμπα ψάχνοντας στο internet. Ρωτώντας επι γραμματικά γιατί βήμα βήμα και να καταλάβεις απο ένα forum απο το 0 δεν είναι δυνατόν.

evga p55 classified 200 , ssd ενα sata 2 στα 120 gb τον πιο φτηνο που θα βρω , windows 7 64 bit ultimate

ο σκληρος η τα windows εχουν το προβλημα, ισος κανω επανεγκατασταση σε νεο δισκο

επεζα το diablo 3 πολλες ωρες 12-15 μεχρι 3 μερες πριν που μου παρουσιασε το προβλημα και απο τοτε κολαει και το performance εχει πεσει πολυ και του εκανα και ανασυγκροτηση και τιποτα... ενα φορματ θα φαει και θα τελιοση

μπορει και ο νεος driver της nvidia να εκανε ζημια με το fxaa καρτα γραφικον εχω την 580 gtx 3gb phamtom gainward

Σε αυτο το socket μονο με το OCZ Synapse μπορεις να κανεις caching, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εισαι ευχαριστημενος...

Αν τα προγραμματα που χρησιμοποιεις χωρανε στον ssd θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις μονο για προγραμματα και παιχνιδια, και τα υπολοιπα δεδομενα να τα αφησεις στον hdd.

Σε αυτο το socket μονο με το OCZ Synapse μπορεις να κανεις caching, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εισαι ευχαριστημενος...

Αν τα προγραμματα που χρησιμοποιεις χωρανε στον ssd θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις μονο για προγραμματα και παιχνιδια, και τα υπολοιπα δεδομενα να τα αφησεις στον hdd.

Εγω παντως και τα 3 συστηματα μου ετσι οπως λεει εδω ο one τα εχω στησει.

• 3 weeks later...

τον εβαλα τον ocz synapse cache 128 gb και τωρα τα game δεν εχουν καθολου lag, τρομερο performance . δεν χρειαστηκε να κανω επανεγκατασταση στα windows και στα game βλεπω ολα τα textures που πριν δεν τα εμφανιζε .... thanks παιδια για τη βοηθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.