Jump to content

Αλλαγή Θερμικής Πάστας σε 7970/50

The_Blade

Recommended Posts

το επιχείρησε κανείς;;;

με τι πάστα και τι αποτελέσματα είχατε;;; (Πόσους βαθμούς κάτω σε full load)

Για κάρτες γραφικών pk-1, mx-4 ή απλή ceramique;;;;

Η εγγύηση χάνεται αν η δουλειά γίνει σωστά; (Αντικατασταθεί η γκρι πάστα με άλλη γκρι και χωρίς σημάδια στις βίδες)

Τέλος πόσο εύκολο είναι;;;

Τέλος πόση διαφορά μπορεί να κάνει ένας side-fan που ρίσνει αέρα ακριβώς κάνω στην κάρτα με 60 cfm περίπου;;;;

Ζαλιστήκατε ή ακόμα;;;;; :jester::hehe:

Εγώ είχα 2 ASUS 6970 και είχα βάλει accelero.

Στην μιά είχα βάλει mx-4

Και στην άλλη είχα βάλει την πάστα που είχα πάνω η Accelero.

όταν έτρεχα Furmark και οι 2 είχαν τα ίδια Temps

69-70

αλλά σε Idle η δεύτερη με την πάστα (accelero είχα 35 Idle) και η άλλη 50 αλλά είχα και 3 μόνιτορ πάνω της.

Τώρα να ανοίξεις την κάρτα και κάνεις την "λειτουργεία"?

είναι 10 λεπτά δουλεία.

Η μια 6970 μου κάηκε και έβαλα πίσω το στοκ cooler και όλα καλά, ούτε καν το κατάλαβαν.

αλλά μέσα στο Site της Asus στο απαγορεύει.

Η EVGA για παράδειγμα δεν έχει πρόβλημα αρκεί να είναι έτσι όπως την πήρες και ας λείπε και βύδα "κάνουν τα στραβα μάτια".

Η EVGA για παράδειγμα δεν έχει πρόβλημα αρκεί να είναι έτσι όπως την πήρες και ας λείπε και βύδα "κάνουν τα στραβα μάτια".

Εχεις καποιο link που να το λεει αυτο?Δεν το λεω ειρωνικα.Απλα γνωστο καταστημα πριν καιρο μου εβγαλε εκτος εγγυησης καρτα γιαυτο το λογο.μηπως και καταφερω κατι...:(

Δεν το γνωρίζω ακριβώς αλλά πληροφόριες θα έχει σύγουρα στο Evga warranty.

Έτσι άκουσα πριν ένα χρόνο δεν είμαι και εγώ σύγουρός από την στιγμή που μια κάρτα έχει πρόβλημα. (φύσικα δεν τους λες έχω αλλάξει ψύκτρα κ.τ.λ.π αλλά άμα την παραδώσεις έτσι όπως την πήρες δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

και πρέπει να την στείλεις στην EVGA όχι στο πλαίσιο..

εκεί και βέβεαι θα σου πούν λείπει βίδα και τα σχετικά.. ή ότι δίποτε άλλο που το προδείδει..

και στην εβγα αμα τους την στειλεις χωρις βιδα κλπ, θα την παρεις πισω με ακυρωμενη εγγυηση απο το σειριακο κιολας.

καποιες εταιριες δεν εχουν θεμα με το να βγαλεις το κουλερ αρκει αν παθει κατι, να την παραδωσεις οπως ητανε.

όπως το λέει ο Nord αλλά θύμαμαι πάρα πολυ καλά ότι η Evga είχε πεί κάτι για αυτό..

αλλά και πάλι όταν κάνει τέτοια χειρουργικά θέλει μεγάλη προσοχή και να μην ΄χασεις τίποτα βάσικα.. εγώ είχα μετρήση τις βύδες τι έβαλα σε σακουλάκια μέσα στα κουτία τους και όταν είχε καεί έβαλα πάλι το στοκ με όσο καλύτερο τρόπο και χωρίς να δείχνει ότι κάτι είχε γίνει.

Για παράδειγμα άμα ήταν κανένας ξύπνιος εκεί στο μαγαζί θα το καταλάβαινε σίγουρα.

αλλά έπρεπε να είχε την κάρτα σε απόστα 5εκ από τα μάτια του για να μπορέσει να καταλάβει ότι στην βύδα στράβωσε.

Λογικά είδανε ότι δεν λείπει τίποτα εξωτερικά την βάλανε πάνω (πιστεύω ούτε καν άνοιξε το test pc)

Αλλά άμα ανοίγανε την κάρτα ήταν τιγκα στην πάστα ειδικά στα VRM αφού τα κάλυψα με το (στοκ) thermal pad που είχε μέσα η κάρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.