Jump to content

Επιλογη ssd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βλεποντας την προσφορα για τον intel 330 120gb, ψηθηκα για τον πρωτο μου ssd.

Θα μπει σε sata2 σε πρωτη φαση κ μετα μπορει να αγοραστει καποιος κοντρολερ για sata3. Η μητρικη μου ειναι η p6t.

Αξιζει αυτη η προσφορα του intel 330 στα 99€, ή να κανω υπομονη καμενα μηνα ακομα κ να παρω πχ τον m4 που εχει τωρα ιδια τιμη ακομα φθηνοτερα;

Δεν με ενδιαφερουν τα benches, θελω ενα δισκο αξιοπιστο που θα τον βαλω στο πισι, θα εγκαταστησω κανονικα τα windows χωρις πολλα πολλα κ θα εχω το κεφαλι μου ησυχο με ενα σβελτο συστημα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

κοιτα, αν δεν υπάρξουν πλημμύρες/φωτιές/σεισμοί/καταποντισμοί κτλ, ο κανόνας λέει ότι όσο περιμένεις τόσο πιο φθηνά (και πιο γρήγορα) προϊόντα μπορείς να αγοράσεις.

Αν όντως θες ssd τότε τον 330/120GB στα 99 ευρώ τον χτυπάς ... ΑΣΆΛΙΩΤΑ εχθές κιόλας.

Καλα σιγουρα θα πεσουν κι αλλο, απλα ηθελα να ειμαι σιγουρος αν αξιζει η αγορα του ιντελ αυριο για χρηση απο μεσο χρηστη που δεν τον ενδιαφερουν benches και θελει να χει το κεφαλι του ησυχο...

Καλα σιγουρα θα πεσουν κι αλλο, απλα ηθελα να ειμαι σιγουρος αν αξιζει η αγορα του ιντελ αυριο για χρηση απο μεσο χρηστη που δεν τον ενδιαφερουν benches και θελει να χει το κεφαλι του ησυχο...

αξιζει μια χαρα η αγορα του φιλε μου

εχει αντιστοιχες επιδωσεις με τον vertex 3 120 gb και τον αντιστοιχο της corsair

και δεδομενου της τιμης τον χτυπας χωρις δευτερη σκεψη :)

Go for it ;)

Οπως ξαναειπα ψαχνω αν ειναι αξιοπιστος....

Aυτο που λες ειναι πολυ γενικο

Φυσικα και ειναι αξιοπιστο αφου ειναι intel

πιο σταθερη ειναι η intel απο τι η ocz κατα την γνωμη στους ssd απο αποψη bsod

Δεν εχεις να φοβασαι οι τελευταιες γενιες ssd ειναι αρκετα αξιοπιστες και σταθερες και απο intel-ocz-corsair etc

Αξιοπιστος: να εχει καλο κοντρολερ, πχ για εναν sandisk ειχα διαβασει οτι δεν προτινεται για os. Επισης να μην δημιουργει bsod και γενικα να μην εχει παρουσιασει διαφορα προβληματα.

Αυτο ψαχνω, και γλυκοκοιταζω τον ιντελ.

Ούτε η OCZ, ούτε η Corsair, ούτε η Intel, ούτε η Patriot, Mushkin, OWC, Kingston είναι αξιόπιστες όσον αφορά τις BSOD γιατί πολύ απλά όλες φοράνε τον ίδιο controller

SANDFORCE SF-2281VB1.

Προσωπικά έχοντας δοκιμάσει δεκάδες Sandforce δεν είχα ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα. Άλλοι μου έχουν πει πως έχουν προβλήματα ΑΚΟΜΑ και με Intel και με OCZ και με Corsair και με Kingston.

Είναι θέμα του controller. Όχι των εταιριών. Προσωπική άποψη αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος αγοράζεις ή Samsung 830 ή Corsair Performance Pro ή Vertex 4 ή Crucial M4.

Κανένας από τους παραπάνω δεν φοράει Sandforce.

Αρα καλυτερα να παρω εναν Μ4 να ειμαι ησυχος.

Κατι ακομα, παιζει κανενα θεμα με τον κοντρολερ της μητρικης;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.